CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Uncle Mike Besarkan Tiga Orang Anak Melayu Selama 16 Tahun dapat pujian- "Saya Buat Kerana Tuhan"

[Copy link]
Post time 27-5-2024 09:37 AM | Show all posts
shernazz replied at 26-5-2024 07:09 PM
Hahaha
Anak iols Pula...sekolah sjkc
Darjah 5 Baru pakai tudung ke sekolah

sinonim btul islam = melayu..da ditanam di minda budak2 sjkc
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2024 10:15 AM | Show all posts
macam video klip lagu hijjaz - kering sudah airmata
sampai kering air mata budak tu berdoa minta uncle yg bela dia diberi hidayah tp x berjaya.


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
nusaraya replied at 26-5-2024 12:43 PM
Setelah melihat berita baik yang  menyentuh hati ini... kemudian timbul pertanyaan ..

Adakah orang  ...

Akak pernah kenal seseorang melayu isle yang ambik anak angkat cina sissy. But then of cause lah khennn, anak cina tu dah jadi melayu isle jua sissy.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:49 AM | Show all posts
Edited by nusaraya at 27-5-2024 11:33 AM
pooh~key replied at 27-5-2024 10:36 AM
Akak pernah kenal seseorang melayu isle yang ambik anak angkat cina sissy. But then of cause lah k ...

Beda betol keikhlasan Uncle Mike dengan orang melayu yang melakukan hal yang sama ....Uncle Mike menghargaii dan menghormati  jati diri dan asal usul anak angkat mereka ... X mahu memaksakan atau  nak merubah keyakinan mereka sebagai anak bangsa melayu ... Uncle Mike tahu dan paham bahwa pilihan atas agama dan keyakinan masig-masing anak angkatnya haruslah menjadi keputusan mereka sendiri ketika mereka telah cukup umur nanti ....

Dan lihat apa yang dilakukan ayah angkat melayu terhadap anak angkatnya berbangsa china itu ?  Dengan sengaja merubah dan menghilangkan  identity dan asal usul anak angkat mereka berbangsa china itu  .... Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 11:04 AM | Show all posts
Maksudnya dia pergi rumah anak yatim dan ambik bela 3 orang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 11:04 AM | Show all posts
Tersentuh hatiku huhu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-5-2024 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
epullipan replied at 27-5-2024 09:37 AM
sinonim btul islam = melayu..da ditanam di minda budak2 sjkc

Tau takpe
Lagi Satu .depa panggil orang melayu pakai tudung Ni orang agama..
Hahahaha...

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 02:41 PM | Show all posts
Thank you Uncle Mike.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2024 04:27 PM | Show all posts
masuk islam aje la uncle mike...you will feel the beauty of the religion
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 05:09 AM GMT+8 , Processed in 0.055767 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list