CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ss82

GEMUK ATAU KURUS

    [Copy link]
Post time 5-3-2011 02:15 AM | Show all posts
hahaha hamph la pulak...bnda dh btoi..nk uat cm na..org ckp x nk caya
john_pablo Post at 4-3-2011 22:58



    hekeleh, konon je kamu ni. kalo dah gatai tu, gatai gak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 02:16 AM | Show all posts
Reply  hAzEL^nut

tingat kat kinderbueno yg ada coklat dgn hazel nut tu
kegimaru Post at 4-3-2011 17:00



    cesssssssssssss... debush!

coklat diingatnya. kot le nak ingt cik hazel yg gojes ni.

auuwwwwwww....
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 03:56 AM | Show all posts
bagi saya... peduli apa lelaki nak. Yang penting apa yang tuan body nak...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 12:11 PM | Show all posts
saya pun gemuk, tapi pakwe sy hensem. mmg dia suruh saya jaga kesihatan dan jogging, tapi xde la komplen pasal badan gemuk. bestkan


gambar saya dan pakwe ada disini....
http://azzaazman.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 12:56 PM | Show all posts
hekeleh, konon je kamu ni. kalo dah gatai tu, gatai gak.
hAzEL^nut Post at 5-3-2011 02:15


tp...normal kalo gatal ngn pompuan..
lain and aneh la kalo kami yg laki ni gatal sesama laki..kn x normal tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 05:14 PM | Show all posts
menipu la kalo aku ckp join je otomatik leh jadi kurus..
azam dan tekad kena ade jugak..e ...
melinda_gordon Post at 26-2-2011 12:20



   uwaaa..mamat herbalife ko tu tiba2 promote kt aku...



mohtippppppp.........................
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 05:18 PM | Show all posts
Reply  ss82

akk bg adik akk kat sy. Sy suke yg Chubby2. Sy Singl lg nie.
deshuk Post at 28-2-2011 09:25



   jom..auwwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 05:19 PM | Show all posts
aku no komen ttg ni..hahaha
aku suka ja kt mana2 awek2 yg aku tgk 1st tu kalo aku dh suka..aku ttp  ...
john_pablo Post at 2-3-2011 20:17



   suka kt aku kah???
harharhar
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 05:43 PM | Show all posts
Salam kepada semua forumer yang mngkin lalu kat thread ni...

Saya ada masalah dengan adik yang te ...
ss82 Post at 25-2-2011 14:48


kak..sy sgt2 memahami perasaan adik kak tu..

sy sendiri pun ada masalah berat badan...bukan kami tak bangga dgn fizikal sendiri..tapi bila selalu ditegur sedikit sebanyak memang akan effect self esteem..tambah2 bila solo, terasa mcm diri ni tak laku jer..hohoho.... dari pengalaman sy berkwn dgn org lelaki ada 3 jenis lelaki bagi reaksi dgn berat badan pmpn:
laki A: kalau awk kurus lagi cantik (motip berpeeling gorjes)
laki B: awk tak yah la kurus, sy suka awk mcm nie
laki C: sy tak kisah............


kalau adik kak mengambil berat dgn pandangn laki A, harus adik kak akan tertekan dlm menguruskan badan...if lelaki B pun tak best gak, wpun dlm masa y sama happy , sbb kita tau berat badan y berlebihan akan mengundang kpd penyakit..lagi baik cari lelaki C..jenis tak kisah n terima kita seadanya...tak kira kita bulat or pipih kasih sygnya tak penah luntur...

adik kak amalkan CRASH DIET..itu pasal leh pengsan2..jgn la terpedaya dgn trend2 diet y ada zmn skrg nie..lebih baik fokus dgn mkn secara sihat n senaman..byk informasi boleh adik kak dpt dlm internet serta dlm majalah...jika kita amalkan crash diet, kita cenderung tuk cpt putus asa serta kemungkinan besar berat akan kembali 2 kali ganda dr asal..

tanya adik kak apa niat utk kurus? jgn lah nak kurus kerana lelaki..tapi kita nak kurus utk diri sendiri...mcm sy tujuan nak kurus ialah to feel comfortable in my own skins....dlm forum cari nie sy telah jumpa thread utk langsing cara sihat, forumer2 situ byk membantu..sy start aktif bulan 1 nie...ada sedikit penurunan...alhamdulillah...

hakikatnya nak kurus nie bukan takat nak kurang kan lemakkkkk....tapi juga beban emosi....org lain leh ckp, diet je la..tapi hanya org y alami jer tau mcm mana sukarnya....

sowi terpanjang...moga adik kak jumpa lelaki C........


p/s: manatah lelaki C aku nie kuang kuang
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 05:47 PM | Show all posts
TT, soh adik diet cara sihat n bersenam..kalo blh senam sambil dgr lagu rancak baru semangat  lepa ...
qemon Post at 2-3-2011 17:13



   tak semua lelaki suka pmpn badan besar kerana keiklasan...de gak lelaki y suka pmpn badan besar kerana barang dia besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 07:44 PM | Show all posts
suka kt aku kah???
harharhar
Syik_Gojet Post at 5-3-2011 17:19


yeah!!! i loike
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 07:53 PM | Show all posts
yeah!!! i loike
john_pablo Post at 5-3-2011 19:44



   motip pengakuan mcm perli ja..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 07:57 PM | Show all posts
motip pengakuan mcm perli ja..hahaha
Syik_Gojet Post at 5-3-2011 19:53


mana ada perli pon la..bnda btoi
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 07:59 PM | Show all posts
mana ada perli pon la..bnda btoi
john_pablo Post at 5-3-2011 19:57



   kang mel baca tak memasal jer jd gossip hangat..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 08:02 PM | Show all posts
kang mel baca tak memasal jer jd gossip hangat..hahaha
Syik_Gojet Post at 5-3-2011 19:59


saaja bikin kontroversi
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 08:06 PM | Show all posts
saaja bikin kontroversi
john_pablo Post at 5-3-2011 20:02



   iols looikee kontroversi....
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 08:43 PM | Show all posts
Nak berdiet sebab gemuk boleh aje. Diet tu maksudnya pemakanan seimbang bukan tak makan sampai tak boleh imbang badan dan tergolek pengsan

Yang penting, selain daripada kita beri support kepada dia untuk rutin diet & bersenam - tuan punya badan sendiri harus berfikiran positive. Kena lapangkan hati & minda. Kalau orang lain nak bagi teguran or cadangan membina takde la rasa tak sedap hati (risau tuan punya badan kecik hati).

Tuan punya badan kena bagi dorongan kat diri sendiri jugak. Cekalkan hati. Baru la positive result tu. Dan buat adalah kerana diri sendiri. Jangan buat sebab orang lain. Nanti jadi separuh jalan aje.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 10:04 PM | Show all posts
tp...normal kalo gatal ngn pompuan..
lain and aneh la kalo kami yg laki ni gatal sesama laki. ...
john_pablo Post at 5-3-2011 12:56



    haha oke, aku paham. tengok siggy ang pun dah tau..

saya straight, saya oke.. auuwwwwwwww...

harap incik john teruskan niat untuk menekel sume awek2 yg cun kat donia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 11:14 PM | Show all posts
tak semua lelaki suka pmpn badan besar kerana keiklasan...de gak lelaki y suka pmpn badan b ...
Syik_Gojet Post at 5-3-2011 17:47



   haha. yes. qemon ckp based on ape yg berlaku sekitar qemon sajo
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 04:47 AM | Show all posts
iols looikee kontroversi....
Syik_Gojet Post at 5-3-2011 20:06



wuwuwuwuwwu jgn mcm ni..jadi isuhangat nt..hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 07:06 PM GMT+8 , Processed in 0.078320 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list