CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 18-11-2009 11:54 AM | Show all posts
jus mate 5 ker.????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2009 12:38 PM | Show all posts
jus mate 5 ker.????
hotskirt Post at 18-11-2009 11:54


tak la...ni company jual brg betul2 punya..
kalau dh expert sok, kena handle la sales dgn tesco, giant ect...tp tu staf2 lama la yg buat..
yg baru apply ni, dpt la keja handle kedai2 mcm fmas, pasaraya emina...
yawata pun x layak lg...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2009 04:44 PM | Show all posts
13# edaladiva

pandai hg merapu eda...kira kalau ada penyakit lain xpa la....hahahha
mhh4554 Post at 18-11-2009 11:24 AM


Apalagi yg boleh mhh?Merapu ja kat net ni,Lega sket kepala otak yg serabut.....huhuhuhuhu....Dok skema ja mana  syiokkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2009 05:08 PM | Show all posts
Apalagi yg boleh mhh?Merapu ja kat net ni,Lega sket kepala otak yg serabut.....huhuhuhuhu....Dok skema ja mana  syiokkkk
edaladiva Post at 18-11-2009 16:44


btoi2 ...baca benda2 skema ni kena gak selitkan unsur2 din beramboi dlm ni..wahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2009 12:35 PM | Show all posts
opis aku tgh cari org nk keje.opis aku kt sp
post-pegawai perancang bandar.
qualifiaction - degree in town planning..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2009 03:57 PM | Show all posts
23# lana_lang

Diploma investment.Degree Marketing   mau dak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2009 05:51 PM | Show all posts
21# edaladiva

pandai la hg menjawab...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2009 05:54 PM | Show all posts
xdak sapa nak kerja ka..
member aku urgent nak tu..
aku offer gak diri aku..
tp gaji aku mintak, basic RM 5000, elaun bulanan RM 6000, elaun perjalanan RM 5000, elaun lain2 RM 4000. bonus 15 tahun setiap tahun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-11-2009 08:17 PM | Show all posts
21# edaladiva

pandai la hg menjawab...
mhh4554 Post at 19-11-2009 05:51 PM


Ni  bukan jawab...ni   tanya   dia maaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2009 08:19 PM | Show all posts
xdak sapa nak kerja ka..
member aku urgent nak tu..
aku offer gak diri aku..
tp gaji aku mintak, basic RM 5000, elaun bulanan RM 6000, elaun perjalanan RM 5000, elaun lain2 RM 4000. bonus 15 tahun  ...
mhh4554 Post at 19-11-2009 05:54 PM


wat  jer own biz,set  ja nak berapa...Kerja  kuat pasti  dapat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2009 08:53 PM | Show all posts
28# edaladiva

tp ada gak yg takmau kerja kuat..tp duit mau byk..apa lagi..jom join skim cepat kayap...

cepat2, member aku cal lg tanya...kut2 ada yg nk minta kerja...
org kedah perlis ni semua dh ada kerja ka??
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2009 01:50 PM | Show all posts
xdak sapa nak kerja ka..
member aku urgent nak tu..
aku offer gak diri aku..
tp gaji aku mintak, basic RM 5000, elaun bulanan RM 6000, elaun perjalanan RM 5000, elaun lain2 RM 4000. bonus 15 tahun  ...
mhh4554 Post at 19-11-2009 01:54


eeeiii..takutnya gaji mcm gitu keje apatuh halal ke haram...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2009 07:13 PM | Show all posts
ada sape2 tau x keja kosong2 kt mna2?
ai nk apply.... customer service ke, clerk ke
terdesak sgt nak dwet.... boley gitu??
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2009 08:57 PM | Show all posts
ada sape2 tau x keja kosong2 kt mna2?
ai nk apply.... customer service ke, clerk ke
terdesak sgt nak dwet.... boley gitu??
mizz_aurora Post at 20-11-2009 07:13 PM



Cun ka dak?Kalau cun apply kat Dr Rozmey..Sat ja bley kerja..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2009 08:58 PM | Show all posts
28# edaladiva

tp ada gak yg takmau kerja kuat..tp duit mau byk..apa lagi..jom join skim cepat kayap...

cepat2, member aku cal lg tanya...kut2 ada yg nk minta kerja...
org kedah perlis ni ...
mhh4554 Post at 19-11-2009 08:53 PM

easy come easy go...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2009 12:19 PM | Show all posts
Cun ka dak?Kalau cun apply kat Dr Rozmey..Sat ja bley kerja..
edaladiva Post at 22-11-2009 20:57



ayat ni xleh blah lgsg...
member2 aku pun dah kata, kalau pompuan cun mmg kita xkan dpt dh sbb semua dh blah kerja ngan dr. rozmey...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2009 05:52 PM | Show all posts
34# mhh4554

Tau takpa......dia kira cun ja...otak zero pun no hal...gilerrr....
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2009 09:58 PM | Show all posts
35# edaladiva

hahaha...tu buat ramai org dok pi premis dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2009 03:54 PM | Show all posts
dia pun tgk lani semacam ja dressing....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2009 05:48 PM | Show all posts
dia pun tgk lani semacam ja dressing....
edaladiva Post at 24-11-2009 15:54



bukan semacam la..tapi lain macam ja..hahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 07:23 PM GMT+8 , Processed in 0.087491 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list