CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 4-10-2009 03:07 PM | Show all posts
sapa nak keje area politeknik jitra,pembantu kedai stationery....email me keqnaa@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:17 AM | Show all posts

[MERGED]Jawatan kosong KEDAH / PERLIS (akn sntiasa UPDATED!)

Post Last Edit by MsCinderella at 21-1-2010 10:55

Assalamualaikum..
mommy ingat nak balik kg la nak angkut semua family.. dah lama dok Kl ni dah bosan..lagi pon  mak mentua dok soranng so apa salahnya kami balik jaga dia kat kg...org kata duit boleh dicari tapi mak...camana... so meh le bantu kami ni... target nak balik sebelum tahun awal tahun depan sbb anak sulung nak masuk drj 1  dah,, kalu tahu ada kekosongan bahagian IT ka elektronik bagaitau la.. saya ni lebih suka mengajar sbb sini keje mengajar... tp klu admin pon boleh la jugak ..asal dpt balik kg... suami pon sama tgh gila2 cari keja.. wa semangat nak balik tengah berkobar2 ni.. tolong la kami klu ada info keja kosong habaq la atau ada sapa nak ofer keja boleh jugak....tq.. (tambahan info ..rupanya org dok mengata saya...saya nak balik perlis.. dok cari kerja belah perlis ka kedah boleh la..maafla saya ni tak terperasan pasai info tak lengkap...lagi info ..kami ni kira muda la jugak lagi awal 30an..) klu ada info kerja emel la kat saya na... nsr1998@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:26 AM | Show all posts
Post Last Edit by sweetmommy at 5-10-2009 11:01

sapa nak buat bines tanpa modal jual ais blended arae perlis bleh contact encik rizal 019-2143119.. dia tgh cari org yg betul2 berminat sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:28 AM | Show all posts
oooooooooooo bestnye nak balik kg...........
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 10:56 AM | Show all posts
kg kat mana?
alice spring, ostolia?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 04:45 PM | Show all posts
kg kat mana?
alice spring, ostolia?
Hang Post at 5-10-2009 10:56
kg dia kat belakang wat siam padang sera kot pak cik
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 04:48 PM | Show all posts
kg dia kat belakang wat siam padang sera kot pak cik
Joe_Shaper Post at 5-10-2009 04:45 PM


cakap2 kampung...kampung...
dia ingat orang tau ka kampung dia tang mana?

kalau dia tu Dr M ka, orang tau la kg mana...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 04:51 PM | Show all posts
cakap2 kampung...kampung...
dia ingat orang tau ka kampung dia tang mana?

kalau dia tu Dr M ka, orang tau la kg mana...
Hang Post at 5-10-2009 16:48


nak terkucil baca statement pak cik ni
glamer sgt ker dia tu kan pak cik MOD
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 05:45 PM | Show all posts
cakap2 kampung...kampung...
dia ingat orang tau ka kampung dia tang mana?

kalau dia tu Dr M ka, orang tau la kg mana...
Hang Post at 5-10-2009 16:48


oi pakcik2..pakcik hang dgn pakcik joe ni sama saja..switmom tu mtk tlg tau..x baik tau..   tetiba rama2 emo
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:28 PM | Show all posts
tol tu..pakcik hang ni...mentang2 dia bini org layan cmtu..klu awek bukan main lagi ckp elok...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:58 AM | Show all posts
Salam Sweetmommy. Bertuahnya mak mertua dapat anak dan menantu yang nak pulang ke kampong untuk menjaganya. Jadi nak ubah angin balik duk kampong. Jauh beza tu dari bandar besar KL ni. Kampongnya di mana? Kalau beritahu bandar terdekat tentu ada yg. boleh beri cadangan tentang peluang pekerjaan tu. Good Luck!
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 08:42 AM | Show all posts
tol tu..pakcik hang ni...mentang2 dia bini org layan cmtu..klu awek bukan main lagi ckp elok...hahahah
hizzahzu Post at 5-10-2009 09:28 PM


bini orang ka
awek ka
janda orang ka
nenek orang ka
pakcik layan sama ja....
balik kg tu tang mana...

kalau hizzahzu balik kampung, sama ka dengan cik rama-rama balik kampung...?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 09:10 AM | Show all posts
bini orang ka
awek ka
janda orang ka
nenek orang ka
pakcik layan sama ja....
balik kg tu tang mana...

kalau hizzahzu balik kampung, sama ka dengan cik rama-rama balik kampung...?
Hang Post at 6-10-2009 08:42


  haah..sama..kami sekampg..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 09:23 AM | Show all posts
tol tu..pakcik hang ni...mentang2 dia bini org layan cmtu..klu awek bukan main lagi ckp elok...hahahah
hizzahzu Post at 5-10-2009 21:28


dah betui kan apa pak cik ckp tuhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 11:01 AM | Show all posts
minta maaf membuat semua org dok mengata kat saya ..bukan sengaja tp terlupa letak kg mana nak balik mai... anyway saya tak salah hampa... hati org bila nak kg ni dah tak leh nak concentrate buat keja dah...asyik pikiaq nak blk ja... so far kehidupan di sini dah stable tp memikirkan mak yg tinggal seorg kesian plak... biarla kami mulakan hidup baru semula di kg ... buat bendang ka... tp kene keja jugak sbb ada rumah n kereta sapa nak bayaqkan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 11:12 AM | Show all posts
minta maaf membuat semua org dok mengata kat saya ..bukan sengaja tp terlupa letak kg mana nak balik mai... anyway saya tak salah hampa... hati org bila nak kg ni dah tak leh nak concentrate buat keja ...
sweetmommy Post at 6-10-2009 11:01


  tp kg switmom kt mana?? kami smua x tau kg switmom kt mana..mcmna nk tlg..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 11:12 AM | Show all posts
minta maaf membuat semua org dok mengata kat saya ..bukan sengaja tp terlupa letak kg mana nak balik mai... anyway saya tak salah hampa... hati org bila nak kg ni dah tak leh nak concentrate buat keja ...
sweetmommy Post at 6-10-2009 11:01


kampung mana tu cik kakkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 11:13 AM | Show all posts
opssss..switmom dh edit kt ats rupanya..hrp maaf..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 11:14 AM | Show all posts
kalau belah perlis, pakcik HANG msti blh tlg.kn pakcik kn?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 11:24 AM | Show all posts
kalau belah perlis, pakcik HANG msti blh tlg.kn pakcik kn?
buterfly Post at 6-10-2009 11:14


pak cik HANG bukak agesi cari keja tu la nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 09:18 AM GMT+8 , Processed in 0.094757 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list