CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: cubby_qt

Petua ilangkan cacing di bilik air

[Copy link]
Post time 22-12-2011 03:46 AM | Show all posts

Ahah!

xder wat per, bila kering, dia xder la... ari tu ada banyak lagi, qt letak garam atas dia terus, aah ...
cubby_qt Post at 21/12/2011 16:52





Kalau macam tu tak payah lar guna bilik air tu... Gerenti cacing tarak lagi... Bijak tak aku...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 22-12-2011 09:15 PM | Show all posts
Reply 21# AceHand

bijak...bijak... dasar otai memang bijak....{:4_192:} banyak la bijak tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2011 11:23 AM | Show all posts
cacing nie mmg sungguh menggelikan
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 03:47 AM | Show all posts

Errr...

Reply  AceHand

bijak...bijak... dasar otai memang bijak.... banyak la bijak tu.....
cubby_qt Post at 22/12/2011 21:15





Macih... Macih...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu selalu guna. Knp ada jentik2 plak. Mohon pencerahan. Jentik2 tp color hitam macam cacing.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 07:26 AM | Show all posts
AzzaAzman replied at 23-1-2017 05:47 AM
Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu s ...

aiyooo misteri pulak jamban uols nih...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 04:52 PM | Show all posts
AzzaAzman replied at 23-1-2017 05:47 AM
Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu s ...

acu tabur garam..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 23-1-2017 07:26 AM
aiyooo misteri pulak jamban uols nih...

Iya sgt misteri. Sbb pagi pg dah guna pam segala tengahari ada balik. Aik xkan cepat sgt nyamuk bertelur. Iols bila syak adakah ia dari isi perut kita. Satu hari meremang bulu roma. Terus rasa nk minum zentel ubat cacing. Tp bukan cacing . Dia mcm jentik2.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-2-2017 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Simbah air banyak2 biar dia lemas
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:00 PM | Show all posts
Gelis sangat cacing ni.. warna merah..meliuk lentuk
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:01 PM | Show all posts
Kena pakai selipar dalam toilet..kot2 ada yang tak nampak di mata
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 07:34 PM | Show all posts
chlorox bekesan dop ?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Samalah... Eeeeeee... Geli.. Pakai selipar, leh masuk kaki
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
AzzaAzman replied at 23-1-2017 07:01 PM
Iya sgt misteri. Sbb pagi pg dah guna pam segala tengahari ada balik. Aik xkan cepat sgt nyamuk be ...

Wey nih cam seram lak.    
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 03:34 AM | Show all posts

Errr...

AzzaAzman replied at 23-1-2017 05:47 AM
Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu s ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Dah cuba tarok garam...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
AzzaAzman replied at 23-1-2017 05:47 AM
Baru ni kt kt d lubang jamban mcm ada jentik2 tp warna hitam byk gila. Iols pelik la sbb jamban tu s ...

Skrg msh ada x?blh share petua utk hilangkn jentik2 hitam tu...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-9-2018 06:05 PM | Show all posts
Aku siap renovate toilet terus kot2 dia x dating tapi hampehhh….
Garam pun x lut, dia boleh datamg balik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular buta tu jan. Dia mkn semut. Dlm bilik air kdg jmpa...dulu oenah try tuang asud khas ka apa beli kat kedai racun serangga..
Tk brkesan.

Masa kami tinggai area bendang...bukn kat bilik air dia muncul..kat dlm bilik, kdg ruang tamu.
Kdg rekahan di dinding, lantai ada semut buat sarang ka...mmg dia muncul la.
Bilik air ni..klau kluaq kot lubang air..try beli penapis lubang yg lubang halus2 la..kat mr diy byj
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 10:32 AM | Show all posts
sy spray air lada + cuka....menggeleparrr dan mati.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 11:52 AM GMT+8 , Processed in 0.394924 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list