CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 61694|Reply: 367

Perkahwinan Diraja Bakal Berlangsung Ogos Ini, Tular Spekulasi Tengku Afzan Kini Bercinta Dengan Bekas Kekasih Ameera Khan?

  [Copy link]
Post time 1-4-2024 01:55 PM | Show all posts |Read mode





Baru-baru ini, tular khabar angin mengenai perkahwinan Tengku Afzan Aminah Hafizatullah iaitu puteri pertama Yang di-Pertuan Agong ke-16, Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billa Shah dan Permaisuri Agong sedang ‘hangat’ bercinta.


Lagi menjadi bualan warganet apabila tular spekulasi Tengku Afzan kini sedang bercinta dengan bekas kekasih pempengaruh, Ameera Khan iaitu Fd Idzham.


Ia susulan tular satu video yang dimuat naik di platform TikTok memaparkan kedua-dua individu itu hingga timbul pelbagai andaian serta spekulasi.








Sebelum ini, tular komen Tengku Ampuan Pahang di platform TikTok menghebahkan perkahwinan Tengku Afzan bakal dilangsungkan pada Ogos tahun ini.


Namun begitu, sumber rasmi daripada pihak Istana Pahang belum mengesahkan lagi mengenai khabar angin tersebut.








Sekadar info, Ameera Khan pernah menjalani hubungan bersama Fd Idzham sebelum ini tetapi hubungan tersebut tidak bertahan lama dan kini adik kepada Neelofa itu dikhabar masih berstatus single.


SUMBER : Portal/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2024 01:57 PM | Show all posts
puteri pertama TAP ya, tapi bukan puteri pertama SP kan?
wartawan sengaja ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 01:59 PM | Show all posts
napa masuk bod retis?
sapa yang retis?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu kan aku masuk live mama rimau. Time tu mmg lemak lembam couple dgn fd la.aku nengok sbb time tu nk mek resepi karipap dia. Time tu la dia smbil way kipap sbil lyn soklan viewers.. ada viewers tny" btul ke lemak dgn fd?"

Mama rimau jwb sinis..sombong nau...

"Lah bakpo nk tahu sgt tu.. klu btul pun amee%a dgn anak gloma* tu pun..xsalah.. ssuai lah... amee%a anak datodatin.... anak gloma& pun setaraf.. ssuai lah "

Kikikiki. Ujung2 anak lembam dia kena kick.. terpenyek tersedu sedan kt bucu katil skrg kott...

Xsilap aku time tu jugak toklim bonding dtg kcau dia masak,..smbil bg adiah jam tgn.

Femili sick.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm salah board je ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa: Dulu kan aku masuk live mama r ...


Ewwwww..sombongnya.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-4-2024 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruna lagi ke fd ni? Mcm tak sesuwei jer…
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 02:29 PM | Show all posts
Fd tu mmg nama dia gitu ke...caner nak sebut? Food ke Fid ke apo?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2024 02:36 PM | Show all posts
kaya betul ni glomac. 88 keturuanan tak abis makan,
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:02 PM | Show all posts
macam tak sesuai je diaorang ni.... muka yang laki tu sesuatu sangat pada pandangan aku
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:08 PM | Show all posts
tak sangka circle tengku2 masuk circle red flag ni jugak... dah suka nk wat camner kan...
meanwhile...cakaran yistana & cakaran vvip tak berjaya, little miss konjeng usaha lagi ye. kalau tak takleh sustain kehidupan propa keluarga budu... hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 1-4-2024 02:07 PM
Dulu kan aku masuk live mama rimau. Time tu mmg lemak lembam couple dgn fd la.aku nengok sbb time tu ...

Melepassss sudah haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:12 PM | Show all posts
kucingitam replied at 1-4-2024 02:29 PM
Fd tu mmg nama dia gitu ke...caner nak sebut? Food ke Fid ke apo?

Kalau iols tak silap FD tu mcm initial datuk/moyang diorang

nama bapak Idzham ni Fateh Iskandar, professionally dia guna nama FD Iskandar. So possibility nama FD Idzham adalah Fateh Idzham


Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 1-4-2024 02:29 PM
Fd tu mmg nama dia gitu ke...caner nak sebut? Food ke Fid ke apo?

Fateh Din
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusiabesa replied at 1-4-2024 02:07 PM
Dulu kan aku masuk live mama rimau. Time tu mmg lemak lembam couple dgn fd la.aku nengok sbb time tu ...

Anak soltan > anak latok
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:15 PM | Show all posts
Berapa komisen jadi matchmaker ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2024 03:15 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 1-4-2024 03:12 PM
Kalau iols tak silap FD tu mcm initial datuk/moyang diorang

nama bapak Idzham ni Fateh Iskandar, ...

ooo..singkatan nama la.. ingat mmg dlm surat beranak letak FD..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
adoi mamat ni red flag teruk weh. cmne anak tap boleh terjatuh ke kancah buaya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:43 PM | Show all posts
Ee ku xtau la gosip kayangan nih. Dahla x suka n x amik tau pasai lemak khan tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:52 PM | Show all posts
fuh dapat anak sultan memang mendonia la jantan ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 11:13 PM GMT+8 , Processed in 0.092195 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list