CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ss82

GEMUK ATAU KURUS

    [Copy link]
Post time 28-2-2011 05:23 PM | Show all posts
saya pilih yg chubby2 sket....
danedzya Post at 25-2-2011 15:22



   samela kite, 1 lg mantap..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 05:24 PM | Show all posts
Reply  ss82


    akak ada gak adik sedara..kurus sangat..
tapi cun..itu pun dia sedih sbb tak  ...
ss82 Post at 28-2-2011 15:56



   boleh rekemen tak..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 05:27 PM | Show all posts
bg akula, aku ni tak memilih sangt, aslkan sesuai ngan aku ckupla, ht budi baik, prgai baik,
grang2 skit, yg ske b'skan.. sbab aku ni kaki skan, takla borink klau folow aku pn..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 06:14 PM | Show all posts
gemuk tau kurus bukan persoalannyer...
laki yg betul2 pikir maser depan tntg hubungan pribadi akan pilih pempuan yg pandai jaga hati dier j...maknernyer perhatian,kasih syg...

kalu kecantikan adalah segalanyer...naper model2 ri ni yg lawa2 takder orang nk ambik jd gf...cube pikir...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 10:33 PM | Show all posts
laki ne byk selera !! mcm kwn aku , dia suka pon yg besar2 isi yg byk2 .. kira bini dia pon 100 kg lebih !! yg aku hairan dia kecik mcm bdk2 sekolah menengah !! yg penting jodoh la .. sabor2...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 01:12 AM | Show all posts
aku suke yg kurus...gemok pon aku suka, tp gemuk kat certain part je la
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 10:03 AM | Show all posts
Reply 57# ss82


    serius kak. Sy nie single lg. Umo 25. Die umo bape?

Chubby ok la. aslkn perangai ok.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 10:08 AM | Show all posts
Reply 58# ss82


    larh. Adik sedare pon ad. Bg la adik sedare ke Makcik sedare ke, anak jiran ke, kakak sedare ke, asalkan single lg ok la.
saya masih solo ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 11:30 AM | Show all posts
saya pun sama... tahun ni tak kawin lagi tau...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 11:36 AM | Show all posts
slalu sgt dgr…”nak kuruskan badan lah”…”eee..susahnyer nak cr baju bile bdn saiz besar ni…”..”kawen?ade ke org nak pempuan gemuk mcm aku ni…”…”tanak makan lah,nak diet..”..”eee..da naik sekilo…tensennyerr!!”. menyampahnyaxpenting saiz badan kite sbnrnyer..yg penting sape yg syg kite..die akan terima kite seadanye..


kalo pree bole2 la baca blog neh...mana tau dpt semangat


sila klik yer  kiah cantik macam bulu itik
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 11:55 AM | Show all posts
apa yang aku nampak :

laki couple dengan pompuan2 kurus keding...seksi...... untuk buat stok geli2 jerk...
bila kawen wife dorang mesti berisi skit....yg gemok pon ada.....tp bkn obe sla....

bagahia je aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 12:58 PM | Show all posts
btul tu... saya sebagai lelaki ngaku tergolong kepada yang suka yg chubby2... tak tahu la k ...
mie_penang Post at 28-2-2011 01:20


mmg taste laki mesia suke yg chubby2 ni...
kirenye culture org melayu di mesia ni mmg gitu la...
udah same ngan org2 samoa lak...hihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 04:14 PM | Show all posts
tu la pasal...bukan nak puji adik..
dia mmg cntik sebab nenek ada campuran...tapi berisi...
masala ...
ss82 Post at 25-2-2011 15:46



    ai salu kena ayat gney... emmm tensen jugak,,,tp apa kan daya,, susah sgt nak kurus,,, tunang pn ada tego2, perli2 soh kurus sket,,, tp susah sgt2 nak turun berat ney
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 05:06 PM | Show all posts
kalu dpt cm RCW or maria farida pun dh ok,,
bwk bjln pun xmalu,,,
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2011 07:56 PM | Show all posts
Reply  ss82


    larh. Adik sedare pon ad. Bg la adik sedare ke Makcik sedare ke, anak jiran ke ...
deshuk Post at 1-3-2011 10:08


macam desperate aje
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2011 06:50 AM | Show all posts
mmg taste laki mesia suke yg chubby2 ni...
kirenye culture org melayu di mesia ni mmg gitu la.. ...
shalin2011 Post at 1-3-2011 12:58



   hahaha... nak kena men ragbi la macam ne... buat persembahan HAKA...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2011 08:53 AM | Show all posts
hahaha... nak kena men ragbi la macam ne... buat persembahan HAKA...
mie_penang Post at 2-3-2011 06:50


ko nak soh org pompuan maen ragbi ke ko yg nk maen ragbi?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2011 09:49 AM | Show all posts
aku sebagai lelaki suka pempuan yang berisi macam

1. sharifah sofea
2. zizie ezette

tapi jangan la berisi sangat macam dina, syanie ro adibah noor..tak larat nak angkat wehh..

kurus sangat pun tak best..pegang nanti takde rasa..tulang aje
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2011 01:11 PM | Show all posts
ko nak soh org pompuan maen ragbi ke ko yg nk maen ragbi?
shalin2011 Post at 2-3-2011 08:53



   sama2 men la... hahahha....
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2011 02:29 PM | Show all posts
Reply 78# billionman78


    kalau takat berisi cam 2 org ni.... xde la masaalah nyer bro....
    yg macam adibah noor.... mcm shanie... macam si dina tu la yg risau sesangat tu agak nya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.087847 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list