CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 19-10-2011 02:05 PM | Show all posts
Reply 6# caensem


caensem niaga apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2011 02:12 PM | Show all posts
a_dira, ensem meniaga mcm2... ada dekat link kat atas tu. Yg tgh hot skang nih, pemanggang ajaib, Softfea Orange Fiber Diet Drink (yg ni meletup letup), TepunG SpeciaL.. yg lain2 ada lam album kat link tu.

Ensem dealer utk area Kedah cover alog setag - jitra
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2011 02:33 PM | Show all posts
nak avertisel baju baby kat sini boleh tak
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2011 03:06 PM | Show all posts
minahsenget, duk area kedah/perlis ka? klu tanya ensem, bole jaa.. leh cuci2 mata kot2 bekenan.. hehehe tapi tak tau la dibenarkan MOD ka dak.. tu pasai ensem pn tak berani nk tempek pic.. klu ada pic, senang skit nk tgk kan? huuhuhu

Cin.. camna? bole ka dak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2011 04:22 PM | Show all posts
Post Last Edit by MsCinderella at 19-10-2011 16:43

Saya pengedar Coklat Minda jenama Hijrah. --edit---. Area Alor Setar 019 4122723


--------------------------------------------------------------------------------------

Jgn letak harga nyer...apa2 mintak forumer yg berminat pm anda...tq
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2011 04:42 PM | Show all posts
by right, mmg tak boleh.....lagipun dah ada bod yang disediakan....mmg la tak semua forumer pergi situ. dan itu kita tak leh salahkan mana2 pihak...

lagipun ada banyak cara nak promote barang2 jualan kita ni kan...salah satunya gunakanlah signature kita tu letak link utk another website yg khusus utk jualan ni..

tp ada gak certain2 bod yg ada buat thread WTS (Want To Sell)....tp iklan utk barangan yg nak dijual tu tak leh la detail sgt kan sbb ni bukan bod berniaga..apa2 maklumat lanjut sila kena la pm ada yg posting..dan jgn sekali2 letak harga nyer..mmg akan diedit la..

so....cin akan monitor thread ni...harap jgn terlalu detail mcm bod iklan nyer..barangan yg dijual kena di area KEDAH/PERLIS shj....

apa2 pun cin akan refer pd SM/admin pasla ni..kalau kena close...kena close la thread ni nyer...

tq
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2011 11:39 AM | Show all posts
i kat a/setar,nantilah i pm u ensem
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2011 03:59 PM | Show all posts
by right, mmg tak boleh.....lagipun dah ada bod yang disediakan....mmg la tak semua forumer pergi si ...
MsCinderella Post at 19-10-2011 16:42


thanks Cin... hehehe faham...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2011 04:00 PM | Show all posts
i kat a/setar,nantilah i pm u ensem
minahsenget Post at 20-10-2011 11:39



    okess.. klu bole letak link yg ada pic2 cam kat fb ka blog pn oke jerk.. ensem slalu on9 time opis hour jer tau.. jumaat sabtu kat umah tak dak tenet.. huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2011 01:40 PM | Show all posts
sy niaga ubat serangga perosak spt utk;

anai-anai
semut
pepijat
tikus
cicak
lipas
ulat
dan macam2 lg

ni linknya  

http://www.facebook.com/media/se ... =1&l=185d10ec14
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2011 01:40 PM | Show all posts
Post Last Edit by a_dira at 22-10-2011 14:57

ni picnyaa....





ni linknya  

http://www.facebook.com/media/se ... type=1&l=185d10ec14
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2011 10:55 PM | Show all posts
Kami memerlukan operator pengeluaran utk bekerja di Kawasan Perindustrian Jejawi.
Basic RM450-RM550 ...
airconditioner Post at 2-10-2011 15:52



   hostel xde ke?hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2011 12:53 PM | Show all posts
saya pulak jual produk perancangan kewangan dari Prudential

ni linknya
http://prubsn-northenregion.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2011 09:55 PM | Show all posts
winda org alor setar...
ada jual beg tangan coach dn guess...
original...nk tau pm winda.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2011 10:52 PM | Show all posts
Saya ada homestay kat langkawi, kalau berminat nak dtg bercuti bleh la PM saya
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2011 11:50 PM | Show all posts
Saya org Alor Setar, tinggal kat SP. Buat bisnes jualan gudang. Sekarang tengah buat jualan gudang kat Baling kat tapak parking sebelah KFC dari 18.11.2011 hingga 5.12.2011. Jual pakaian berjenama original spt Polo, Tommy Hilfiger, Guess, Timberland, Lois, Levi's, GA Blue, Armani Exchange, Giorgio Armani, Adidas, Nike, Blue Harbour, Elba, Nautica, Lee, Disney, Puma, CalvinKlein, Esprit, Dockers, Yessica, Brook Brothers, Swiss Polo, Timber Clark, Lee Cooper, Ampro dan banyak lagi, jam tangan dan kasut pun ada. Harga pasti terendah di pasaran.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2011 01:17 AM | Show all posts
takdela....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2011 03:32 PM | Show all posts
Wah... baru tau ramai warga KP nih yg duk berbisnes.. hehhe...

Nih aku pn nk tempek link Bisnes Online aku jgak.. sila LIKE yer... heheheh

http://www.facebook.com/pages/In ... On9/234951436527361

search kat fesbuk ShoppinG On9 ... tengkiu kengkawan.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2011 11:15 AM | Show all posts
Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Saya ingin mencari pembantu gerai jualan tshirt/cenderamata di LIMA 2011.

Ada sesiapa di sini  yg boleh bantu saya?

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2011 05:28 PM | Show all posts
Graphic assistant

dan graphic designer

diperlukan di syarikat iols bekerja...sila pm iols

pengambilan segera.

terima kasih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 10:24 AM GMT+8 , Processed in 0.092868 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list