CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 6411|Reply: 18

ADRESS & TEL PBT DALAM KAWASAN SELANGOR

[Copy link]
BISA-BERBISA This user has been deleted
Post time 8-7-2003 03:34 PM | Show all posts |Read mode
Majlis Perbandaran Petaling Jaya

Yang Dipertua Majlis  
Perbandaran Petaling Jaya
NAME
Dato' Hj.Abd Karim Munisar
DSSA,SSA, KMN.

E-mail
admin.mppj@mol.net.my

LAMAN WEB
http://www.mppj.gov.my

OFFICE
Majlis Perbandaran Petaling Jaya,
Jalan Yong Shook Lin,
46675 Petaling Jaya.
Tel:03-79577194
Fax: 03-79581494
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 8-7-2003 03:35 PM | Show all posts
MAJLIS PERBANDARAN KLANG

DESIGNATION

Yang Dipertua   
Majlis Perbandaran Klang

NAME
Encik Mohd. Sharif b.Yusof   

LAMAN WEB
http://www.mpklang.gov.my

OFFICE
Majlis Perbandaran Klang,  
Jalan Perbandaran, 41675 Klang.  
Tel: 03-33715882
Fax: 03-33720344
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 8-7-2003 03:36 PM | Show all posts
DESIGNATION
Datuk Bandar   
Majlis Bandaraya Shah Alam

NAME
Y.B. Dato’ Haji Salamon b. Selamat

E-MAIL
salamon@selangor.gov.my

LAMAN WEB
http://www.mbsa.gov.my
OFFICE
Majlis Bandaraya Shah Alam,  
Tingkat 1, Wisma MBSA, Peti Surat 7200,  
40706 Shah Alam.  
Tel: 03-55192558, 55105133  
Fax: 03-55108010
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 8-7-2003 03:37 PM | Show all posts
MAJLIS PERBANDARAN AMPANG JAYA

Yang Dipertua
Majlis Perbandaran Ampang Jaya

NAME
  Tuan Ahmad Bin Haji Kabit
SMS

EMAIL
ydp@mpaj.gov.my

LAMAN WEB
http://www.mpaj.gov.my

OFFICE
Majlis Perbandaran Ampang Jaya,  
No. 6 & 7, Jalan Ampang, Utama 1/1,
Off Jalan Ampang, 68000 Ampang.
Tel: 03-42968090
Fax: 03-42968060
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 8-7-2003 03:38 PM | Show all posts
DESIGNATION

Yang Dipertua   
Majlis Perbandaran Subang Jaya

NAME
Y.Bhg. Dato' Ahmad Fuad bin Ismail
DSIS

EMAIL
fuad@mpsj.gov.my

LAMAN WEB
http://www.mpsj.gov.my

OFFICE
Majlis Perbandaran Subang Jaya,
Persiaran Perpaduan, USJ 5,
47610 Subang Jaya.  
Tel: 03-80263102
Fax: 03-56376569

[ Last edited by BISA-BERBISA on 8-7-2003 at 03:39 PM ]
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 8-7-2003 03:40 PM | Show all posts
DESIGNATION
Yang Dipertua
Majlis Perbandaran  Kajang
NAME
Encik Mohd. Yusop bin Mat Judin
ASA.

E-MAIL
mpkj@po.jaring.my

LAMAN WEB
http://www.mpkj.gov.my

OFFICE
Majlis Perbandaran Kajang,
43000 Kajang.
Tel: 03-87377457
Fax: 03-87335975
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 8-7-2003 03:40 PM | Show all posts
DESIGNATION
Yang Dipertua  
Majlis Perbandaran Selayang  

NAME
Tuan Haji Bakaruddin bin Othman  

EMAIL
ydp@mps.gov.my

LAMAN WEB
http://www.mps.gov.my

OFFICE
Majlis Perbandaran Selayang,  
Persiaran 3, Bandar Baru Selayang,  
68100 Batu Caves.  
Tel: 03-61204797  
Fax:03-61361978
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2003 08:12 PM | Show all posts
Good Info!! :bg:
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2003 08:24 PM | Show all posts
Memang padan ler BISA-BERBISA dipilih sbg moderator
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 9-7-2003 08:50 AM | Show all posts
Maaf jika saya hanya menyertakan adress & tel untuk MAJLIS PERBANDARAN dan hanya dinegeri SELANGOR sahaja. Ini adalah permulaan daripada yang seterusnya.  Jika saudara-suadari ada menghadapi sebarang masalah boleh terus membuat aduan melalui telefon, fax, e-mail, surat dan  ke YDP nya terus seperti apa yang tertera di atas.
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 9-7-2003 08:53 AM | Show all posts
Originally posted by Satria-Naga at 2003-7-8 08:24 PM:
Memang padan ler BISA-BERBISA dipilih sbg moderator


Harap saudara dapat terus bergiat aktif dalam BOARD ini kerana siapalah saya tanpa saudara dan jika ada sebarang cadangan dan topik membina untuk dibincangkan sila kemukakan.  Seperti apa yang saya katakan terdahulu kita sentiasa harus mempunyai ikatan dan jalinan dengan PBT jika mahu permasalahan di kawasan kita diselesaikan.  Buatlah aduan sebaik-baik mungkin kerana itulah jalan penyelesaiannya
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2003 06:52 PM | Show all posts
Originally posted by BISA-BERBISA at 9-7-2003 08:53 AM:
Harap saudara dapat terus bergiat aktif dalam BOARD ini kerana siapalah saya tanpa saudara dan jika ada sebarang cadangan dan topik membina untuk dibincangkan sila kemukakan.  Seperti apa yang saya ...

insyallah kalau ader masalah cenggitu I rujuk kat U ye TOK BISA
Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 10-7-2003 09:12 AM | Show all posts
Originally posted by Satria-Naga at 2003-7-9 06:52 PM:
insyallah kalau ader masalah cenggitu I rujuk kat U ye TOK BISA


Salam kembali
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
Post time 10-7-2003 05:10 PM | Show all posts

dah tukar

Originally posted by BISA-BERBISA at 2003-7-8 03:37 PM:
MAJLIS PERBANDARAN AMPANG JAYA

Yang Dipertua
Majlis Perbandaran Ampang Jaya

NAME
  Tuan Ahmad Bin Haji Kabit
SMS

EMAIL
ydp@mpaj.gov.my

LAMAN WEB
[url]http://www ...



Yang Dipertua MPAJ dah tukar ... bukan lagi Ahmad bin Kabit.

YDP baru Ramli Mahmud. former DO/YDP Majlis Daerah Gombak.

Ahmad Kabit balik ke PSD, Putrajaya selepas kes pengarah penguatkuasa MPAJ buat sumpah palsu pasal status bankrup dia.

HARAP MAKLUM

Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
Post time 10-7-2003 05:16 PM | Show all posts

NOMBOR TELEPON ADUAN

Memandangkan aku ada nombor2 telepon depa ni .. aku share ler dengan korang semua. jadi bila nak buat aduan atau pertanyaan tu .. korang tahu nak call nombor apa.

MPSJ - 03-80263131
MPAJ - 03-42968084
MPSA - 03-55222731
MPS - 03-61202616
MPKlang - 03-33724577
MPKajang - 03-87368017

Buatlah aduan dengan bijaksana. Jangan terlalu emosi. Aduan yang dibuat biarlah dengan fakta sekali ..senang orang nak check.

Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 11-7-2003 08:49 AM | Show all posts
Terima kasih maklumat terbaru saudara itu .. maaf saya tak sempat KEMASKINI dan satu pesanan saya bila sudah membuat ADUAN jangan lupa FEEDBACK semula bagi memastikan adauan kita diambil tindakan segera
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
Post time 11-7-2003 12:16 PM | Show all posts

betul tu

bila buat aduan jangan lupa tanya nama pegawai bertugas yang ambil aduan tu. so, bila buat follow-up senang tak di past sana past sini. kalau ada sistem reference number, make sure minta. bila follow-up aduan, ajukan saja reference number tu.

Reply

Use magic Report

BISA-BERBISA This user has been deleted
 Author| Post time 11-7-2003 12:26 PM | Show all posts
Originally posted by Paja at 2003-7-11 12:16 PM:
bila buat aduan jangan lupa tanya nama pegawai bertugas yang ambil aduan tu. so, bila buat follow-up senang tak di past sana past sini. kalau ada sistem reference number, make sure minta. bila foll ...


Tapi PAJA yg pening kepala JBT KERAJAAN ini ialah FAIL HILANG .. lepas tu kita FOLLOWUP baru dia kata ada yg tak cukup atau tak lengkap .. kalau kita diam ... jawabnya HANCUS
Reply

Use magic Report

Paja This user has been deleted
Post time 27-2-2004 01:33 AM | Show all posts
operasi naikkan thread yang banyak info
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 07:09 PM GMT+8 , Processed in 0.102025 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list