CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 7-8-2007 01:36 PM | Show all posts

Reply #80 hitamputih's post

aeronautical tak dak la itam..
ru keja2 sangkut ngan angkasarraya kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2007 01:37 PM | Show all posts

Reply #79 Maid_fr_Venus's post

maid, tunggu org belah2 sana jawab noo..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2007 02:35 PM | Show all posts
Originally posted by kubus at 7-8-2007 01:36 PM
aeronautical tak dak la itam..
ru keja2 sangkut ngan angkasarraya kan?

apa apa yang kena mengena ngan karan pun bleh laa bro....technician kaaa, supervisor kaa....thanks in advance
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2007 02:37 PM | Show all posts
Originally posted by hitamputih at 7-8-2007 02:35 PM

apa apa yang kena mengena ngan karan pun bleh laa bro....technician kaaa, supervisor kaa....thanks in advance


hehe....bro ka...?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2007 02:40 PM | Show all posts
phewww sib baik masuk sini

dan lagik lah nak soh my couz mintak keje jd pemandu nieh

dari dok rumah tak buat keje kan ekekekek

thanks cinderella


btw yg i tanya keje kosong kat utara tu

for my niece... dia baru abis blajar

dulu amik cert dlm course pelukin plan gitu

tp dia nak keje apa2 pun tak per

clerk pun boleh ler...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2007 02:46 PM | Show all posts
Originally posted by MsCinderella at 7-8-2007 02:37 PM


hehe....bro ka...?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2007 03:35 PM | Show all posts
kami nak habaq jugak... tatau bleh masuk kategori kerja ka dak


UniMAP nak pakai Pegawai Latihan Vokasional untuk Polimer Bahan. Sapa ada kelayakan yg related sila PM. Nanti kami bagi tau mcm mana nak contact.

satu lagi, ada sorang lecturer tgh cari R.A cum master student untuk electrical engineering. nak lelaki shj. (major apa kami lupa dah!!) ampun

kalau ada maklumat tambahan nanti kami update
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2007 05:05 PM | Show all posts
lagi lagi??

kesian kat my niece.. dia dok pun cari keje jugek

kalu comp sapa2 nak pakai clerk ckp naaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2007 05:14 PM | Show all posts
Originally posted by Maid_fr_Venus at 7-8-2007 05:05 PM
lagi lagi??

kesian kat my niece.. dia dok pun cari keje jugek

kalu comp sapa2 nak pakai clerk ckp naaa

area sp bleh?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2007 05:17 PM | Show all posts

Reply #84 MsCinderella's post


mmg krisis gender aku lam porem nii..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2007 05:23 PM | Show all posts
Originally posted by kubus at 7-8-2007 05:17 PM

mmg krisis gender aku lam porem nii..

sorrrrrrrryyyyyyyy hehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2007 01:43 PM | Show all posts

Reply #87 cikemi83's post

cikme keja kat unimap ka?
opis tang mana?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2007 05:27 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2007 04:59 PM | Show all posts
assalamualaikum..
nak tanya .errr nak mintak tolong actually.. sapa2 yg dok kat alor setar.... boleh tolong ambik borang SPA(kedah) tak? Saya dok KL lani (tapi teringin nak balik dok Kedah) jadik nak turun AS semata2 nak ambik borang, tak mampu la pulak.. Saya nak apply Penolong Pegawai Sistem Maklumat.... Tarikh tamat permohonan tu 26th August.. so kalau ada sapa2 yg sudi membantu , PM saya ye.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2007 11:21 PM | Show all posts
Originally posted by mias_2004 at 21-8-2007 04:59 PM
assalamualaikum..
nak tanya .errr nak mintak tolong actually.. sapa2 yg dok kat alor setar.... boleh tolong ambik borang SPA(kedah) tak? Saya dok KL lani (tapi teringin nak balik dok Kedah) jadi ...


mias nie laki ke pompuan....?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 09:32 AM | Show all posts
hamboihhh.. ada syarat laki pompuan ka? kalau aku laki, lama dah aku berdesap-desup naik moto (hahahaha.. kebas weii) balik Alor Setar.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 09:43 AM | Show all posts
Originally posted by mias_2004 at 22-8-2007 09:32 AM
hamboihhh.. ada syarat laki pompuan ka? kalau aku laki, lama dah aku berdesap-desup naik moto (hahahaha.. kebas weii) balik Alor Setar.


pompuan la nie
satu lagik... dah kawin ke belum...?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 02:51 PM | Show all posts
mak aihhhh... hang ni... aku menikah dah aihhhh, anak aku umur 3 tahun

awat kalau tak menikah lagi, baru hang boleh tolong ka?

kalau mcm tu hang boleh la tulung adik aku, dia pun nak apply gak...  ha, dia single.. available ka dak aku tak tau.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 04:07 PM | Show all posts
Originally posted by hitamputih at 7-8-2007 05:14 PM

area sp bleh?


nak blah bandaq aloq staq

ada dak sapa2??


aku soh keje kat SP ka Penang sure byk

mak dia tak bagi pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 07:19 PM | Show all posts
Originally posted by mias_2004 at 22-8-2007 02:51 PM
mak aihhhh... hang ni... aku menikah dah aihhhh, anak aku umur 3 tahun

awat kalau tak menikah lagi, baru hang boleh tolong ka?

kalau mcm tu hang boleh la tulung adik aku, dia pun nak apply  ...




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 07:28 PM GMT+8 , Processed in 0.085347 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list