CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: chr0nic

untuk husband yang PJJ dgn wife..

[Copy link]
Post time 28-11-2011 06:58 PM | Show all posts
alhamdulillah sepanjang pjj 4 tahun kat usm semua ok jer...lacturer pun ok...skrg da dpt ijazah sarjana muda pengurusan...assigment semua dpt disiapkan pada tarikh yg d tetapkn...seronok la pjj ni...

itu la pengalaman saya pjj kat usm...tq
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2011 10:11 PM | Show all posts
ttbe lak rs malu bc thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2011 10:13 PM | Show all posts
pengalaman saya tgk kawan2....kt sini ramai kawen suami tinggal kt malaysia,setahun skali baru balik...tapi xtau la pulak suami diorg kt malaysia tu cmna,hehe setahun tuhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2011 09:34 AM | Show all posts
Reply 8# akulahjua


    APA PON TAK BOLEH HAHAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2011 09:58 AM | Show all posts
Reply 21# mahadirchaman


    hahaha...ni saje2 buat xtahu ke hape ni?..lawak gak..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2011 10:58 AM | Show all posts
dulu masa aku belajar sistem Pengajian Jarak Jauh, pada tahun akhir wajib jadi pelajar full time..
so ramai ler classmate aku baik pompuan atau lelaki akan balik pada hujung minggu hantar 'bekalan' kt isteri dan suami masing-masing...
nasib baik aku masa tu bujang...so tak merasa la seksa nak 'tuuuut'...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2011 01:59 PM | Show all posts
kes kwn aku..dia kt selgor n hb dia kt jb..baru kawen bln 10 aritu..frekuensi bertemu setiap hjung m ...
akulahjua Post at 23-11-2011 20:00



    hahaha suke suke..memg cenggitu la gamaknyer
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2011 02:00 PM | Show all posts
alhamdulillah sepanjang pjj 4 tahun kat usm semua ok jer...lacturer pun ok...skrg da dpt ijazah sarj ...
mahadirchaman Post at 28-11-2011 18:58



    mcm sengal pun ada..kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2011 09:05 PM | Show all posts
salam
kami menyediakan perkhidmatan membuat assignment.
sila add fb :


http://www.facebook.com/profile.php?id=100003212676742


atau email kan terus ke :


khidmat.assignment2u@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2011 01:34 AM | Show all posts
aku PJJ lm2 xpnh...but klu msim cti skolh mcm ini pnh gak 1bln merana.....x dpt blik kg skli komitmen keja katakan..mngesal x jadi ckgu;;buka sek siap ko..opssssssss.pada kwn2 PJJ klu btl2 xde cr ln pndai2 korg la hndle..jgn cri pnykt ingt bala dr NYA...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2011 07:40 PM | Show all posts
Lelaki lagi sensara kot
Pompqn dia lain
Kalau teringin leh sibuk kan diri dgn hal lain
Lelaki kalau air naik pala pening oooooo
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 11:18 AM | Show all posts
Cakap bab Laki & Bini PJJ nie... masing2 kene jujur dan setia la...kalo tak tahan nk tut.... balik je jumpe pasangan...... kes ni terjadi kat kawan baik aku..... dia nie salesman kereta proton.. jumpe la ngan bini org nie... baru keje jd cikgu kat kl... beli kereta ngan dia... laki perempuan tue.. mekanik kat kemaman... org perempuan ni ade yg kuat nafsu woo... member aku ni ayat dari start nak beli kereta sampai la hari nak hantar kereta baru tue kat perempuan nie... member aku hantar kereta baru perempuan ni kat rumah... bila sampai rumah perempuan ni jemput masuk minum dulu... member aku ni ayat punya ayat... lepas minum diorg wat projek kat umah perempuan tue... then lepas tue... member aku pun jadi suami part time perempuan/cikgu nie... cikgu ni ckap kat member aku dia sunyi dan mmg dari azali kuat seks... bila PJJ ngan suami dia tak dpat nak tahan nafsu... last2 skali... termengandung....
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 09:01 AM | Show all posts
shahbp replied at 14-12-2011 11:18 AM
Cakap bab Laki & Bini PJJ nie... masing2 kene jujur dan setia la...kalo tak tahan nk tut.... balik j ...

PJJ ni amat bahaya kalau suami isteri jenis kuat nafsu syahwat...benteng nya adalah dgn banyak beribadah, puasa dan membaca alquran...setan memang nak menyesatkan ummah...baik setan original atau setan bertopengkan manusia
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan.dua dua la dalam.whasaap........ Huhu.... sorg sorg tu mcm tak balance
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sengals replied at 24-11-2011 11:51 AM
lebih baek mlancp dr melanggan pelacur

Unless yg exclusive dn high class?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 03:56 PM | Show all posts
2009-2011 pjj,  pastu lagi sekali pjj 2016 sampai la ni 2021..mungkin berterusan lagi....
rasanya tak ada isu cari pasangan lain sebab isteri sibuk jaga anak dan bekerja. aku pulak dulu dok umah mak, sekarang dok umah mak mentua..jadi tak sempat cari yang lain..hahaha..

tiap2 minggu aku balik jumpa family..time cuti sekolah baru wife dok sekali sebab wife cikgu..itupun kalau takde program sebab dia uruskan spm sekolah..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 04:54 AM GMT+8 , Processed in 0.077609 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list