CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 10158|Reply: 28

[Takziah] Pelakon Kamal Bakar meninggal dunia

[Copy link]
Post time 25-6-2024 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by doubleA at 25-6-2024 07:25 PM

Ada terbaca berita pasal arwah minggu lepas, kanser last stage dan agak teruk keadaan arwah, meninggal dunia harini 25 Jun 2024. Anaknya, Hanis Kamal juga pelakon. Salam takziah, semoga arwah ditempatkan kalangan org beriman.  

Gambar aidilfitri lepas, kiri sekali tu Hanis Kamal dgn wife, yg kecik tu anak deme, Tuah.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 09:23 AM | Show all posts
salam takziah buat seluruh keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:23 AM | Show all posts
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un...semoga roh beliau dicucuri rahmah Allah. Al-fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainna ilahirojiun. Al-Fatihah!
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun. Salam takziah.

Kesian gambar kat wad tu. Tak paham kenapa ada orang tergamak ambik gambar orang sakit camtu.. serta ambik gambar orang eksiden.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar arwah kat wad tu kan, anak dia pun bubuh emoji masa up kat tiktok minta doakan kesihatan ayah dia. Xtaw la kenapa yg orang luar family arwah ni tergamak ya pegi bubuh gambar mengaibkan macam tu. Esok2 orang buat kat kau baru tahu.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-6-2024 09:44 AM | Show all posts
Innalillahiwainnailayhiraji'un. Salam takziah utk family arwah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2024 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 25-6-2024 09:42 AM
Gambar arwah kat wad tu kan, anak dia pun bubuh emoji masa up kat tiktok minta doakan kesihatan ayah ...

Iols pun terkejut tengok masa search kt fb. Atau patut iols buang ke gambar tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 12:52 PM | Show all posts
Innalillahiwainnalillahiroji'un
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 25-6-2024 10:43 AM
Iols pun terkejut tengok masa search kt fb. Atau patut iols buang ke gambar tu?

Haah uols delete jela gmbar tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga tenang rohnya. Moga Allah ampunkan dosanya. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Letak gambar masa arwah sihat please.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 01:05 PM | Show all posts
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّآ إِلَيْهِ رَٰجِعُونَ
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 01:11 PM | Show all posts
Innalillah. Jujurnya I tak kenal arwah, maybe tak pernah tengok lakonan arwah. Salam takziah buat ahli keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
إِنَّا ِلِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

Salam takziah buat ahli keluarga, moga roh arwah dicucuri rahmatNya. Gambar arwah tengah sakit tu tak sesuai, hormat lah perasaan keluarga yang ditinggalkan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2024 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah untuk keluarga arwah
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 03:35 PM | Show all posts
Innalillahiwainna ilahirojiun. Al-Fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 25-6-2024 10:43 AM
Iols pun terkejut tengok masa search kt fb. Atau patut iols buang ke gambar tu?

Uols crop sikit gambar tu pun okay. Letak posting fb tu je. Kesian dekat family arwah je. Sebab diorang sendiri pun tutup kat bahagian muka arwah ayah deyols
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2024 03:54 PM | Show all posts
Innalillahi wa inna ilaihi rajiuunn....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:56 AM GMT+8 , Processed in 0.068539 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list