CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 2448|Reply: 21

Ahli silap mata terkenal, David Copperfield terpalit dakwaan salah laku seksual babitkan 16 wanita

[Copy link]
Post time 16-5-2024 10:32 PM | Show all posts |Read mode




Los Angeles: Ahli silap mata, David Copperfield dituduh melakukan salah laku seksual terhadap 16 wanita selama beberapa dekad lalu.


Hasil siasatan The Guardian membongkar dakwaan kesemua wanita itu bahawa ahli silap mata terbabit berkelakuan tidak wajar terhadap mereka, termasuk beberapa daripadanya yang mengatakan mereka berusia bawah 18 tahun pada masa kejadian.


Tiga daripada wanita itu mendakwa Copperfield memberikan mereka dengan dadah sebelum melakukan hubungan seks.


Akhbar dan laman web The Guardian edisi Amerika Syarikat (AS) yang berpangkalan di Britain itu berkata, ia bercakap dengan lebih 100 orang, dan sudah meneliti rekod polis dan mahkamah untuk mengesahkan cerita itu, yang dikatakan merangkumi tempoh dari akhir 1980-an hingga 2014.


Ia berkata, wanita yang membuat dakwaan itu bertemu ahli silap mata itu, sepanjang tempoh kerjaya Copperfield yang menjangkau beberapa dekad.




Peguam Copperfield memberitahu, anak guamnya menafikan sebarang salah laku dan tidak pernah bertindak tidak wajar dengan sesiapa, apatah lagi gadis di bawah umur.


Copperfield, 67, sebelum ini dituduh melakukan salah laku pada 2018, apabila seorang wanita bernama Brittney Lewis berkata, ahli silap mata itu memberikannya dengan dadah dan menyerangnya secara seksual tiga dekad sebelumnya. Namun, Copperfield menafikan dakwaan itu.


Lewis adalah sebahagian daripada 16 wanita dalam laporan The Guardian.


Akhbar itu berkata, ia bercakap dengan seorang wanita lain, yang tidak mahu namanya disiarkan, yang mengatakan bahawa ahli silap mata itu memberikan dia dan rakan dengan dadah, sebelum mereka masing-masing melakukan hubungan seks dengan lelaki itu.


Peguam memberitahu bahawa Copperfield menafikan dakwaan itu dan menyatakan bahawa tiada aduan dibuat terhadapnya apabila serangan dikatakan berlaku.


Seorang wanita, yang diberi nama samaran dalam artikel Guardian mendakwa, dia pertama kali bertemu ahli silap mata itu selepas salah satu rancangan ketika dia baru berusia 15 tahun.


Dia berkata, pada tahun-tahun berikutnya, Copperfield akan menelefonnya larut malam dan menghantar hadiah kepadanya. Apabila dia berumur 18 tahun, dia mendakwa melakukan hubungan seks secara suka sama suka dengan lelaki itu.


Peguam Copperfield memberitahu The Guardian, dia dan wanita itu mempunyai hubungan suka sama suka selama empat tahun.


Copperfield juga menafikan sekeras-kerasnya sebarang cadangan mengenai antun seksual atau sebarang ketidakwajaran lain.


Sumber : Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2024 10:33 PM | Show all posts
mamat ni sbnrnya kawin ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua2 barulah cerita gelap masing2 timbul.

Btw selebriti pemes macam David ni, pompuang lempar diri ja masuk ke ranjang dengan dia kot. Easy huntok dapat stok. At least dia tunggu la juga budak yang dia groom tu sampai umo 18 kan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiols tak bekap pedo iya!

Cuma...Knowing how weak some gegirls/women can be in the presence of a (used to be) mega celebrity like atok ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 10:42 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 16-5-2024 10:35 PM
Dah tua2 barulah cerita gelap masing2 timbul.

Btw selebriti pemes macam David ni, pompuang lempar d ...

Ishh..begap..dulu mana ada org expose drug raped ni...kokye pun agak2 la nak komen. Esok2 anak2..cucu ko kena rogol ko ckp la mcm tu kat polis ye..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 16-5-2024 02:51 PM
Nurdianah replied at 16-5-2024 02:42 PM
Ishh..begap..dulu mana ada org expose drug raped ni...kokye pun agak2 la nak komen. Esok2 anak2..c ...


Semua mangsa si David tu dia kasik drug ka? Ko bebal tak baca sampai habis budak umo 15 yang dia groomed tu berzina suka sama suka dengan dia? Semoga anak cucu jantan betina ko tak bengap senang kena trick kena groomed jantan kertu macam si David tu yach. Pehtu semoga ko sentiasa pantau keturunan ko supaya idok bior ja meka berpeleseran sampai kena groomed kena pakai buang oleh jantan iya.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-5-2024 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia schiffer senyum sinis.


Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2024 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
So, kalau ada trick hilangkan ingatan org, mesti copperfied ni dah guna kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2024 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecik2 dulu tengok dia merentas masuk dalam tembok besar China pastu muncul kat sebelah lagi satu. Betul ke tak betul tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 02:51 AM | Show all posts



nasib baik dia boleh terbang, agak2 dah nak kantoi.. boleh la terbangkan diri instead of melarikan diri


Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 16-5-2024 11:53 PM
Kecik2 dulu tengok dia merentas masuk dalam tembok besar China pastu muncul kat sebelah lagi satu. B ...

Itu trick semata. Dia menyorok dalam tangga
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kira OK lah... Dia lelaki normal... Seks mengesex dengan jantina berlainan itu perkara fitrah.

Yg tak OK adalah, lelaki yg berselera sex terhadap jubur lelaki lain.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 17-5-2024 08:11 AM

hmmmmm
utk yg kena dadah tu mmg jahat la jantan ni, agaknye takleh manipulate ke ape, pakai dadah terus. yg boleh dia manipulate, jd suka sama suka pulak. skrg ni lagi susah nk tegur/kontrol budak, sbb duk tpngaruh woke bebas kulu kilir konon boleh pikir sndiri lah ape, pdhal nnti jd mudah org jahat/saiko nk manipulate budak budak ni, dek takde cmpur tgn org dewasa. acik2 omputeh pun skrg dh ramai tak buat sleepover mcm dedolu. ape ape program kena dgn mak pak. hey entahlah aku pening kalau ckp psl budak2. tara yg tua tua pun jenuh kena scam tipu, inikan yg muda.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 08:09 AM | Show all posts
ultra78 replied at 17-5-2024 06:34 AM
Itu trick semata. Dia menyorok dalam tangga



oh yer ker...dedulu meols ingat magic trick dia guna bantuan syaitonirrojim....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 09:31 AM | Show all posts
OT jap, caner atok ni bole terbang kat Grand Canyon ek?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 09:35 AM | Show all posts
david ni masa muda dan peak of his career memang dambaan jutaan wanita

tidak mustahil ramai wanita spread their legs waktu zaman kegemilangan dia

david pun tak perlu buka pakaian mereka, just guna magic utk lucut kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2024 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 17-5-2024 06:34 AM
Itu trick semata. Dia menyorok dalam tangga

Punya lah kagum masa tu.. menipu nombor satu dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 10:51 AM | Show all posts
hmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 11:24 AM | Show all posts
cap_ayam replied at 17-5-2024 10:07 AM
Punya lah kagum masa tu.. menipu nombor satu dia ni

nama pun 'silap mata' chuolssss
dia trick mata u trough illusion
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa wartawan ni translate ayat jadi "memberikannya dengan dadah" bukan "memberikannya dadah"?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 10188 Replies : 9
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 145616 Replies : 1942
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 27308 Replies : 75
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31447 Replies : 202
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91775 Replies : 724
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19474 Replies : 255
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28216 Replies : 29
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 28487 Replies : 24
Kucing Rafizi nama Muffin hilang di Putrajaya
YgBenarKucing Rafizi nama Muffin hilang di Putr
Views : 27759 Replies : 62
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 22231 Replies : 154

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 08:35 PM GMT+8 , Processed in 0.075810 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list