CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Lembaga

Betul ke??

[Copy link]
Post time 14-9-2011 12:01 PM | Show all posts
bahaya kalau ada gelombang otak mcm ni..

bini / laki org kena berjaga2 ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2011 01:05 PM | Show all posts
TIPUUUUUU!!!!!!!

aku selalu teringat kt someone ni, tp die tak penah teringat kt aku pun?

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 02:32 PM | Show all posts
TIPUUUUUU!!!!!!!

aku selalu teringat kt someone ni, tp die tak penah teringat kt aku pun?
annehuda Post at 14-9-2011 13:05



    mana ko tauuuuuuuuuuuuu..? {:1_125:}  ko sure dia x ingat kt ko..? {:1_125:}
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 02:50 PM | Show all posts
mana ko tauuuuuuuuuuuuu..?   ko sure dia x ingat kt ko..?
intuitable Post at 14-9-2011 14:32



    sbb kalau aku teringat kt org, aku akan terus call or sms that someone.

tp die tak angkat (mayb die bz keje kot, aku berprasangka baik ni) tp after that y not call aku balik kan?

sms pun jarang sgt reply.

ngapelah aku harus teringat pd org yg tak penah ingat kt aku?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2011 03:12 PM | Show all posts
Post Last Edit by intuitable at 14-9-2011 15:17
sbb kalau aku teringat kt org, aku akan terus call or sms that someone.

tp die tak angk ...
annehuda Post at 14-9-2011 14:50



   so ko guna kan la tenaga kinetik dan gelombang positive otak utk berhubung dgn dia. ko dok diam pastu ko ckp, ' call la aku.. cpt la call... '. haaa.. pastu ko kena pk positive je.. mayb mmg btul dia tgh busy. pastu ko pk mayb either dia out of credit or phone kena barred ke. pape pun ko kena positive je. lg afdhooooollll begitu. haha! haku rasa kalau ko cam positive n slalu doakan dia, insyaallah  sampai tenaga gelombang apakejadah yg cam kita discuss kn ni babe. hehehehehehhe! no worries..   chaiyuk2!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2011 02:26 PM | Show all posts
tumpang baca...n collect info

fuh!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2011 08:50 AM | Show all posts
aku pernah terjadi kes macam nie, kadang2 aku teringat someone tu cuma lintasan hati je. tiba2 dia call or sms dan benda nie terjadi banyak kali, yg pelik nya benda nie berlaku dengan dia seorang je. ngan member2 lain x jadi plak macam tu......
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2011 12:40 PM | Show all posts
Hahaha...aku rase mende ni hanya btol dlm lingkungan family je...kalau aku teringat mak aku mesti mak aku call aku...hehehe....tu je la yg selalu terjadi pada aku, org2 lain nan hado...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2011 09:31 AM | Show all posts
aku tetiba teringat dekat nur fazura, adakah dia tgh teringatkan aku juga??!!

ohh bestnyer!

haha


tp, ada benarnyar pasal gelombang tu

lelagi kaalau dah kawen, tgh nak call , dia call, tak smpat nak tekan dah masuk call.

takpun sms.

baru taip"abg dah nak balik, siap2 cepat kita g wongsolo"

terus masuk sms "bila nak balik? lapa ayam penyet.."
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 10:29 PM | Show all posts
nak share gak la pengalaman tgh drive ni dan dalam masa yg sama aku dok pikir ttg org tu, alih2 kereta kami berselisih adakah org tu pun tgh memikirkan pasal aku? hmmmm.

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2012 11:17 AM | Show all posts
mgkin bener, mgkin tdk.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2014 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku selalu teringat pakwe lama haaha.. x rindu sgt lah just terkenang aje gitu..

Tup tup dia wasap plak.selalu gitu la bila dh wasap 4 5 bulan senyap blk...bila aku terigt ke dia....tiba2 je dia wasap walaupun no dia bertuka2...dia tetap hafal no aku..

Bertabahlah wahai hati...

:Q
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.087381 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list