CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 7-10-2009 11:44 AM | Show all posts
tahu la..mmg payah....

tp cuba la mana la tau kot2 ada yg kosong dan sesuai...
ni yg duk KL pun ada gak yg menganggur...kalau malas nak cr kerja mana2 pun tak akan dpt punya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2009 12:06 PM | Show all posts
tahu la..mmg payah....

tp cuba la mana la tau kot2 ada yg kosong dan sesuai...
ni yg duk KL pun ada gak yg menganggur...kalau malas nak cr kerja mana2 pun tak akan dpt punya...
MsCinderella Post at 7-10-2009 11:44


nanti aku tolong tya kwn aku nooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 12:17 PM | Show all posts
nanti aku tolong tya kwn aku nooooooooo
Joe_Shaper Post at 7-10-2009 12:06

ye ke ..terima kasih la.. harap2 ada la keja kan.. rasa dah tak sabaq nak balik..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 12:21 PM | Show all posts
ye ke ..terima kasih la.. harap2 ada la keja kan.. rasa dah tak sabaq nak balik..
sweetmommy Post at 7-10-2009 12:17


insyallah pak cik tya kan...sweetmommy rajin2 la melawat kami disini yeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 02:13 PM | Show all posts
saPa2 nk keRja or aDa seDara maRa yG caRik keJa, taDik aku jumpa saTu keJa kosonG. Tapi keJa biaSa2 jerK yer.. kaT keDai doBi jLn sultanaH.. SelanG 2 pinTu daRi keDai Mee Abu
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2009 02:20 PM | Show all posts
aku pun ada perasan gk kt mee abu tu..haahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2009 04:09 PM | Show all posts
siapa ada basic2 civil...bole p.m ye..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2009 12:52 AM | Show all posts
36# sweetmommy
Betul tu mommy, tak guna kalau balik kampong tak duk ngan mak ataupun rumah dekat betul ngan mak supaya hehari boleh bersama. insyaalah adala rezeki tu...kalau agak lambat nak dapat keja, sambil2 tu buka kelas tusyen pon boleh..jual2 kueh ke apa letak kat kedai orang pun boleh juga tampong perbelanjaan untuk sementara.

Yg best duk kampong ni tak dak traffic jam....kos sara hidup pun lebih rendah. Tak tau la orang lain...aku KL out terus dari kamus aku. Aku suka pi sana shopping, tenguk 3D movies and enjoy what big city has to offer. But living there...hm...lari malam ler...aku kampong girl .....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2009 11:07 AM | Show all posts
itu la buat masa sekarang belum ada perkembangan terbaru lagi.. tp husband cuba nak set up satu bisnes baru kat sana.. nak jual bahan mentah untuk buat ice blended dan minuman coklat (mcm milo tu).. suami jadi supplier PERLIS (buat masa ini) utk MOSHA ice blended(keluaran bumiputera)..so klu ada kawan2 yg bisnes ni dan try jenama ni plak boleh la contact dia 019-2143119(rizal) so far setakat ni harga dia paling murah kot... tapi kami masih berusaha mencari kerja disebelah sana....
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2009 12:17 PM | Show all posts
est tgh carik keje kat kl/selangor...(
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2009 12:51 AM | Show all posts
sweetmommy,

Jawatan

1. Pegawai Tadbir (Gred N41)

IKLAN LENGKAP

Permohonan hendaklah dibuat secara bertulis, dengan mengemukakan maklumat diri (resume), Beserta sekeping gambar berukuran pasport, salinan kad pengenalan, salinan sijil lahir dan salinan sijil-sijil akademik dan ko-kurikulum serta semua sijil sijil yang berkaitan kepada:

Pendaftar Kolej Universiti Insaniah (KUIN),
Lebuhraya Sultanah Bahiyah,
05350 Alor Star, Kedah Darul Aman.
(u.p : Bhg. Pengurusan Sumber Manusia)

Tarikh tutup : 15 Oktober 2009
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2009 12:52 AM | Show all posts
Post Last Edit by hizzahzu at 10-10-2009 00:53

sweetmommy,ni no 2 plak

1. Jawatan : Pembantu AM
Taraf : Tetap
Had Umur : 18-25 Tahun

2. Jawatan : Juruwang
Taraf : Tetap
Had Umur : 18-25 Tahun


Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Koperasi UUM Berhad di talian 04-928 5661/5717

tapi xtau la dh ada y mengisi ke blum...cuba2 la dulu kol klu berminat
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2009 12:57 AM | Show all posts
sebenarnya nk gk tnya tuan punya rumah ni..nak cari keja cmna?ada keja2 leh buat?dan nak keja bahagian cmna?ada tau apa?kelayakan cmna...klu tau serba sedikit tu nnti jumpa leh la aku tolong2....
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2009 09:28 AM | Show all posts
sebenarnya nk gk tnya tuan punya rumah ni..nak cari keja cmna?ada keja2 leh buat?dan nak keja bahagian cmna?ada tau apa?kelayakan cmna...klu tau serba sedikit tu nnti jumpa leh la aku tolong2....
hizzahzu Post at 10-10-2009 00:57


ni mesti bukak agensi cari keje kannnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2009 10:00 AM | Show all posts
agensi la..agensi haram ada la...hahahah...xdak aih...tolong2 ja ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2009 09:43 AM | Show all posts
saya ni kelulusan ijazah sains komputer... pengalaman kerja lebih kepada mengajar.. sbb tu ingat nak cari kerja yg mengajar saja.. kat perlis balik baru ni ada pegi satu kolej tu tp tiada kekosongan la pulak... erm belum rezeki lg.. saya ingat nak minta guru sandaran la awal tahun depan... tak kisah la asal saya keje..bleh tampung apa2 yg patut... ada jugak minta keje kat sekolah swasta kat perlis ni ...tak tau ada kekosongan ke idak... gaji kecik pon tak pa kan... sementara nak sesuai dgn keadaan kat sana.. husband plak keje bahgaian IT jugak . masih lagi mencari...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-10-2009 04:22 PM | Show all posts
sesiapa nak mengisi kekosongan kerja,pemandu lori diperlukan segera area jitra.plez p.m me.ok
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 04:44 PM | Show all posts
saya ni kelulusan ijazah sains komputer... pengalaman kerja lebih kepada mengajar.. sbb tu ingat nak cari kerja yg mengajar saja.. kat perlis balik baru ni ada pegi satu kolej tu tp tiada kekosongan l ...
sweetmommy Post at 14-10-2009 09:43


sebenarnya nak kata kena ngn kelulusan tu tak tau la pada tuan empunya...
http://www.kuin.edu.my/v3m/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=31&Itemid=288

ni ada jawatan kosong kt insaniah..cuba2 tngk la ye..tak kena mintak maaf
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 04:47 PM | Show all posts
dan cuba2 usya unimap...ada gk jwtan ksong...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:21 PM | Show all posts
54# sweetmommy

Untuk guru sandaran tak terlatih, boleh g minta borang dekat pejabat pelajaran daerah. selepas 2,3 bulan diorg panggil temuduga.

untuk guru ganti, bleh g kat sekolah, tanya pengetua sendiri.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 10:08 AM GMT+8 , Processed in 0.082362 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list