CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 23-7-2007 02:26 PM | Show all posts
adik saya ada deg in marketing

ada dak keje kosong kat mana2??

kalu ble nak area AS or SP or Penang
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 08:46 PM | Show all posts
Originally posted by anna_natasha at 22-7-2007 20:39
ya est.. utk full time position... tak nak apply?


alah2... full time est tak boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 09:00 PM | Show all posts
Originally posted by Maid_fr_Venus at 23-7-2007 02:26 PM
adik saya ada deg in marketing

ada dak keje kosong kat mana2??

kalu ble nak area AS or SP or Penang




http://www1.ap.dell.com/content/topics/global.aspx/corp/careers/gateway/intro?c=my&l=en&s=corp
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 12:32 AM | Show all posts

Reply #62 estrellas's post

if nak part time cuba UITM Permatang Pauh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 11:03 AM | Show all posts

Reply #63 jj's post

tak ble click pung
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 11:05 AM | Show all posts

Reply #65 Maid_fr_Venus's post

copy n paste la makcik....... pemalas betoi
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 11:18 AM | Show all posts
erk.. copy n paste kat mana??

aisehh makcik lemah bab2 copipaste inih
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 11:19 AM | Show all posts
JJ

past copypaste nak buat lagu mana? p cari kat career itiew kah?

belek sana ek?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 11:21 AM | Show all posts
amboii keje kosong pun

semua director2 sajork

ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 11:22 AM | Show all posts
ada laaa... nnt aku tolong carik...
kalau aku rajin laaa... ekekekekke
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 11:33 AM | Show all posts
tulun naa tq

mak aku soh keje paling jauh pun penang
senang nak ulang alik

anak bongsu la katakannnn huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 11:40 AM | Show all posts

Reply #71 Maid_fr_Venus's post

ha laaaa... mak hang takut hang pi jauh2....
payah nak ligan masuk kandang balik
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 11:55 AM | Show all posts
Originally posted by jj at 24-7-2007 11:40 AM
ha laaaa... mak hang takut hang pi jauh2....
payah nak ligan masuk kandang balik


bukan aku weiii

adik aku laaa


aku dah merantau rata cheruk dahh

nie baru ja balik dok negeri sendrik

ekekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 12:02 PM | Show all posts

Reply #73 Maid_fr_Venus's post

kira baru kembali kepangkal jalan la erk...? kui kui kui
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 05:52 PM | Show all posts
miahahahaha

ye lah... alhamdulillah la aku dah baekkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2007 02:57 PM | Show all posts
LEMBAGA PENGGALAKAN PELANCONGAN MALAYSIA
(KEMENTERIAN PELANCONGAN)

JAWATAN KOSONG

Permohonan adalah dipelawa daripada WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan, berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh iklan ditutup bagi mengisi jawatan berikut di Pejabat:


(i)        Tourism Malaysia Perlis               
(ii)        Tourism Malaysia Kedah                        
(iii)        Tourism Malaysia Pahang               



JAWATAN        :        PEMANDU (R3)        

KLASIFIKASI        :        Perkhidmatan Mahir, Separuh Mahir
                & Tidak Mahir

KUMPULAN PERKHIDMATAN        :        Sokongan

JADUAL GAJI SSM (Gred R3)        :        P1T1  RM701.42   -  P1T17  RM1354.86  
                                                             P2T1  RM743.89  -  P2T17  RM1423.41
                                                             P3T1  RM787.99  -  P3T17  RM1493.59

IMBUHAN TETAP KHIDMAT AWAM        :        RM95.00 sebulan

IMBUHAN TETAP PERUMAHAN              :        RM180.00 sebulan

BANTUAN SARA HIDUP                         :        RM300.00 ** sebulan
                (Mengikut Zon)

TARAF JAWATAN                                  :        Kontrak


1.        SYARAT LANTIKAN

        Calon-calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:

        (a)        (i)        Tamat Darjah 6 Sekolah Rendah Bantuan Penuh Kerajaan.

(ii)        Memiliki lesen memandu Kelas D/E/E1/E2 berkenaan yang dikeluarkan oleh Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) kecuali lesen memandu dalam tempoh Percubaan (P).

(iii)        Berkebolehan memandu, mengendali dan menyenggara kenderaan bermotor berkenaan yang diliputi oleh skim perkhidmatan ini.

                (iv)        Gaji permulaan ialah pada Gred R3:

                        Lesen D                -        P1T3 (RM783.10)
                        Lesen E/E1/E2        -        P1T4 (RM823.94)

(b)        Berkebolehan bertutur, membaca dan menulis dalam Bahasa Malaysia dengan baik.

(c)        Keutamaan akan diberi kepada calon-calon yang bermastautin di negeri-negeri berkenaan.


2.        CARA MEMOHON

(a)        Permohonan hendaklah menggunakan Borang LPPM-1 yang boleh didapati daripada:

                (i)        Pejabat Tourism Malaysia Negeri Perlis
                        No: 19, Tingkat Bawah
                        Jalan Pengkalan Asam
                        01000 KANGAR PERLIS

                (ii)        Pejabat Tourism Malaysia Negeri Kedah
                        Kompleks Pelancongan Negeri Kedah
                        Seksyen 20, Jalan Raja
                        05000 ALOR SETAR KEDAH

                (iii)        Pejabat Tourism Malaysia Negeri Pahang
                        Tourism Information Centre
                        Jalan Mahkota
                        25000 KUANTAN PAHANG


atau melalui laman web Tourism Malaysia
http://www.tourismmalaysia.gov.my

(b)        Borang yang lengkap diisi beserta salinan sijil-sijil dan gambar berukuran pasport hendaklah sampai ke alamat seperti di bawah pada 8 Ogos 2007 (Rabu):

                        Pengarah
                        Bahagian Khidmat Pengurusan
                        Tourism Malaysia
                        Tingkat 17, Menara Dato
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2007 03:42 PM | Show all posts

Reply #76 MsCinderella's post

nie pemandu pelancong ke atau pemandu kenderaan...?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2007 03:49 PM | Show all posts

Reply #77 jj's post

pemandu kenderaan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2007 10:31 AM | Show all posts

Kerje Kosong/Vacancy

nak tanya nie.. ada tak kat kampeni u ols keje kosong?

nie yg bekerje di sekitar aloq staq naa

my niece nak cari keje.. tp dia nak blah2 sini saja

kalu sesiapa ada dengar ka baca ka or kat opis u ols

ada nak pakai org ka.. tulun habaq naaaaaaaaaa

macehhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2007 12:45 PM | Show all posts
hai kawan....

ada tak company hangpa nak pakai candidate seperti di bawah
lelaki
umur + - 23
sijil dlm aeronatikal
plz,, pm aku atau tulis jer kat sini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 07:45 PM GMT+8 , Processed in 0.187787 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list