CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anieszack

RuMaH bErSaHur DAn Berbuka BerSaMa -vER 21..

 Close [Copy link]
Post time 19-7-2011 04:10 PM | Show all posts
amboih2 gitu plak ye
abeh tu mak ayah kite tu busyuk la ekk..
jaat taw.. smpi ati.. kdg2 ...
genchi Post at 19-7-2011 16:09



   gen jadi setazah plak..nasib x semmmpuuttt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2011 04:11 PM | Show all posts
Ayam percik?/
camrey Post at 19-7-2011 16:09



    nah amek bape nak
gen lanjer

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:11 PM | Show all posts
Reply 379# genchi


muslihat nak jadi macam justin bieber...

hahahah...kesian....aku kesian kat mak bapak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2011 04:11 PM | Show all posts
Tahun ni kot
camrey Post at 19-7-2011 16:09



    dah beli flight ek? camrey dari mana kl ke? nanti syer story kat sini yek..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:12 PM | Show all posts
Reply  camrey
nih pulau gaya





for those yang minat shopping: pasar philipines


...
katak_ungu Post at 19-7-2011 16:10

Pulau gaya ni dekat area karambunai tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:12 PM | Show all posts
Reply 380# genchi


uiks..tambang 3 tiga pulau tak mahal....(balik hari)

hari tu dia amik RM38 je seorang untuk pegi n singgaj 3 pulau ni...
kalau nak stay, ada chalet kat pulau manukan..harga? aku tak taulah...tapi cun gila!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-7-2011 04:12 PM | Show all posts
subhanallahhhh masyaallahhh canteknya air laut pulau gaya tuh

patotlah owang sabah mmg syg tmpt depa dan lbh suke di pggl orang borneo.. no doubt hokeh

sgt kesian pd PD dan cherating jauh beza

bape hengget nak g sana takpur? nak kumpul duit
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:13 PM | Show all posts
gen jadi setazah plak..nasib x semmmpuuttt
maleo Post at 19-7-2011 16:10



    senapas je tadik hokeh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2011 04:14 PM | Show all posts
Reply 389# genchi

gayour takde dalam apo...dah lama tak tgk kartun dia....

apo pun baru masuk isu ke 300 ni ha...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:14 PM | Show all posts
dah beli flight ek? camrey dari mana kl ke? nanti syer story kat sini yek..
anieszack Post at 19-7-2011 16:11

Tiket belom
Ok..Kalu pergi nanti bolehlah citer tp x reti tak tepek pict kat sini
Tp tiket firefly org ckp murah
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:14 PM | Show all posts
Reply  genchi


muslihat nak jadi macam justin bieber...

hahahah...kesian....aku kesian kat m ...
katak_ungu Post at 19-7-2011 16:11



      camne taw neh bukak blog dia ekk?

tu lahh.. nak jadik cam justin bibir kekdahnya..

terlalu naive budak 16 taun neh.. tuk meneroka duniya sebenar :re:
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:14 PM | Show all posts
Reply 390# camrey


ekekekekek....ala2 seopismate la...tapi jarak jauh..ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:16 PM | Show all posts
Reply  genchi


uiks..tambang 3 tiga pulau tak mahal....(balik hari)

hari tu dia amik RM38 je ...
katak_ungu Post at 19-7-2011 16:12



    ooo tuk 3 pulau tu 38 hengget je??
murahnya..

tp tmbg flight penginapan dan pengangkutan tuh bape hengget?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2011 04:16 PM | Show all posts
Tiket belom
Ok..Kalu pergi nanti bolehlah citer tp x reti tak tepek pict kat sini
Tp  ...
camrey Post at 19-7-2011 16:14



    tepek pic tu soh gen ajar...

    camrey dr mana??

   bukan AA lagi  murah ker? firefly murah tapi kena beli set(mkn, seat bla..bla..) tu dah jadi mahai...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:16 PM | Show all posts
Reply 391# genchi


polis sentri? wakakakakak..games wajib time budak2 dulu... penah main games kalau kena cuit orang yang kena tu kene joget setempat tak? dia kena joget sampai semua ahli yang bersembunyi dijumpai...

amik ko kalau lambat jumpe..kompem lenguh joget tu...hahahahahah


oitt...takde cagu la...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:16 PM | Show all posts
Reply  genchi

gayour takde dalam apo...dah lama tak tgk kartun dia....

apo pun baru masuk isu ...
katak_ungu Post at 19-7-2011 16:14



    mak aihh dah isu 300

gen ngat lagik gen ade isu bumper ujang yg ke 100 tak clp

tebal gila tak clp gen kulit dia kaler puteh

err nik ade?? kill kill kill die die die?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2011 04:17 PM | Show all posts
Reply 393# genchi


kalo idong bahaya...karang bau sikit, terus membeli...bankrupt maaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2011 04:18 PM | Show all posts
ooo tuk 3 pulau tu 38 hengget je??
murahnya..

tp tmbg flight penginapan dan pengangkut ...
genchi Post at 19-7-2011 16:16



    flight tu gen beli masa airasia buat promo...
   masa bln 5 ari tu dia buat promo 1 kepala rm0.10  
   baca kt umah travel ada org dpt 7 kepala tak sampai rm200 pergi balik... murah sgt lah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:18 PM | Show all posts
Reply  genchi


polis sentri? wakakakakak..games wajib time budak2 dulu... penah main games kala ...
katak_ungu Post at 19-7-2011 16:16



    ya hampunn mainan ape tu smpi kene joget2   tak bleh blah punye sibbek bos takde upis
tk prnh men .. kalo bola cap tu adalah.. pki bola tenis kene kepala biol jap

yeke?/ tak cayelah cer tunjuk dulu kaki tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2011 04:19 PM | Show all posts
Reply  genchi


kalo idong bahaya...karang bau sikit, terus membeli...bankrupt maaa
katak_ungu Post at 19-7-2011 16:17



    aahhaha.. tak sabo nak membau ayam percik kt bazaar gila lah
niat nk mkn plak aku neh .. huhuhu... sedapnyee.. kalo tak bulan posa cam
tak minat nak beli ayam percik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 09:08 PM GMT+8 , Processed in 0.802222 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list