CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: hitamputih

Mencari/Menawarkan Kerja Kosong......

[Copy link]
Post time 8-4-2009 11:40 PM | Show all posts
pemandu kereta jenazah ada kosong dak?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-4-2009 01:16 PM | Show all posts
Originally posted by Hang at 8-4-2009 15:32


Juru ukur baju ada kosong ka kak senah?  

yg tu tggu kat senah bukak butik k..




Originally posted by mkay98 at 8-4-2009 23:11

tu nak cari calon utk QS ka utk k.senah

tu yg dok musykil nih...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 06:41 PM | Show all posts

Career opportunity in Alor Setar

English :
We are an Agency provide the services of personal / business financial planning. We are a big expanding Agency which have office in Butterworth, Penang, Sungai Petani & Alor Setar. We are intend to train up future financial planners to help us in expanding our Agency in Alor Setar. Joining us will help you grow in terms of knowledge and income. You have the opportunity to earn more than RM5,000 / month in 6 months. You also have the opportunity to be a certified financial planner (must fullfil the criteria).

Working location : Alor Setar
Position : Financial Planner
Minimum Criteria : SPM, responssible, hardworking, willing to learn
Pay : No basic salary, commission basis, with certain allowance(must fullfil the criteria)

* full timer or part timer are also welcomed. We provide training.
Anyone interested, please contact me at 012-574 7074.

Don't miss this opportunity, grab it now if you want to be success in your life!

Bahasa Malaysia :
Kami adalah Agensi yang menawarkan servis menolong orang dalam menguruskan kewangan untuk individu / bisnes. Kami adalah satu group yang besar yang mempunyai pejabat di Butterworth, Pulau Pinang, Sungai Petani dan Alor Setar. Kami ingin melatihkan satu group financial planner di Alor Setar untuk meluaskan agensi kami. Menyertai kami akan membantu anda meluaskan pengetahuan dan meningkatkan pendapatan anda. Anda berpeluang mendapat >RM5,000 / bulan dalam masa 6 bulan. Di samping itu, anda berpeluang menjadi seorang financial planner yang diiktiraf / bersijil (jika memenuhi syarat).

Lokasi : Alor Setar
Jawatan : Financial Planner
Syarat minima : SPM, bertanggungjawab, rajin dan berkemahuan untuk belajar
Tiada gaji, cuma komisen, ada elaun (jika memenuhi syarat)

* Kami mengalu-alukan agen sepenuh masa atau separuh masa. Lepasan sekolah atau student universiti / kolej juga dialu-alukan. Latihan diberikan.

Sesiapa yang berminat, sila menghubungi saya di 012-574 7074.

Jangan melepaskan peluang ini, bertindak sekarang jika anda ingin berjaya dalam hidup anda.


[ Last edited by  ghoopi at 1-5-2009 22:21 ]
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 07:11 PM | Show all posts
hadoiyaii!!!

camna la orang nak percaya ngan mende2 camni?

sorry la dik... akak nak cakap....




english terabur.......
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 07:44 PM | Show all posts
direct seller ker ni??
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 08:07 PM | Show all posts
Originally posted by pak_itam at 21-4-2009 19:44
direct seller ker ni??



dak kot. financial planning katanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 07:29 PM | Show all posts
akak ini, kami ada lesen untuk menawarkan servis ini.. kami sekarang menawarkan peluang pekerjaan ini kepada orang ramai.. jika orang tak percaya pun, kita tak boleh buat apa-apalah.. mereka yang rugi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2009 01:13 PM | Show all posts

Reply #203 ghoopi's post

hahaha translation pon cm haram , sat pakai kita sat pakai kami, bhs rojak pon byk.

gua bru abis blajar klu nk khidmat terjemahan gua bleh tawarkan...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-4-2009 07:19 PM | Show all posts
Salam...

rasanya belum diberitahu lagi...ni maklumat baru pasal kerja kosong di kedah

Rujuk: :bd:

http://www.kedah.gov.my/kedah/uplimej/spa2009.pdf
http://www.wartakedah.com/

Klu dapat keja nanti, belanja la noh:victory:

Wassalam.
http://al-qedahi.blogspot.com/

[ Last edited by  alqedahi at 28-4-2009 19:21 ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 05:29 PM | Show all posts
salam sume...just nk ty jek kalu2 u ols tau tak kalu ade ibu2 tunggal ke, makcik kampung yg miskin2 ke yg nk keje as pembantu rumah..location kat kl..my hasben org kedah..MIL dh pulun carik kat kg dia tp x jumpa plakk..

sori ye kalu soalan nie x de kene mengena ngan thread nie

pada yg sedia membantu..tq diucapkan:handshake:
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2009 04:47 PM | Show all posts

[MERGED]Jawatan kosong KEDAH / PERLIS (akan sentiasa UPDATED!)

Salam...

Juz nak inform..
company pu3 tengah mencari dua org clerk tuk mengisi kekosongan dua tempat 0 kerani,

location
pejabat tanah dan galian perlis (jalan penjara kangaq- depan library)

Post
Data entry clerk

start keja lepas raya..

please sesapa yg berminat, do pm me..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2009 08:57 PM | Show all posts
nnt cin merged dgn thread mencari kerja kosong
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2009 03:06 PM | Show all posts
mcm mana cara nak apply ..pm ya
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2009 05:27 PM | Show all posts
Salam...

Juz nak inform..
company pu3 tengah mencari dua org clerk tuk mengisi kekosongan dua tempat 0 kerani,

location
pejabat tanah dan galian perlis (jalan penjara kangaq- depan library)

...
pu3teja Post at 4-9-2009 04:47 PM

chek nak keja
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2009 02:15 AM | Show all posts
Post Last Edit by cmf_noret at 7-9-2009 02:18

JAWATAN KOSONG

KERANI - mahir mengunakan komputer / 1 kekosongan

ENGINEER CIVIL - ijazah / diploma - 2 kekosongan

untuk maklumat lanjut sila hubungi

IMANCO BINAAN SDN BHD                                
No. 8B, Taman  Mewah  Jaya,  Batu 3,  Tandop, 05400 Alor Star.
Kedah Darul Aman
Tel : 04-7720760  Fax : 047720760
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2009 02:19 AM | Show all posts
nak PM saya pun boleh.......
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-9-2009 06:35 AM | Show all posts
tingin nak kerja balik....huhuhu.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2009 01:16 PM | Show all posts
untuk makluman sume yer,,, org lupa nak bgtau,
job ni bukan under Gomen tp under private, Nama company tue HLAI sdn bhd,
Company ni as a vendor untuk pejabat tanah,,so, post ni akan bekerja di PTG.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2009 04:09 PM | Show all posts
noret

keje krani tu kosong lagik ka?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2009 08:09 PM | Show all posts
noret

keje krani tu kosong lagik ka?
Maid_fr_Venus Post at 7-9-2009 16:09


setakat skrg ni kosong lagi la............
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:17 AM GMT+8 , Processed in 2.621593 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list