CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6674|Reply: 27

cara Download dari megaupload?dan tutorial free prmium account

[Copy link]
Post time 28-9-2011 08:35 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by trunks at 9-12-2011 12:59

saya mengguna Maxis Broadband, saya tak dapat download file dari megaupload.com

Saya telah tukar DNS kepada 8.8.8.8 and 8.8.4.4

Apabila buka laman megaupload dapat error:



Request Error (invalid_request)

Your request could not be processed. Request could not be handled
This could be caused by a misconfiguration, or possibly a malformed request.

For assistance, contact your network support team.


ada siapa tahu untuk membolehkan saya boleh download dari megaupload.com?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2011 09:00 PM | Show all posts
dah test link megaupload yg lain? still keluar error yg sama pas tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2011 09:30 PM | Show all posts
klik ni : www.megaupload.com

kalu takleh, mmg maxis block la tu... :re:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-9-2011 09:37 PM | Show all posts
Semua megaupload link sama masalah.

Request Error (invalid_request)

Your request could not be processed. Request could not be handled
This could be caused by a misconfiguration, or possibly a malformed request.

For assistance, contact your network support team.

Ada cara lain untuk membolehkah dowanload dari megaupload.com? waluapun maxis block.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2011 08:11 AM | Show all posts
Reply 4# pthsoon


    beli akaun VPN iaitu virtual private network. lebih kurang macam proxy la.
tapi speed dia akan jadi mengecewakan sebab slow.

aku cadangkan takyah la sebab SKMM (MCMC) dah keluarkan arahan kpd semua internet provider supaya block megaupload di malaysia. so, better look for other alternative selain megaupload.

info, baca blog ni : http://amanz.my/2011/06/skmm-meminta-penyedia-internet-menghalang-akses-ke-10-laman-perkongsian-popular/

lagi info :
Kuala Lumpur (The Star/ANN) - The free-and-easy days of illegal downloading of music and movies may soon be over in Malaysia. A proposed new law will enable Internet Service Providers (ISP) to suspend or terminate the Internet accounts of P2P (peer-to-peer) users.

This new law called the ISP Liability act, will be tabled in Parliament next month, according to Recording Industry Association of Malaysia (RIM) chairman Norman Halim.

RIM has been lobbying the Government for an ISP Liability act for the past 5 years as illegal online downloads have been cannibalising the legitimate sales of music, worldwide.

"The act makes the ISPs responsible for curbing online piracy. The ISPs will be fined if they don't take action against illegal downloaders. The ISPs have the technology to track P2P users," said Norman.

However, he said that the fine amount had yet to be determined.

ISPs will send two warning letters to illegal downloaders. Should the downloaders still persist, the Internet access will be suspended or even terminated.

"Other countries that have such an act have seen their respective music industries recover. One good example would be South Korea," he said.


so, dah terang2 malaysia dah block MEGAUPLOAD. kalu nak bypass jugak kena tanya tempat lain la. karang SKMM marah ngan forum cari ni sbb ajar benda2 illegal, aku takmau bertanggungjawab... :re:
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2011 04:00 PM | Show all posts
Mencelah.
Berkaitan megaupload juga. Ada siapa pernah cuba megakey?  Pedapat uolss
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2011 07:46 AM | Show all posts
Ada Party Ketiga untuk download Megaupload?

Saya dulu ada guna website http://fetch.io/ untuk download megaupload.  Tapi sekarang kena bayar. {:1_270:}

Saya paste link megaupload kah website mereka.  Mereka memberi severice untuk download megaupload, dan kita boleh direct download file dari webiste mereka

Ada siapa ada guna cara ini, atau ada siapa ada webiste third party untuk download megaupload cara ini, tapi free service tanpa bayar?
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2011 11:01 AM | Show all posts
ada banyak premium link generator. hatta cookies dan akaun sekali pun ada. google je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-11-2011 05:28 PM | Show all posts
Bagaimana nak dapat Premium link generator? Boleh bagi contoh
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2011 07:14 PM | Show all posts
ianya berbayar. spt rapidshare. legal.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2011 03:17 PM | Show all posts
aku guna maxis bb...buka ok je...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2011 12:08 AM | Show all posts
mana nak beli akaun MU/RS/WUPLOAD neh hah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2011 11:44 AM | Show all posts
Reply 12# nashrudean

FREE punya tanak ke bro. Tapi RS xde a
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2011 07:01 AM | Show all posts
Mencelah.
Berkaitan megaupload juga. Ada siapa pernah cuba megakey?  Pedapat uolss
kiwibenz Post at 9-10-2011 04:00 PM

itu toolbar bukan? ianya akan steal cookies ko, mungkin termasuk sekali
oline banking password semua..macam too good to be true..ko sudah cuba ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2011 07:03 AM | Show all posts
Bagaimana nak dapat Premium link generator? Boleh bagi contoh
pthsoon Post at 8-11-2011 05:28 PM

ko carilah satu-satu links dibawah,aku malas sebab dulu-dulu pernah cari
asyik terjumpa yang tak boleh guna sahaja..sucks

http://www.google.com.my/search? ... illa:en-GB
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2011 09:47 PM | Show all posts
itu toolbar bukan? ianya akan steal cookies ko, mungkin termasuk sekali
oline banking password s ...
trunks Post at 3-12-2011 07:01


Dia cakap nak control ads. Aku dah cuba.... 50/50 jugak  Jumpa website ni sebagai pengganti http://cbox.sfloss.net/MUHH.php, aku uninstall-kan. Function lebih kurang jugak. Cuma ini x yah donlod. Err tapi server situ dah nak down  Hilang punca
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2011 10:21 PM | Show all posts
Reply 16# kiwibenz

ele mader fakerla megaupload ..sudahla kena bloked..hampas kelapa nak masuk proxy bagai..
ko tak guna guna mediafire ke yow..laju apa ,kalau speed 1MB..dapat mencapi 400kbps..
lagipun, sudah banyak movies, series yang guna mediafire..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2011 10:35 PM | Show all posts
aku pakai dns google ok je bule masuk.. unifi & stimix.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2011 01:37 AM | Show all posts
Reply 17# trunks

Gila ko mencarut.. aku x biasaAku layan korean stuff la. Banyak side taruk MU jah. Jadi, aku harus akur. Xfaham betul kenapa kalau korean stuff dorang suka upload pakai MU Aku unifi user meh. Laju ke slow bukan percaturan. Janji gambar HD
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2011 02:51 PM | Show all posts
Reply 19# kiwibenz

haha saja geram pula, sebab series yang aku nak itu ,megaupload link..bukan mediafire
kalau ko sudah guna unify, dekat mana problem nya? sebab kalau tukar DNS sudah
boleh access sana apa..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 10:19 AM GMT+8 , Processed in 0.118400 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list