CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ss82

GEMUK ATAU KURUS

    [Copy link]
Post time 11-3-2011 08:54 AM | Show all posts
Kalo dah obes lebih baik kuruskan badan.Kalo gemuk boleh senang dpt penyakit..strok,kolestrol tinggi ...
azharazwana Post at 10-3-2011 14:52


iklan erk....
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 01:24 PM | Show all posts
biar la gemok pn asal kan sihat.....drp kurus tp asyik sakit wt aper....janji dikurniakan kesihatan yang baik x kira gemok atau kurus....jadi diri kita sendiri.....x payah nk jaga badan.....yg penting jaga kesihatan dari penyakit berjangkit atau penyakit kronik
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 02:29 PM | Show all posts
yup...yg penting jaga kesihatan..sy pon nk turunkn skit berat bdn...bagi dapat berat ideal
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2011 10:21 PM | Show all posts
Salam kepada semua forumer yang mngkin lalu kat thread ni...

Saya ada masalah dengan adik yang te ...
ss82 Post at 25-2-2011 14:48



kalau gemuk,ada ubat kurus..

kalau kurus..mkn bnyak2..nnti gemuklah dia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2011 10:15 AM | Show all posts
aku suka yg fit. lg best kalau prempuan tu ada sixpack. fuh. mantap~
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2011 04:23 PM | Show all posts
aku suka yg fit. lg best kalau prempuan tu ada sixpack. fuh. mantap~
Jackie Post at 12-3-2011 10:15



   peliknya citarasa ko....
org laki selalunya tak suka pmpn ada 6 pack..gerun kekdahnya....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2011 08:42 PM | Show all posts
taknak la yg gumuk sgt...stakat 180kg tu boleh lah
TanSriJess Post at 25-2-2011 16:55


HAHAHHA STATEMENT YG BTL2 IKHLAS BOH
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2011 09:36 AM | Show all posts
gemuk? takot budjet burst..................
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2011 05:05 PM | Show all posts
tak isah..janji suka
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2011 05:07 PM | Show all posts
Reply 36# menjad


    hang gila ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2011 05:10 PM | Show all posts
gemuk tau kurus bukan persoalannyer...
laki yg betul2 pikir maser depan tntg hubungan pribadi akan  ...
Pezal Post at 28-2-2011 18:14



    ye ke model takde yg nk buat gf???abis tu yg anak2 org kaya dok sibuk kejar pompuan hot tu?
kan best kalo poket aku pun tebal gak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2011 05:58 PM | Show all posts
Badan gemoks atau kurus satu hal
Tapi yg lebey penting bila dah kawin nnti... adik ko ni kena pandai layan nafsu seks laki dia
Baru lah laki x lari & teringat2 kat rumah
Kalau body slim tapi atas katil ala2 patung cendana pon x guna jugak
Harap nasihat saya ini dpt membantu puan
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2011 09:36 PM | Show all posts
Reply 170# harithzakuan


        eeee sesuki hati ngata org giler!...suker ati ar nak gemuk ker kurus...bukan mintak duit ko pun!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 04:44 AM | Show all posts
hai saya ada menjual meizitang slimming capsule
boleh turunkan berat badan 5-10kg dalam seminggu
x perlu diet..xde cirit birit muntah muntah..100% berkesan
1 hari makan 1 biji sahaja
1 packet ada 3 papan
1 papan ada 12 biji
1 packet hanya RM120/36 biji = RM3.33 sehari untuk mendapat berat badan yang diingini
jika berminat boleh hubungi saya di 019 238 238 1 aliff

boleh review testimonial pengguna meizitang malaysia di
1. www.meizitang.my
2. LIKE page meizitang.my di facebook
3. http://forum.putera.com/tanya/in ... -supplement-in-usa/
4. http://www.malaysianbabes.net/fo ... el-usa-hot-selling/
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 03:58 PM | Show all posts
aku nak laki yang poket tebal.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2011 08:37 AM | Show all posts
gemuk ke krus bgantung pd org yg akn trime kite....klu die ikhlas,kite gemuk n chubby pn die nk jgk...ape2 pn,si adik kne yakin dri n jgn cepat mrendahkn dri sbb kitaa smua mmg ade klebihan msing2....
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2011 04:12 PM | Show all posts
saya peminat anoraxic
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 11:53 PM | Show all posts
gemuk ke krus bgantung pd org yg akn trime kite....klu die ikhlas,kite gemuk n chubby pn die nk jgk. ...
aienreen Post at 18-3-2011 08:37



    setuju sesgt dgn statement ni....aku ni gemuk tp hubby aku ok je ...aku br kawin dkt masuk 3 bln...dr memula kenal hubby aku x pernah kutuk aku gemuk ke apa....sebab nya dia mmg suka ppuan badan berisi....ada tidak dia just kata aku mesti jaga kesihatan...kalau rasa dah mcm susah nak bergerak tu dia suruh rajin2 exercise....time nak kawin pun ada gak dia kata suruh aku turunkan berat sket tp agaknya dia tgk aku happy je pastu makin selera makan terus dia x kata apa2 .....

so moral of the story kalau lelaki tu dah mmg syg kat kita dia akan terima seadanya diri kita ni.....yg penting mcm hubby ku kata sihat n bebas dr apa penyakit mcm kencing manis,darah tinggi , kolesterol tinggi n yg sewaktu dgn nya n alhamdulillah bebaru ni aku wat full blood test n resultnya aku sihat...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2011 11:16 PM | Show all posts
kdg2 org laki ni klau tgk bdn awek ni dah naik ckit bising ckp control mkn la, x reti jage badan la... klau dah syg terima la se adanye..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 04:38 PM | Show all posts
aku suka yang berisi, cenggini haa





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 58110 Replies : 1915
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5215 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6892 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:51 AM GMT+8 , Processed in 0.074857 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list