CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 11-6-2007 11:34 AM | Show all posts
up kan topic ni...

ada lagik tak current kerja kosong yg angpa tau??? ada member lain lak nak carik keje nih...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2007 11:39 PM | Show all posts
est pon ade member nak carik keje nih...ade dip in it
Reply

Use magic Report

ninjamerah This user has been deleted
Post time 12-6-2007 08:40 AM | Show all posts
Originally posted by tulip5816 at 9-5-2007 07:29 PM
Baru antar surat resign..... skang nak cari keja len ar .... Application Eng ( Chemical ) design ...... or QA/QC Eng ker .... asal kan kat kedah ..... sayang nak tinggalkan bumi kedah ni .... ...


dah dapat ka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2007 03:56 AM | Show all posts

Reply #32 gebang's post

ada lg ke jawatan kososng kat sini?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2007 12:17 PM | Show all posts

senaraikan kekosongan kerja di Perlis dan Kedah di sini....

Hai semua....


Rasanya tentu ramai yg tgh dok intai peluang kerja kat Perlis dan Kedah skang ni......My hubby pun ada gak dok nyebut2 nak balik dok utara nun klu ada keja yg bersesuaian ngan kemahiran dan pengetahuan yg dia ada....so apa kata pd warga2 kedah perlis yg tau pasal kekosongan kerja di 2 negeri ni ...mai la  list kan ...

Lebih elok lagi klu senaraikan jawatan kosong tersebut dgn agak lengkap spt nama syarikat, no telefon syarikat tersebut , jawatan yg kosong tu. tarikh tutup permohonan dan sebagainya yg leh membantu sesiapa yg tgh ngintai- ngintai kerja kat sana......

Jom mulakannn....... ...........dan terima kasih krn membantu mereka yg memerlukan.......:love:
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2007 12:25 PM | Show all posts
Alamakk.....bila dok kusyuk serve belakang2 baru perasan yg topik nihh dah wujudd.....sowi la bebanyak mod yekkkkk...mergekan laa yerrrr............soriiiiiiiiii  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2007 12:44 PM | Show all posts
ada keja kosong lagi ke kat area2 utara nihhh...??
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2007 12:41 PM | Show all posts
PEGAWAI PENYELIDIK (E27)  


--------------------------------------------------------------------------------

  
Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan berumur 18 tahun dan ke atas untuk menghadiri temuduga terbuka (walk-in-interview) jawatan berikut:




JAWATAN : PEGAWAI PENYELIDIK (E27)
KLASIFIKASI : Perkhidmatan Ekonomi
KUMPULAN PERKHIDMATAN  : Sokongan
JADUAL GAJI SSM (Gred E27)  : P1T1 RM 1,204.55   - RM 3,027.10

GAJI PERMULAAN    RM 1, 470.75  (P1T5)
IMBUHAN TETAP KHIDMAT AWAM  : RM160.00 sebulan
IMBUHAN TETAP PERUMAHAN  : RM 180.00 sebulan  
BANTUAN SARA HIDUP  : Berdasarkan kepada penempatan
TARAF JAWATAN  : Kontrak


SYARAT LANTIKAN  
1. Calon-calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:


  (a) Diploma dari Institut Pengajian Tinggi Awam atau Institut Pengajian Tinggi Swasta yang diiktiraf atau kelulusan-kelulusan lain yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.
(Telah tamat pengajian dan dianugerahkan Diploma)

  (b) Lulus Bahasa Malaysia/Bahasa Melayu (termasuk Ujian Lisan) pada peringkat SPM atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.
  (c) Keutamaan akan diberikan kepada calon yang:

  (i) Baik dari segi penulisan dan percakapan di dalam Bahasa Inggeris serta bahasa-bahasa asing yang lain;
  (ii) Personaliti diri yang baik;  
  (iii) Mempunyai pengetahuan mengenai industri pelancongan dan produk pelancongan;  
  (iv) Bermastautin di negeri-negeri yang dinyatakan; dan
  (v) Mempunyai kenderaan sendiri dan boleh bertugas di luar stesen.
   
TEMPAT TEMUDUGA  
  1 Tourism Malaysia Kedah
Kompleks Pelancongan Negeri Kedah
Seksyen 20, Jalan Raja
05000 Alor Setar
KEDAH
Tarikh : 10 Julai 2007
Waktu Pendaftaran : 8.45 a.m sehingga 10.00 a.m


  2 Tourism Malaysia Johor
Level 3-26, Aras 3, Bangunan JOTIC
No.2, Jalan Ayer Molek
80000 JOHOR BAHRU
Tarikh : 12 Julai 2007
Waktu Pendaftaran : 8.45 a.m sehingga 10.00 a.m


  3 Tourism Malaysia (Ibu Pejabat)
Dewan Serbaguna, Tingkat 19
Menara Dato

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ninjamerah This user has been deleted
Post time 10-7-2007 08:46 AM | Show all posts
2 kerja kosong di Kulim:

kelayakan: wanita. sijil tak payah.

1) pembantu rumah / gaji permulaan rm400
2) pembantu kedai pakaian wanita/ gaji dalam rm450 kot?

keterangan lanjut , hubungi Fairuz, 016-416-6677.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 08:51 AM | Show all posts
keja kat perlis takdak ka?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2007 04:05 PM | Show all posts
IKLAN JAWATAN KOSONG



Pemohon-Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut di dalam perkhidmatan Lembaga Kemajuan Pertanian Muda:-


1. JAWATAN : PEMBANTU TEKNIK (AWAM / MEKANIKAL) GRED J29
  1.1 Bilangan Kekosongan : 15  

2. JAWATAN : PEMBANTU AKAUNTAN GRED W17
2.1 Bilangan Kekosongan : 8


3. JAWATAN : PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W17
3.1 Bilangan Kekosongan : 4


4. JAWATAN : PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) GRED N17
4.1 Bilangan Kekosongan : 10

  
5. JAWATAN : PEMBANTU TADBIR (KESETIAUSAHAAN) GRED N17
5.1 Bilangan Kekosongan : 2



borang & maklumat lanjut

http://www.mada.gov.my/jawatankosong_19072007.htm



p/s kak bok bleh la apply lagi sekali

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2007 01:44 PM | Show all posts

Reply #49 ninjamerah's post

ninja...

aku nk cari org mai cuci rumah tiap hujung minggu...ada ka?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2007 09:36 AM | Show all posts
-------edited----------

[ Last edited by  lana_lang at 14-7-2007 10:19 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2007 08:33 PM | Show all posts
erm...ada keja kosong lain tak?
aku takdak keja nie.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2007 02:39 PM | Show all posts

Reply #51 Nikotina's post

jawatan neh available lg ka..?/
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2007 02:37 PM | Show all posts
SALAM.. ADA KEJA KOSONG KAT UNIKL MSI KULIM..
SAPA NAK JADI LECTURER SILA PASS RESUME KAT SAYA.

NAK YG ADA MASTER IN MECHANICAL ENGINEERING  - PREFERABLE MANUFACTURING.

GAJI FRESH RM2900

THANK YOU

OPPS EMAIL ke termolina@yahoo.com

urgent nak pakai 10 org lecturer lagi.

cover letter tak payah submit resume saja.

[ Last edited by  anna_natasha at 22-7-2007 02:40 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2007 02:50 PM | Show all posts

Reply #56 anna_natasha's post

nak full time ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2007 08:39 PM | Show all posts

Reply #57 estrellas's post

ya est.. utk full time position... tak nak apply?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 11:59 AM | Show all posts

Reply #56 anna_natasha's post

ada dip. xleh ka??
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 01:52 PM | Show all posts

Reply #59 wonto's post

hehe tak leh..sbb nak ajar budak degree
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.085849 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list