CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: pthsoon

cara Download dari megaupload?dan tutorial free prmium account

[Copy link]
Post time 4-12-2011 08:15 PM | Show all posts
Reply 20# trunks

Ko pening ehhh.. Bukankah ko tanya aku kenapa aku x guna mediafire.. Itu lah jawaban-nya wahai sayam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2011 02:44 AM | Show all posts
Reply 21# kiwibenz

bukan begitu sayam ( eh sayam ni apa eh , saya sayang ayam ke serius aku tak tau )   

maksud aku, ko kan nak cari megakey bagai walau ko tau ianya spyware dan cuba cari cara
nak download daripada megaupload,sedangkan ko sedia tau yang ko boleh bypass dengan
dns dan kalau aku masih ingat.. ko bypass server office lagi ha.. jadi tujuan ko sebenarnya
tanya megakey dan http://cbox.sfloss.net/MUHH.php
ialah?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2011 02:21 AM | Show all posts
Reply 22# trunks

Tujuan aku tanya megakey dan http://cbox.sfloss.net/MUHH.php adalah bagi mengetahui secure or not megakey itu for download as a premium user. Multi download but not for bypass.

Oh. Sayam itu sayanggg versi mengada plus sengau
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2011 07:02 PM | Show all posts
Post Last Edit by trunks at 9-12-2011 10:56

Reply 23# kiwibenz

oh nak free multi download ye sayam (malam tadi aku tryla bunyikan sengau memang bunyi sayam haha )
aku ada jumpa service download daripada 76 files hosting dalam dunia ini
promosi akhir tahun 12rm sahaja sebulan.. ko tak nak try ke? cuba yang
free 2 hari dulu..premium akaun..download limit 10GB sehari..ala 12rm
ko beli topap pun akan habis..baik beli akaun premium ini, download la
sampai lebam.hehe

aku ada juga baca yang rapidleech boleh download premium punya ..cubala
ko explore,ko bukankah rajin@gigih kaedahnya..kalau ko sudah berjaya..ko
buatlah tutorial dekat thread ini, nanti aku bagi ko 100 credit..
apa kata ? ngeh ngeh
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2011 11:59 PM | Show all posts
cari kah forum, ada software yg boleh bantu dl ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2011 09:47 AM | Show all posts
Reply 24# trunks

Premium account skang ni senang dapat secara percuma. So, sebarang aktiviti belian premium account ini tidak lagi menjadi pilihanku
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2011 10:10 AM | Show all posts
Reply 24# trunks
Tutorial ini adalah sebagai menyahut seruan trunks

Tutorial download melalui Rapidleech.

Berkenalan dengan Rapidleech dahulu. Apa itu Rapidleech?
Rapidleech ini adalah satu server yang menjadikan file hosting seperti Megaupload, Wupload, Filesonic dan lain-lain yang di-paste di sini menjadi premium.
Leech site ini punya pelbagai interface. Aku ambil contoh SITE ini ya. Namun, step ini lah biasanya yang perlu korang lakukan.




1- Taruk link yang korang mahu download.
2- Lepas tu Transload File





Jangan korang ignore kalau pop up iklan keluar ya. Disable jap segala ads blocker bagai tuh





Sekiranya ada Download button selepas countdown itu, click-kan Download.




Server sedang ambil alih file korang. Laju amat









Na hasilnya. Laju sama seperti korang punya premium account  yang d beli sebulan 30 hengget dan sebagainya(LOL Smiley wondergirl)  Download speed adalah mengikut pakej internet korang ya.

* P/s: Leech site ini benda alah free. X selalunya maintain working. So, korang kena pandai beramas mesra dengan Pak Cik Google

Antara web yang menyenaraikan leech site

1- http://premium-link-generator-engine.blogspot.com/

2- http://megaleech4u.blogspot.com/

3- http://golgi.in/home.aspx


Done:' )


Eh mana sayam aku? trunksss~~~ jom lanje air "kacang" (denganpenuhberkiasnya)


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2011 12:09 AM | Show all posts
alamak... aku sebenarnya tak tahu nak download apa kat megaupload etc..

aku pengguna torrent tegar :X
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.098902 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list