CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 6-10-2009 11:25 AM | Show all posts
klu balik nnti saya akan dok umah mak mentua ...beseri...so nk cari belah perlis la atau kedah...aloq setaq la kot plg dekat
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-10-2009 11:26 AM | Show all posts
pak cik HANG bukak agesi cari keja tu la nih
Joe_Shaper Post at 6-10-2009 11:24


leh la pakcik hang tlg rekemen rama2 skali..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 11:32 AM | Show all posts
leh la pakcik hang tlg rekemen rama2 skali..
buterfly Post at 6-10-2009 11:26


kedai ubat kat kola tu nak pakai org...rama2 nak kerrrrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 11:35 AM | Show all posts
kedai ubat kat kola tu nak pakai org...rama2 nak kerrrrrrrrrrrr
Joe_Shaper Post at 6-10-2009 11:32


kdai ubt? sbgai apa? ada x vacancy utk cleaner?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:05 PM | Show all posts
kdai ubt? sbgai apa? ada x vacancy utk cleaner?
buterfly Post at 6-10-2009 11:35


cleaner???keje umak pak cik jer laaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:18 PM | Show all posts
cleaner???keje umak pak cik jer laaaaaaaaa
Joe_Shaper Post at 6-10-2009 12:05


gji cmna? sbln brpa? lain2 insentif?   
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:27 PM | Show all posts
gji cmna? sbln brpa? lain2 insentif?   
buterfly Post at 6-10-2009 12:18


ikut bape yg rama2 nak la....syarat2 sumer tertakluk kat rama2 jer taw
pak cik ni nak jd majikan yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:38 PM | Show all posts
perlis peluang pekerjaan payah sikit...
try tanya pakcik joe..
kot2 kompeni dia ada nak pakai orang kat perlis ni...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-10-2009 12:40 PM | Show all posts
ikut bape yg rama2 nak la....syarat2 sumer tertakluk kat rama2 jer taw
pak cik ni nak jd majikan yg baik
Joe_Shaper Post at 6-10-2009 12:27


  yeke ni pakcik?? x main2?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:51 PM | Show all posts
  yeke ni pakcik?? x main2?
buterfly Post at 6-10-2009 12:40


btl sesangat nih....ikhlas tawwwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:55 PM | Show all posts
btl sesangat nih....ikhlas tawwwwwwwwww
Joe_Shaper Post at 6-10-2009 12:51


kt smua org pn iklas   bagus2
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 01:08 PM | Show all posts
kt smua org pn iklas   bagus2
buterfly Post at 6-10-2009 12:55


kan pak cik dah ckp...pak cik ni berlaku adil
jom lepak cni...http://mforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=332808&pid=33979190&page=11&extra=page%3D1#pid33979190
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 05:00 PM | Show all posts
pakcik..
kalau ada keje kosong inform kite bole x?
ada kwn nk carik keje la..
cian dia..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 12:24 AM | Show all posts
19# sweetmommy
O....semakin beseri-seri la selepas balik duk kampong ni. Tak dapat la hamba nak tolong bagi cadangan kalau dah kot belah utara Kedah nun....apapun, selamat berjaya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 09:32 AM | Show all posts
mau balik kampung ya....

teringin nak tolong tapi status saya nie kuli batak    cable tak kuat...

insyaallah ada rezeki kat sana .. cuma kena  berusaha sikit

tapi ingat ..... kita kena reset penghidupan
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 10:39 AM | Show all posts
perlis peluang pekerjaan payah sikit...
try tanya pakcik joe..
kot2 kompeni dia ada nak pakai orang kat perlis ni...
Hang Post at 6-10-2009 12:38

ya ka pakcik hang... ermm pakcik joe tu sapa.. klu ada pakcik tolong la kami na... salah sorang dapat keja ok dah.. somi saya dia ada pengalaman dalam bidang CCTV dan IT ... klu ada nak resume saya boleh bg pada pakcik ... tq ya pakcik2 semua..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-10-2009 10:43 AM | Show all posts
mau balik kampung ya....

teringin nak tolong tapi status saya nie kuli batak    cable tak kuat...

insyaallah ada rezeki kat sana .. cuma kena  berusaha sikit

tapi ingat ..... kita kena reset ...
angketam Post at 7-10-2009 09:32


terima kasih angketam kerana ada rasa nak  tolong.. tak pa.. saya hanya berdoa semoga ada la rezeki kami di sana... mudah2an dipermudahkan segala urusan walaupun tahu peluang pekerjaan di sana amat susah jika dibandingkan dgn KL ni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 10:48 AM | Show all posts
19# sweetmommy
O....semakin beseri-seri la selepas balik duk kampong ni. Tak dapat la hamba nak tolong bagi cadangan kalau dah kot belah utara Kedah nun....apapun, selamat berjaya.
belanga Post at 7-10-2009 00:24

terima kasih belanga .. kerana sudi berkongsi cerite saya di sini walaupun tak dpt nak tolong ... klu boleh mmg nak cari belah perlis n kedah saja klu dah jauh dah mcm tak dak gunanya kami balik tp tak duduk ngan mak.. target mmg nak jaga dia la balik kg ni... sbb mak tu tinggal sorang dah lama sgt.. semua anak dok jauh... jarang2 balik ..kami lg la dok KL ni 2 bulan sekali boleh la balik...
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 11:17 AM | Show all posts
hahhahaha..tak pasal2 mmg kena panggil pakcik..

sweetmoomy....sabar ajer la nyer..tunggu nnt ada org akan bgtau peluang kerja kat mana...kalau kat perlis mmg payah skit nak dpt dlm masa singkat...sbb peluang yg ditawarkan terhad...kalau kawasan kilang adala kat area jejawi tu..

kalau kat kedah peluang tu ada la byk skit..tapi kena pikir lokasi la jugak...mcm duk KL tp keja kat area selangor/n9.

tp yg best kerja area kedah/perlis ni belanja tak byk sgt..atleast leh la buat simpanan lebih skit berbanding kat KL...tak la rasa susah sgt...

apa2 pun tunggu nnt kalau ada org bgtau khabar baik
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 11:34 AM | Show all posts
hahhahaha..tak pasal2 mmg kena panggil pakcik..

sweetmoomy....sabar ajer la nyer..tunggu nnt ada org akan bgtau peluang kerja kat mana...kalau kat perlis mmg payah skit nak dpt dlm masa singkat...s ...
MsCinderella Post at 7-10-2009 11:17


panggilan pak cik kan lebih elok ckit

susah la cin nak cari keja kat kedah/perlis nihhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:20 AM GMT+8 , Processed in 0.082969 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list