CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3290|Reply: 6

Farid Kamil Bahagia Bersama Keluarga, Berat Badan Cecah 97 Kg

[Copy link]
Post time 6-6-2024 05:27 PM | Show all posts |Read mode




Pelakon Farid Kamil meluahkan rasa syukur dapat menikmati kehidupan yang bahagia bersama isteri tercinta, Diana Danielle dan dua cahaya mata mereka iaitu Muhammad dan Nur Aurora.


Farid atau nama sebenarnya Farid Kamil Zahari, 43, menyifatkan kebahagiaan tersebut sebagai salah satu nikmat yang diberikan oleh Ilahi.


"Saya sebenarnya amat bersyukur dan rasa dirahamati. Saya menikmati kehidupan dengan penuh bahagia, alhamdulillah."


"Segalanya berjalan dengan lancar termasuk keluarga dan kerjaya seni. Selain gembira, saya memang amat bersyukur."


Sementara itu, berkongsi mengenai perkembangan kerjaya seni, Farid memberitahu dia kini sedang menjalani penggambaran sebuah filem berjudul Baran.


  



Katanya, pengarah filem berkenaan memintanya untuk menaikkan berat badan sehingga mencecah sekitar 100 kg demi menjayakan watak.


"Badan saya sekarang memang sedikit berisi, saya akui kerana berat saya naik mencecah 97 kg."


"Sebelum ini berat badan saya 80 kg, namun untuk penggambaran filem Gol saya terpaksa kurangkan menjadi sekitar 67 kg."


"Untuk filem yang saya sedang menjalani penggambaran sekarang (filem Baran) ini pengarah minta badan sedikit ‘flabby’ (berisi)."


"enggambaran filem itu berbaki lagi 20 peratus, jadi saya cuba untuk kurangkan semula berat badan. Ini pertama kali berat macam ini, memang rasa mengah bila berat badan cecah 97 kg."


Terdahulu, Farid mengesahkan sudah rujuk kembali dengan bekas isteri, Diana Danielle pada 31 Ogos tahun lalu selepas mereka sah bercerai menerusi Google Meet pada 10 Ogos 2023.


Imbas kembali, Farid dan Diana mendirikan rumah tangga pada 3 November 2012 dan dikurniakan dengan dua cahaya mata, Muhammad, 11, dan Nur Aurora, 9.


Sumber : OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 12:16 PM | Show all posts
xnmpk mcm 97 pun
tp heols ni mmg tgi betul
6 kaki ada kot
pnh bergambar sama masa ffm many2 years ago


tp good for him la fokus keja dgn family
instead of dadih

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti tinggi atas 180cm ni. walaupon berat 97kg, tak nampak kepam dan boroi
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:43 PM | Show all posts
Jadi kami kene buat apa skrg ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 7-6-2024 12:16 PM
xnmpk mcm 97 pun
tp heols ni mmg tgi betul
6 kaki ada kot

Rasanye dlm 180cm die ni..Tu pasal berat gitu pun tak nmpk berisi sgt..Just nice je kat body die n height die..Alhamdulillah depa makin happy bhagia..Dua2 nmpak naik berat badan..Kadang2 perlu jgk gaduh cerai ni nk ada spark dlm perkahwinan tu balik n masing2 muhasabah diri balik..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn buat bukan2 lagi lepas ni. Kesian anak2
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-6-2024 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus ooo sebab tinggi, helok je nampak walaupun dah hampir 100kg.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Feri ikonik Pulau Pinang tenggelam akibat tali pengikat putus
prettygoodFeri ikonik Pulau Pinang tenggelam akiba
Views : 10704 Replies : 19
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 15123 Replies : 22
Tengok le perangai AI sekarang
bensolo333Tengok le perangai AI sekarang
Views : 10020 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12794 Replies : 79
Kieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ baju, tak mahu makan duit haram - ‘Refund’ baju semula kepada kami, kami tanggung rugi"
CARI-HBZKieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ b
Views : 18299 Replies : 45
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21549 Replies : 368
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 93043 Replies : 1226
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 114408 Replies : 2980
[tvN/Viu 2024] THE AUDITORS - Shin Ha Kyun, Lee Jung Ha, Jin Goo, Jo A Ram
Rahah[tvN/Viu 2024] THE AUDITORS - Shin Ha Ky
Views : 9235 Replies : 26
Harga minuman tanpa gula turun 10 sen
AbahmungHarga minuman tanpa gula turun 10 sen
Views : 12663 Replies : 17

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 05:12 PM GMT+8 , Processed in 0.061732 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list