CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 4447|Reply: 11

Korang tau ke GTP,NKRA tu apa?

[Copy link]
Post time 13-12-2011 11:50 PM | Show all posts |Read mode
korang rasa lar berapa ramai yang tau apa tu GTP dan NKRA? korang rasa nelayan,penoreh getah,posmen even aku sendiri atau korang sendiri amik kisah ke pasal benda nie....ke orang kerajaan jer yang tau benda nie dan pemimpin kita syok sendiri dengan terma2 yang golongan marhaen xfhm pokok pangkalnya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 11:16 AM | Show all posts
tak taw n tak nak amek taw..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 12:01 PM | Show all posts
aku x taw, harga getah taw la,
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2011 03:03 PM | Show all posts
so kepada org2 yang berkaitan dengan propaganda nie faham2 lar yang korang tu syok sendiri...kami nie rakyat xtau apa sebenarnya yang korang dok perjuangkan tu...so tau lar nasib korang bila PRU nanti...nie lar namanya xsampai ke akar umbi
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 04:04 PM | Show all posts
sofistikated bunyinya...hahha
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 04:18 PM | Show all posts
tau yg iklan2 kat tv tu je.. psl rumah la.. air la.. jalan raya... pengangkutan awam
bla bla bla  
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 03:42 PM | Show all posts
Hehehe, mcm sedap utk disebut... Err, nama model baru keta nasional ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 03:45 PM | Show all posts
dowh nkra tuh najib keje rosmah arah la
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 04:27 PM | Show all posts
time ambik exam government aku tahu, dah beberapa minggu berlalu,aku tak tau balik...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 05:29 PM | Show all posts
sumpah aku baru dgr bnd alah NKRA and GTP pa semua tu..da siapa2 blh xplain???
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 07:23 PM | Show all posts
Entah apa benda enkra ftp akronim2 kejadah ni suma....... otak kheling najib suka buat org pening
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 10:29 PM | Show all posts
org yg gi interview (dgn gomen) mesti tau sbb sibuk duk hafal...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:33 AM GMT+8 , Processed in 0.080579 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list