CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3084|Reply: 6

Gempaq - Sekor lagi gay Melayu kahwin Mat Saleh

[Copy link]
Post time 25-12-2011 08:53 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by caicai at 25-12-2011 20:56

menurut artikel terbaru ini, sekor lagi gay melayu kahwin mat saleh, ari tu du dublin, ni di greece pulak dah. laknat sungguh puak songsang ni.

http://inimajalah.com.my/terkini-seorang-lagi-gay-melayu-kahwin-gay-mat-salleh/

* harap MOD boleh izinkan saya guna perkataan SEKOR, bukan apa, sebab rasanya itulah perkataan yang sepadan dengan perangai depa ni. tu pun kira tak sepdan lagi sebab binatang pun gheti beza jantan dan betina.


* Kalau MOD tak izinkan, harap MOD jgn delete thread ni, tp MOD tukarlah perkataan 'SEKOR' tu dengan yang lebih sesuai.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-12-2011 10:27 PM | Show all posts
melayu boleh ;)
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2011 10:59 PM | Show all posts
hmmm..ntah2 ramai lg..cume kite sume xtawu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2011 09:04 AM | Show all posts
tu pun kira tak sepdan lagi sebab binatang pun gheti beza jantan dan betina.


caicai Post at 25-12-2011 04:53 [/quote]

not always true. aku penah ade kucing jantan yang tibai kucing jantan lain. and there are other cases of homosexual animals too.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2011 09:11 AM | Show all posts
Post Last Edit by kucingblue at 25-12-2011 17:14

wait a minute. kalau baca article tu, even the author is clueless whether or not the rumor is true. pastu tepek satu gambar that could suggest anything. ni layak masuk board gossip jek pada aku.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2011 12:48 PM | Show all posts
Reply 5# kucingblue


stju!
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2011 01:49 AM | Show all posts
masyaallah..subanallah..
takotnyaa..
ya allah lindungilah hambamu ini..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 03:07 AM GMT+8 , Processed in 0.101808 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list