CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 26-10-2009 11:54 AM | Show all posts
weH.. klu org yG ada SPM leh mintak guru sandaraN or GSTT nih daK? Aku duLu penaH jadik cikGu gaNTi.. even ada deG, depa bayaG gred spm ka dip ntah.. tak igt la plak.. tapi aKu ngajaG skolaH rendaH la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2009 02:20 PM | Show all posts
ada sapa2 ada kenalan/sedara yg ada diploma/ ijazah dlm property valuation / estate management?
pm sya untuk info lanjut...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 04:37 PM | Show all posts

kerja kosong area Kedah&Perlis (akn sentiasa updated!)

Post Last Edit by MsCinderella at 13-1-2010 08:42

ada x kerja kosong untuk aku??

area: aloq staq
gaji hari: RM25-RM30 sehari
waktu kerja: kurang 8jam
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 04:43 PM | Show all posts
kurang 8 jam part time ke mcm tuh??? 25 per hour ke per day
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 04:43 PM | Show all posts
keje apa ek? ada contact number?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 04:46 PM | Show all posts
aku yg nk cari kerja lar..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 04:47 PM | Show all posts
kenapa tak buka di thread yang sedia ada..banyak sgt thread kerja kosong ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 05:12 PM | Show all posts
ade2....tolong jage kebun sy bole???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-11-2009 05:36 PM | Show all posts
6# siape_aku http

http://www.gethatdomain.co.cc/

jual domain...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2009 11:28 AM | Show all posts
richard, kerja apa yg hg penah buat..
kalau nk kerja, pm aku detail hg...
aku ada ramai kawan dok tgh cari pekerja..
ok
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2009 10:09 AM | Show all posts
mhh, kawaN2 hG tu cariK pekeRja camna? kawaN2 hG tu bukaK keDai apa? cRita la skeK..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2009 11:36 AM | Show all posts
9# caensem

kedai fotostat ada, kedai komputer ada, kedai alatulis pun ada, kedai komputer blk pun ada...kedai fotostat+kedai komputer pun ada, kedai gambar pun ada..
tp yg aku tau ramai dok cari staf pompuan utk buat keja2 admin kt bahagian depan..
kira kena layan customer la...
so, kena friendly, berpewatakan menarik..sbb nk tarik customer masuk kedai...kalau muka masam ja, sapa nk masuk kedai kan...
pastu kena fluent in english, malay, jawa, mandarin, kantonis, arab, and bahasa urdu..aku lawak ja tang bahasa tu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2009 03:42 PM | Show all posts
hihihihihi weHhh... kaT area jiTra ka? heheheh nnT kLu ada orG mau, aKu PM hG naa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2009 09:39 AM | Show all posts
11# caensem

orait....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2009 02:48 PM | Show all posts
huhuhuhu nak tubuh agency cari pekerja pulak ka?Baguih la....Aku pun nak gak...Sorang ja...Perwatakan mesti elok,kudis buta takmau,berbahasa English,Rajin,Ada lesen memandu,Diploma Dlm pengurusan atau pun photography
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2009 05:30 PM | Show all posts
huhuhuhu nak tubuh agency cari pekerja pulak ka?Baguih la....Aku pun nak gak...Sorang ja...Perwatakan mesti elok,kudis buta takmau,berbahasa English,Rajin,Ada lesen memandu,Diploma Dlm pengurusan atau ...
edaladiva Post at 17-11-2009 14:48


untuk keja apa smpai selidik kudis buta ni????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-11-2009 07:05 PM | Show all posts
14# hizzahzu

Tak kira la bidang apa pun...dah kalau penuh kudis buta nak wat keja cemana?Asik dok garu tgn jaaaa....masa bila nak habis kerja..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2009 10:16 AM | Show all posts
untuk keja apa smpai selidik kudis buta ni????
hizzahzu Post at 17-11-2009 17:30


hahaha aKu baRu nK tanya... hahahah pestaim niH tgK ikLan takmo kudiS buTa
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2009 11:24 AM | Show all posts
13# edaladiva

pandai hg merapu eda...kira kalau ada penyakit lain xpa la....hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2009 11:28 AM | Show all posts
sapa nk kerja area alor star / kedah, perlis.
kelayakan khas, kena ada kereta sendiri sbb nk kena runner.
gaji RM 1000 ++ tmbh elaun kereta dan elaun perjalanan...
sapa nk apply cepat sbb depa nk cepat.
kerja mudah sbb nk kena pi service blk ja sales yg staf lain dh buat.
company mmg besar sbb siap ada iklan dlm tv...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 09:02 AM GMT+8 , Processed in 0.085204 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list