CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 24-8-2007 12:02 PM | Show all posts
YBhgDatuk/Dato'/Datin/Tuan/Puan
Warga Telekom Malaysia


Merujuk kepada perkara diatas adalah dimaklumkan bahawa TM mempelawa calon-calon yang berminat danberkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut:



1.Manager IT Governance Application 朳b]IT Corporate Centre
2.Manager Operation Specifications
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2007 09:39 AM | Show all posts
amboiii CT

nak jugek soh my sis mohon tp bila dia nak xperience keje 7 tahun wohoooo.. kensellllllllllll mmg sure dah le tak ble dpt keje tuh
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 08:19 AM | Show all posts
Originally posted by Maid_fr_Venus at 26-8-2007 09:39 AM
amboiii CT

nak jugek soh my sis mohon tp bila dia nak xperience keje 7 tahun wohoooo.. kensellllllllllll mmg sure dah le tak ble dpt keje tuh


apply je kak maid...

mana taw ada rezeki....

kwn fiza ritu..apply jer... alhamdullilah dapat...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 03:43 PM | Show all posts
Originally posted by ctmufizano at 27-8-2007 08:19 AM


apply je kak maid...

mana taw ada rezeki....

kwn fiza ritu..apply jer... alhamdullilah dapat...


ye ke?

tp jawatan asst manager marketing tu cam besar la pulak post dia
huhu my sis nie baru je kuar U.. fresh tak pernah keje

ehehhehe takat pernah jd cikgu ganti jek
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2007 11:22 AM | Show all posts
kerja kosong:

histologist
tempat: BP lab penang
kelulusan: diploma atau degreee bidang biologi dan seanteronya
SEGERA

pm aku
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 05:01 PM | Show all posts
JAWATAN KOSONG DI TOURISM MALAYSIA

Permohonan adalah dipelawa daripada WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan, berumur 18 tahun dan ke atas pada tarikh iklan ditutup bagi mengisi jawatan-jawatan berikut:
   
1. AKAUNTAN (W41)
2. JURUAUDIT (W41)
3. PENOLONG PENGARAH (E41)
4. PEGAWAI SISTEM MAKLUMAT (F41)
5. PEGAWAI TADBIR  (N41)
6. PENOLONG PEGAWAI SISTEM MAKLUMAT (F29)
7. PEGAWAI PELANCONGAN (E27)
8. PENOLONG AKAUNTAN / PENOLONG JURUAUDIT (W27)
9. PENOLONG PEGAWAI TADBIR (N27)
10. AHLI FOTOGRAFI (B17)
11. PEREKA  (B17)
12. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) (W17)
13. PEMBANTU TADBIR (KESETIAUSAHAAN) (N17)
14. PEMBANTU TADBIR RENDAH (JURUTAIP) (N11)
15. AHLI FOTOGRAFI (B11)

  
http://www.tourismmalaysia.gov.m ... t_opportunities.asp
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 08:45 PM | Show all posts
mscin..... boleh tolong rekemen ka??????
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:10 PM | Show all posts

Reply #107 7276's post

nak apply jwtn apa kak nombot?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:13 PM | Show all posts
Originally posted by MsCinderella at 14-9-2007 10:10 PM
nak apply jwtn apa kak nombot?


kalau aku nak apply 4. PEGAWAI SISTEM MAKLUMAT (F41)

boleh rekemen ka...?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:22 PM | Show all posts

Reply #109 jj's post

hep hep hep....hang bukan nak p kerja kat over the c ker?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:27 PM | Show all posts
Originally posted by MsCinderella at 14-9-2007 10:22 PM
hep hep hep....hang bukan nak p kerja kat over the c ker?


keja ngan tourism pun boleh pi obersea jugak...
base kat opis obersea kaaa... ekekeke... gheja jaga pc jaa.. huhuhhuhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:32 PM | Show all posts

Reply #111 jj's post

hang kalau dpt kerja hang mengadap pc saja la...
jarang aih p luaq...duk dlm semanjung saja la.....
ngadap la pc tuu..

mintak ajer la...kalau leh tolong aku tolong....aku bukan berpengaruh sangat kat tourism tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:34 PM | Show all posts
Originally posted by MsCinderella at 14-9-2007 10:32 PM
hang kalau dpt kerja hang mengadap pc saja la...
jarang aih p luaq...duk dlm semanjung saja la.....
ngadap la pc tuu..

mintak ajer la...kalau leh tolong aku tolong....aku bukan berpengaruh s ...


tu arrr... nak keja gomen la plak.... dah tua2 nie aku tetiba lak pikiaq pencen
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:35 PM | Show all posts

Reply #108 MsCinderella's post

sedara nak apply N41 @ E41.... boleh rekemen ka?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:37 PM | Show all posts

Reply #114 7276's post

kena bayaq sikit laaaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:42 PM | Show all posts

Reply #115 jj's post

ceboq la anng tuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:43 PM | Show all posts

Reply #113 jj's post

ngaku gak dah tua no....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:44 PM | Show all posts

Reply #117 MsCinderella's post

bila masa plak aku tak ngaku
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:44 PM | Show all posts

Reply #114 7276's post

insyallah kak..saya tolong setakat yg boleh saja....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 10:47 PM | Show all posts

Reply #119 MsCinderella's post

ok.... cantekkkk ..... tq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 03:53 PM GMT+8 , Processed in 0.127358 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list