CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9861|Reply: 17

“Nelydia sudah free hair? (tidak bertudung),” Nelydia Senrose berbadminton tanpa tudung

  [Copy link]
Post time 13-12-2023 01:24 PM | Show all posts |Read mode


Aktres Nelydia Senrose sekali lagi menjadi sorotan ramai apabila secara terang-terangan menunjukkan dirinya sudah tidak lagi bertudung.

Perkara tersebut dilihat ketika sepupunya yang juga pelakon Aprena Manrose memuat naik video dalam TikTok sekali gus menunjukkan mereka menghabiskan masa bermain badminton.

Berdasarkan pemerhatian, pemilik nama lengkap Nik Zaris Nelydia Nik Sen membiarkan rambutnya terdedah selain mengenakan pakaian sukan berona hitam.

Rata-rata netizen terkejut melihat penampilan aktres berusia 29 tahun itu selepas menyangka dia sudah bertudung sepenuhnya.

“Nelydia sudah free hair? (tidak bertudung),” tanya netizen.

“Eh! Tudung Nelydia terbang semasa bermain badminton,” ujar pengikut lagi.

Sebelum ini, Kosmo! Online melaporkan pelakon drama popular Setia Hujung Nyawa itu menukar gambar profil Instagram yang menunjukkan tidak lagi manis bertudung.

Pada September lalu, menerusi ruangan pojok Mizz Lahar turut melaporkan wanita itu sekadar mengenakan topi ketika bercuti bersama saudara terdekat dan beberapa rakan lain di Bangkok, Thailand.

Adik kepada pelakon Uqasha Senrose itu difahamkan mula mengenakan hijab sejak 2022. – KOSMO! ONLINE

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2023 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cerita lama noks, beberapa bulan lepas dah naik benda ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2023 01:43 PM | Show all posts
tanggunglah sendiri kecaman netizen

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2023 01:55 PM | Show all posts
macam dak masya tulah, main badminton pastu citer tudung dah terbang
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2023 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia memang tudung on off kan.
Laki sheols pun ok saja so netizen toksah risau la
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2023 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmm dia pun x declared dia pakai tudung..bukan dia berniqab tetiba melayang niqab havoc la jugak..iman turun naik tgk adik kakak tak bertudung
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-12-2023 08:35 AM | Show all posts
laaaaaaaaa.....kan dia dah minta netizen doakan dia istiqamah...kena doa lebih lagi netizen weiiii.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2023 08:46 AM | Show all posts
sibuk la org melayu ni pasal tudung. kalau tak pasal tudung pasal palestin. bangsa sendiri makin kena tindas taknak pula pikir eh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2023 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa nely ni lagi lawo bertudunglah. Memancor mancor sinarnya. Hopefully istiqomah balik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum Hajjah. kalau tak bersedia, tak payah pakai lagi. kau pun cantik kalau free hair.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 19-6-2024 12:02 AM
Assalamualaikum Hajjah. kalau tak bersedia, tak payah pakai lagi. kau pun cantik kalau free hair.

Hajah sheila majid sampai sekarang free hair.

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2024 12:06 AM
Hajah sheila majid sampai sekarang free hair.

haa dia relax2 je free hair. tun siti hasmah pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga istiqomah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 10:28 AM | Show all posts
baguslah....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 klu tgk retis tudung melayang mcm dunia nk kiamat gelabah dia

Aku x berapa bkenan tgk retis btudung tp bju ketat lpstu memggedik dpn kamera n duk melalak menari atas pentas… mcm x kena dgn imej Muslimah… skrg ni dah normal dh benda tu.. pkai tudung sbb trend tp sbnrnya x tutup aurat pun
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 23-6-2024 11:21 AM
Acik2 klu tgk retis tudung melayang mcm dunia nk kiamat gelabah dia

Aku x berapa bkenan tgk retis b ...

setuju sgt!!!tgk la majoriti retis2 yg join GV pun ramai ja berbaju ketat nmpk serba serbi tp bertudung kononnya. Tudg plak melilit leher ja pun,yg ptt ditutup dibiarkan selambak ke dpn cthnya LH,NA...yg lain xigt dah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2024 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari sibuk kan hal org baik lah kita menjaga diri kita yg byk x sempurna. Kita doa utk di dia yg baik2. Biasa nya suke kecam org nanti hujung2 diri sendiri kene.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2024 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini kawan iols pun mcm ni. Main badminton je tudung terbang. Lols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 12:12 PM GMT+8 , Processed in 0.075553 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list