CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 12584|Reply: 31

COMMUNITY ANNOUNCEMENTS

[Copy link]
Paja This user has been deleted
Post time 11-7-2003 11:15 AM | Show all posts |Read mode
If any of you guys have any announcements to share with the forumners, please post them here. apa-apa pun boleh, blood drive, penutupan jalan, air dipotong .. apa-apa je lah. jalan ada potholes tapi lama tak repair walau dah komplen banyak kali pun boleh ...



[ Last edited by Paja on 11-7-2003 at 12:08 PM ]
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 11-7-2003 11:19 AM | Show all posts

Road closure

Temporary road closure at Jalan Tun Tan Siew Sin from Jalan Pudu junction between 10pm tomorrow (July 12) and 4pm on Sunday (July 13).
The closure is to facilitate repairs and road ugrading works.

* Jalan Tun Tan Siew Sin akan ditutup sementara bermula dari persimpangan Jalan Pudu bermula dari 10 malam esok hingga 4 petang hari Ahad. Ianya untuk kerja2 pembaikan serta naik taraf jalan.
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 11-7-2003 11:21 AM | Show all posts

Blood Donation Drive

Date : Sunday (July 13)
Venue : Taipan Medical Centre, USJ 10, Subang Jaya
Time : 10am to 5pm

Setitik darah boleh menyelamatkan nyawa.

Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 11-7-2003 11:33 AM | Show all posts

Recycle centre/programme

LOCATION: Systematic College Petaling Jaya, 16-81, Jalan SS2/61, PJ.
OPERATION TIME: 10am to 4pm
DATE : From Aug 1 to 3 only.

For more information, call Mala 03-78757118

* Manalah tahu ada antara forumners kat sini yang ada kindergarten ke, cikgu sekolah rendah atau menengah ke, lecturer ke ... bulehlah sama-sama mendidik anak-anak kita akan faedah kitar semula ni.
Kalau ada yang berminat nak memulakan program kitar semua, call Alam Flora 03-20527851 (Izhan).

Love the environment? Go green and recycle.

Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
Post time 11-7-2003 11:45 AM | Show all posts
Terima kasih atas maklumat itu semua .. tapi satu PESANAN ADMIN .. bab BUSINESS & DIRECT SELLING jgn dibincangkan
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 11-7-2003 12:06 PM | Show all posts

terima kasih atas peringatan

jangan risau mod BB ... announcement thread ni khas untuk pengumuman yang melibatkan community/public.

kalau ada yang post benda2 yang tak sepatutnya ... BB tau ler nak buat apa kan?

Reply

Use magic Report

pantun-man This user has been deleted
Post time 11-7-2003 12:19 PM | Show all posts
eeh takder annoucement pasal jam ke Paja? heeheh cayalah...ehh BB hang kena jaga paja nie baik2 kang dia lari ke Gossip kang melepas hang ...hahaha
anyway paja..good jobs..teruskan berposting yer...
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
Post time 11-7-2003 12:24 PM | Show all posts
Originally posted by pantun-man at 2003-7-11 12:19 PM:
eeh takder annoucement pasal jam ke Paja? heeheh cayalah...ehh BB hang kena jaga paja nie baik2 kang dia lari ke Gossip kang melepas hang ...hahaha
anyway paja..good jobs..teruskan berposting yer. ...


Insyaallah PANTUN MAN beres ... lebih-lebih wanita ianya diutamakan seperti kata pepatah LADIES FIRST ...........
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 11-7-2003 01:49 PM | Show all posts
Originally posted by pantun-man at 2003-7-11 12:19 PM:
eeh takder annoucement pasal jam ke Paja? heeheh cayalah...ehh BB hang kena jaga paja nie baik2 kang dia lari ke Gossip kang melepas hang ...hahaha
anyway paja..good jobs..teruskan berposting yer. ...


ada-ada jer pantun-man ni.

InsyaAllah akan terus berposting di sini. kan ke dah cakap nak jadi penghuni tetap sebab rasanya paja serasi sangat kat sini. ada kena mengena dengan kerja di alam realiti. jadi apa yang paja tahu, boleh dikongsi bersama.

p/s: gossip pun gossip gak .. tapi tengok gak gossip apa. ;)

Reply

Use magic Report

pantun-man This user has been deleted
Post time 14-7-2003 09:38 AM | Show all posts
Originally posted by Paja at 2003-7-11 01:49 PM:
ada-ada jer pantun-man ni.

InsyaAllah akan terus berposting di sini. kan ke dah cakap nak jadi penghuni tetap sebab rasanya paja serasi sangat kat sini. ada kena mengena dengan kerja di ala ...


wah dah serasi melebihi 8 saat kat sini yer hehehe bagus bagus...lepas nie
pm nak cadangkan eer kalau ada apa apa announcement berkenaan kenduri kahwin ke boleh gak kita war war kan kat sini..amacam? hehehe baru meriah selera...
Reply

Use magic Report

rodriguez This user has been deleted
Post time 14-7-2003 09:58 AM | Show all posts
tok bisa dah ada orang kanan nampak.hehehe

paja..recruit la orang baru.
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 14-7-2003 04:42 PM | Show all posts
Originally posted by pantun-man at 2003-7-14 09:38 AM:
wah dah serasi melebihi 8 saat kat sini yer hehehe bagus bagus...lepas nie
pm nak cadangkan eer kalau ada apa apa announcement berkenaan kenduri kahwin ke boleh gak kita war war kan kat sini..amac ...


aaa? announcement kenduri kawin? ekekekkeek .. boleh kot .. apa salahnya. merai serta mendoakan orang membina masjid. bagus tu.

tapi takan war-warnya aje ... kena ler jemputan sekali.

p/s: pantun-man ... rasanya boleh serasi sampai 8 kurun kat sini. ekekkeke ...
Reply

Use magic Report

pantun-man This user has been deleted
Post time 14-7-2003 04:50 PM | Show all posts
Originally posted by Paja at 2003-7-14 04:42 PM:
p/s: pantun-man ... rasanya boleh serasi sampai 8 kurun kat sini. ekekkeke ...


uish tak buley sis kang org boring hehehe
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 14-7-2003 05:00 PM | Show all posts

ye ke?

sekarang ni pun depa buring gak. ekekekke .. kalau tak caya ... tengok berapa kerat jer yang dah post kat sini?? dan berapa ramai yang setia? ekekkekee
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
Post time 15-7-2003 09:56 AM | Show all posts
Originally posted by Paja at 2003-7-14 05:00 PM:
sekarang ni pun depa buring gak. ekekekke .. kalau tak caya ... tengok berapa kerat jer yang dah post kat sini?? dan berapa ramai yang setia? ekekkekee


Tak pe PAJA biarlah 2 org pun janji apa yg dibincangkan membina dan membawa manafaat daripada ramai-ramai yg tiada faedah selain cacian dan makian serta cakap-cakap kedai kopi sahaja pada lain-lain bOARD tu

p/s : Kita memerlukan KUALITI di sini bukan KUANTITI
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 15-7-2003 11:34 AM | Show all posts

MUET Results

ok .. back to our announcements

The results of the mid-year Malaysian University English Test (MUET) is released TODAY from 10am onwards (sorry for the delayed notice).

Those who want to resit for the test can register with the Education Office in their respective States before July 22.

Yang berjaya, TAHNIAH .. yang gagal, jangan kecewa, CUBA LAGI! Usaha Tangga Kejayaan.

Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 15-7-2003 11:40 AM | Show all posts

ELECTORIAL ROLL

The electorial roll with additional entries made during the second quarter of this year will be on display nationwide for ONE WEEK starting today.

* Daftar pengundi yang baru akan dipaparkan untuk orang ramai di seluruh negara selama seminggu, bermula hari ini.
Warganegara Malaysia yang boleh mengundi boleh menyemak daftar ini di 982 pusat penyemakan seperti di pejabat suruhanpilihanraya, jabatan2 kerajaan, pejabat daerah, PBT, pejabat pos yang terpilih dan tempat2 awam i.e kompleks membeli belah.

Pergilah semak .. mana tahu tiba2 kawasan mengundi kita dah tertukar pulak. ;)

Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 15-7-2003 12:36 PM | Show all posts

PEMOTONGAN BEKALAN AIR

Penduduk di beberapa kawasan di daerah Gombak dan Hulu Selangor akan mengalami gangguan bekalan air bermula 9malam ini hingga 5ptg esok.

Kawasan yang terlibat:
Taman Tasik Teratai
Taman Kiambang
Desa Melor
Taman Anggerik
Seluruh kawasan Serendah
Sebahagian kawasan Sg Choh

Untuk pertanyaan lanjut i.e bekalan air melalui lori tangki .. hubungi PUAS wilayah Gombak/Hulu Yam - 03-60641270/03-60643575 (24jam) .. Hotline 03-22831111.

Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
 Author| Post time 15-7-2003 12:42 PM | Show all posts

Jalan Tutup - Shah Alam

Sebahagian Persiaran Sultan di hadapan Dataran Shah Alam akan ditutup dari 6pm hari ini untuk upacara raptai program penguatkuasa MPSA.

Berhati2 memandu tu ..

Reply

Use magic Report

pantun-man This user has been deleted
Post time 16-7-2003 04:19 PM | Show all posts
Originally posted by Paja at 2003-7-15 12:42 PM:
Sebahagian Persiaran Sultan di hadapan Dataran Shah Alam akan ditutup dari 6pm hari ini untuk upacara raptai program penguatkuasa MPSA.

Berhati2 memandu tu ..



wah rajin betul infoline paja nie bagi info hehehe...teruskan teruskan...jangan
memalu...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 01:37 PM GMT+8 , Processed in 0.084925 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list