CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 5-10-2010 02:20 PM | Show all posts
aku ada mmbr yg buat lanscape..interior design..

btw,landscape ape yg nak buat?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2010 07:40 PM | Show all posts
Post Last Edit by dreamer85 at 5-10-2010 20:12

Hai, ada jawatan kosong kat alor setar

tempat kerja- Law chambers of Y.K.Loo & Cheng (Pejabat peguam yang kecik sahaja )

Tempat kerja- no.48,ground floor, jalan tembaga, seberang jalan putra, 05150 Alor Setar,Kedah. (belakang perodua)

Jawatan ditawarkan- junior litigation clerk (Pekerja wanita sahaja)
                               - buat kerja office- typing,filling dan tolong senior clerk

Kelayakan minimum- min SPM, tahu menggunakan komputer,faham bahasa melayu dan   
                                 inggeris

Gaji-minimum RM600- tengok kelayakan dan pengalaman kerja untuk tentukan
                                  -lepas 3 bulan confirm dah mungkin akan tambah gaji

masa kerja : 8.30a.m.-5.30p.m. ahad-khamis,jumaat dan sabtu cuti (5 hari working days)
                 - ada rakan sejawat Melayu..

Kalau berminat- call office- 04-7309133- utk tanya soalan dan tentukan masa untuk   
                           interview, nak pm saya pun boleh


terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 12:58 PM | Show all posts

[MERGED]Jawatan kosong KEDAH / PERLIS (akn sntiasa UPDATED!)

Post Last Edit by MsCinderella at 12-10-2010 09:12

nak cari promoter kat the store-kangar

siapa minat??pm saya.. ok???secepat mungkin.............
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2010 11:34 AM | Show all posts
landscape utuk rumah la..nk concept inggeris tropika..untuk luar rumah tau..bkn interior
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2010 03:59 PM | Show all posts
ohh..x de masalah..
my frend tu mmg boleh..dia punya design lately byk kluar kat ID nye mags..

try check Senihias, Laman, Renovation & Anjung Seri. designer name : Ikram Ibrahim.

if anything PM me for details k.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2010 10:24 AM | Show all posts

[MERGED]Jawatan kosong KEDAH / PERLIS (akn sntiasa UPDATED!)

Post Last Edit by MsCinderella at 12-10-2010 09:07

Hai, ada jawatan kosong kat alor setar

tempat kerja- Law chambers of Y.K.Loo & Cheng (Pejabat peguam yang kecik sahaja )

Tempat kerja- no.48,ground floor, jalan tembaga, seberang jalan putra, 05150 Alor Setar,Kedah. (belakang perodua)

Jawatan ditawarkan- junior litigation clerk (Pekerja wanita sahaja)
                               - buat kerja office- typing,filling dan tolong senior clerk
                              - jumlah kerja tak banyak,sebab ofis kecik.

Kelayakan minimum- min SPM, tahu menggunakan komputer,faham bahasa melayu dan   
                                 inggeris

Gaji menarik ditawarkan-ditentukan mengikut kelayakan dan pengalaman kerja
                                  - tiada pengalaman tetapi sanggup belajar juga amat dialu-alukan

                                 -EPF & Socso diberikan

masa kerja : 8.30a.m.-5.30p.m. ahad-khamis,jumaat dan sabtu cuti (5 hari bekerja sahaja)
                 - ada rakan sejawat Melayu..
                - cuti tahunan diberikan

Kalau berminat- call office- 04-7309133 (masa office hours)- kalau ada apa-apa soalan dan untuk tentukan masa untuk   
                           interview


terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 04:01 PM | Show all posts
salam

ada jawatan kosong utk sesapa yg dok kat kulim or maybe bukit mertajam

kawan aku mintak tolong war-war kan...dia ada kedai makan...kat pekan kulim

dia perlukan waiter/waitress gaji RM600.00

tukang masak gaji RM800 dan lebih lagik kalau ada pengalaman

EPF setelah konpem 3 bulan keja

kedai bukak from 10am to 7 pm

pm me kalau sapa2 berminat
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 04:01 PM | Show all posts
salam

ada jawatan kosong utk sesapa yg dok kat kulim or maybe bukit mertajam

kawan aku mintak tolong war-war kan...dia ada kedai makan...kat pekan kulim

dia perlukan waiter/waitress gaji RM600.00

tukang masak gaji RM800 dan lebih lagik kalau ada pengalaman

EPF setelah konpem 3 bulan keja

kedai bukak from 10am to 7 pm

pm me kalau sapa2 berminat
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2010 04:31 PM | Show all posts
Jurutaip Pemprosesan Data/Iklan

Jurutaip untuk memproses data memberi pendapatan dalam lingkungan RM300.00-RM800.00 seminggu. Terbuka kepada seluruh warga Malaysia, Indonesia,Singapura dan Brunei. Keutamaan lebih kepada warganegara Malaysia. Anda hanya perlu :-

(1)Memproses pengiklanan data pelanggan yang dihantar melalui email anda.
(2)Bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej, dan lain-lain.
(3)Bila-bila masa (anda yang menetapkan jadual sendiri).Menghantar email kepada pelanggan.

Sekiranya anda:-

(1)Berumur 16 tahun dan ke atas.
(2)Seorang yang jujur, dedikasi, bermotivasi tinggi dan boleh bekerja tanpa pengawasan.
(3)Berkeinginan untuk menambahkan pendapatan.
(4)Mempunyai akses internet.
(5)Kebolehan menggunakan komputer dan menaip (Microsoft Word).
(6)Pengalaman tidak diperlukan.
(7)Berkebolehan untuk mematuhi arahan yang diberi.

ANDALAH YANG KAMI CARI!!

Maklumat lanjut sila layari http://www.successtypist.webs.com
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2010 08:18 PM | Show all posts
salam semua,ada jawatan kosong kat company environment idaman, alor setar

SENIOR EXECUTIVE / EXECUTIVE / CLERK FINANCE & ACCOUNTS
(Kedah)

Requirements:

    * Candidate must possess at least a Professional Certificate, Diploma, Advanced/Higher/Graduate Diploma, Bachelor's Degree, Post Graduate Diploma, Professional Degree, Finance/Accountancy/Banking or equivalent.
    * Applicants must have possessed with at least 3 years experience at executive level.
    * Posses a Professional Accounting Qualification is an advantage.
    *  Experience in Corporate Affairs/Finance & Accounts area, preferably in financial modeling, Accounting set-up, PR programmes and budget planning

*For all positions, candidates must be PC literate and possess good oral and written communication skills in English and Bahasa Malaysia.

Interested applicants are invited to submit a detailed resume including current and expected salary via email or fax before 10 December 2010:
Human Resources & Admin Department
Environment Idaman Sdn Bhd
NO : 15C-18C, Rumah Kedai Taman Anggerik

Peremba, Off Lebuhraya Sultanah Bahiyah, Alor Setar
Kedah Darul Aman

Website: www.e-idaman.com Fax : (604) 771 1195
E-mail : mohdredza@e-idaman.com

p/s: apply jer walaupun dah overdue haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2010 08:22 PM | Show all posts
they are also looking for:

1. Engineer (mechanical/ automotive/ fleet)
2. Executive, Quality Monitoring

fresh grad dialu2kan utk antar resume and cover letter ya, maybe ada suitable post for you. thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2010 03:40 PM | Show all posts
Assalamualaikum..Kepada org perlis/jitra,sy tgh mencari seorang pekerja utk:-

- Berniaga di pasar malam dan pasar pagi..
- Van dan barang2 untuk berniaga disediakan
- Pengalaman berniaga d pasar malam diberi keutamaan (buka payung,buka kaki meja etc)
- Yang tiada pengalaman pon boleh.
- Gaji sehari RM 50 (pasar malam dan pasar pagi)
- Jujur dan amanah
- Ada lesen memandu

Kepada sesiapa yang berminat atau ada kenalan atau sedara yg menganggur, boleh pm sy utk info lanjut..

Terima Kasih..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 03:15 PM | Show all posts
Reseller and Agent wanted.

* Interested to start a business
* Freelance job / Full time / Part time ( with commitment )
* Working per day 4 hours and flexible
* High income
* Commission+Bonus
* All Race
* No experience required , Training will be provided, A short product training and briefing will be provided.
* Pleasant personality, Self discipline and confident, able to work independently and a fast learner.
* Ablity to socialize(interpersonal skill)
* NO sales target monthly



Responsibilities:


1) Develop and maintain relationships with customer and reseller
2) Grow and maintain your customer and reseller relationships to effectively build and grow  revenue
3) just need to advertise our items to your friends in school/family members etc.
4) get them to buy





If you're interested, Please kindly e-mail me your

* Name
* Contact No
* Age
* Religion
* State
* Language Spoken
* Working Experiences



E-mail:   empty-ball@hotmail.com




supply and trading business partner are also welcome to apply
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 08:23 AM | Show all posts
salam..

Nak tanya sapa2 kat sini yang tau pasal Kolej Universiti Insaniah kat Alor Star tuh
>> kalu keje kat situ rasa ok tak in terms of suasana kerja, persekitaran, kadar gaji dsb
>> pensyarah utk fakulti kejuruteraan mengajar dlm malayu atau english?

thanks in advance
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2011 11:23 AM | Show all posts
Reply 244# prof_x01


    kalu insaniah yang HQ tu kat area umah ai ja..

bab2 suasana,  gaji n pengajaran n pembelajaran tu tatau la.........
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2011 04:34 PM | Show all posts
xde keja part time ka?bosannnn
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2011 10:55 PM | Show all posts
salam.... ada tak kerja bahagian akaun kat area alor star? sy tengah cari kerja ni.......
sapa2 ada info... plz pm mee... tq
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2011 04:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2011 11:41 AM | Show all posts
Kami memerlukan Kerani dengan segera

- Perempuan ( Penduduk P.Langkawi Diutamakan )
- 20 - 28 Tahun
- Kelayakan minimun SPM
- Mahir menggunakan komputer & perisian
Microsoft Word+Excel
- Boleh bertutur dan menulis di dalam B. Malaysia
& English
- Mesra Pelanggan

Calon yang berminat boleh menghantar permohonan
dan resume ke alamat :

E-mail : wltam05@gmail.com

Atau hubungi:

Tam 019-4467118
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2011 10:33 PM | Show all posts
The Product
Google makes $1.3 Million everyday from Pay Per Click, we will reveal how YOU, with this amazing app, you can have a share of this worldwide market.

This “APP” built on the top of the Microsoft platform and sitting on top of Google, Yahoo, Bing and all major search engines is sweeping the USA, and has taken the UK & Australia by storm…we are now about to launch our Global Pre-launch.

Our aim is to have this amazing “app” on every home computer and mobile device
in the next 12 months.
Start from here :
www.prelaunchmalaysia.com/carriechoo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 04:49 PM GMT+8 , Processed in 0.092308 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list