CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ss82

GEMUK ATAU KURUS

    [Copy link]
Post time 7-3-2011 05:43 PM | Show all posts
hahaha.. amboiii..
---> curlassst siggy tu
eh awk, br aiii perasan tarikh register ca ...
RosesAre_Red Post at 7-3-2011 16:53


hahaha nmpak curlast ka?>hahaha i like
so kira senoir la ni..heheheh
tarikh beza ckit ja tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 07:32 PM | Show all posts
   yang ni baru mantap.. tak gemuk,tak kurus. boleh jaga rumah dan anak masa suami gi outstesen
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 08:54 PM | Show all posts
hahaha nmpak curlast ka?>hahaha i like
so kira senoir la ni..heheheh
tarikh beza ckit j ...
john_pablo Post at 7-3-2011 17:43



hahaha.. senior 1 hr jekkk
siggy tu straight to point
xde sorok2...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 09:45 PM | Show all posts
Reply 142# chechelahbedah

chechelahbedah grip x lepas!
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 01:28 AM | Show all posts
sape??zick??ahahahah..gigih betul die..
melinda_gordon Post at 7-3-2011 08:53



   tetiba nak add fesbuk aku..no way man...haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 01:30 AM | Show all posts
tp org dh mmg kurus..hehehehe
john_pablo Post at 6-3-2011 18:33



   haha...lemak2 kt telinga hang tebal lagi tu.haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 02:30 AM | Show all posts
hahaha.. senior 1 hr jekkk
siggy tu straight to point
xde sorok2...
RosesAre_Red Post at 7-3-2011 20:54


uish...yg signature tu mahal tu..mmg btoi straight pon..xda bngkok2
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 02:35 AM | Show all posts
haha...lemak2 kt telinga hang tebal lagi tu.haha
Syik_Gojet Post at 8-3-2011 01:30



tu tndanya org ni ketegaq
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 07:33 AM | Show all posts
uish...yg signature tu mahal tu..mmg btoi straight pon..xda bngkok2
john_pablo Post at 8-3-2011 02:30



    {:1_126:}  02.30 tu??? x tdo lg ke baru bgn tdo tu??
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 09:36 AM | Show all posts
tetiba nak add fesbuk aku..no way man...haha
Syik_Gojet Post at 8-3-2011 01:28



    ahahaha..yeke??gigih tul die..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 09:58 AM | Show all posts
Reply 144# mziskandar  lemas....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 01:51 PM | Show all posts
02.30 tu??? x tdo lg ke baru bgn tdo tu??
RosesAre_Red Post at 8-3-2011 07:33


ooohh...ada apa ngn waktu?
org cuti la..so nk tdo ka x mau tdo ka..xdak hal.
kira aktif waktu mlm la..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 04:09 PM | Show all posts
ooohh...ada apa ngn waktu?
org cuti la..so nk tdo ka x mau tdo ka..xdak hal.
kira aktif ...
john_pablo Post at 8-3-2011 13:51



   burung hantu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 04:11 PM | Show all posts
Reply  chechelahbedah

chechelahbedah grip x lepas!
mziskandar Post at 7-3-2011 21:45



   mcm mana tau..haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 04:11 PM | Show all posts
Salam kepada semua forumer yang mngkin lalu kat thread ni...

Saya ada masalah dengan adik yang te ...
ss82 Post at 25-2-2011 14:48



   yang adik awak kawan dengan lelaki yang mempunyai citerasa tinggi sape suruh ? kurus salah.. gemuk pun salah..lelaki tu cakap je awak.. kalau adik awak tu  kurus melidi belum tentu dia nak tau.... lelaki ni bagi pendapat je.. hanya suka kat 'body' adik awak untuk tetapan nafsu semata-mata, kalau dia jujur.. hal gemuk ke.. kurus ke.. lelaki yang baik tak kisah untuk ambik buat isteri.. sekarang susah nak cari lelaki yang begitu serius nak ambik perempuan jadi isteri... lebih baik jadi diri adik awak sendiri... 'jodoh akan ditentukan oleh Allah s.w.t
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 05:06 PM | Show all posts
burung hantu..haha
Syik_Gojet Post at 8-3-2011 16:09


eleh kata kt org...dia pon sama ja..siang mlm xtdoq..bukan burung hntu tp hantu dh ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2011 02:09 PM | Show all posts
lelaki ni memang memilih lagi2 kalo pasal kurus o gemok pompuan
ada yg suka berisi,tp bila dh berisi dia suh kuruskan bdn
ada yg suka kurus,tp bila kuruskan badan dia suh berisikan semula badan
pendek kata lelaki mmg susah nk terima pompuan seadanya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2011 02:31 PM | Show all posts
aku gemuk la jugak sebab tinggi 148 je tapi berat 53kg!! huhu





http://azzaazman.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2011 08:02 PM | Show all posts
aku gemuk la jugak sebab tinggi 148 je tapi berat 53kg!! huhu
FarahNadia Post at 9-3-2011 14:31



    itu bukan gemok la..ko je rasa camtu..tapi ko tu tergolong dalam yg sedang2 saja..mantap!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2011 02:52 PM | Show all posts
Kalo dah obes lebih baik kuruskan badan.Kalo gemuk boleh senang dpt penyakit..strok,kolestrol tinggi,sakit jantung,kencing manis dll...
Mencegah lbh baik kan..
cb la ambik Rxlite.


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:22 AM GMT+8 , Processed in 0.077251 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list