CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5836|Reply: 25

CUTI2 Tiara Beach PD : RM150 semalam

[Copy link]
Post time 22-2-2011 09:38 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by biscuit_merie at 24-2-2011 13:16

Jom Cuti2 Tiara!
RM120-hari biasa
RM150-hari cuti
**tidak termasuk wristband

unit studio kami dgn saiz 355sqft dilengkapi :-
-2 super single beds
-aircond,kipas
-water heater
-kettle
-microwave
-sandwich toaster
-TV
-mini fridge
-basic furniture

-kedudukan bilik yg strategik ; menghadap waterpark  (seperti dalam gambar)
-menghadap pavillion stage,show tamat 10.30mlm
-bilik dekat dgn lif

019-2616765 -cik puan ana
diskaun utk penginapan 2 mlm!


gambar dan maklumat lanjut >>> http://tiarabeachmurah.blogspot.com/

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-3-2011 01:27 PM | Show all posts
check in jap...

cuti sekolah dah nak tiba...dah plan nk gi mana?

tarikh masih available
check in 13hb ,14hb dan 15hb mac
check in 18hb mac ,19 mac

contact saya 019-2616765
RM150 shj , 2 mlm rm270
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-3-2011 02:56 PM | Show all posts
update

tarikh masih available..sbb guest tukar /postpone percutian

check in 12hb ,13 hb,14hb,15hb mac
check in 18hb ,19hb mac
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-3-2011 09:06 AM | Show all posts
mari2...
18 mac dan 26 mac masih available!
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2011 04:18 PM | Show all posts
ni bilik kan..ade x utk sewa yg jenis umah??utk 1 family lar...umah 3 bilik.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2011 01:47 PM | Show all posts
ni bilik kan..ade x utk sewa yg jenis umah??utk 1 family lar...umah 3 bilik.....
kellydaa Post at 24-3-2011 16:18



    aaa ni studio...tak de bilik
kalau apartment 2 bilik ..kwn sy ada ..pm saye yer utk no phone
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-3-2011 05:14 PM | Show all posts
harga studio ni sampai bila?....teringin nak bawa anak2 mandi2 kat situ ujung minggu...kira check in sabtu and check out ahad.....tq
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-3-2011 04:26 PM | Show all posts
harga studio ni sampai bila?....teringin nak bawa anak2 mandi2 kat situ ujung minggu...kira check in ...
sue_anas Post at 28-3-2011 17:14



    sue,
harga ni utk tahun ni punya ....RM150 /nite utk hari minggu/cuti sekolah
2 mlm rm270

kalau pegi time harijadi ...dpt lagik diskaun ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2011 05:15 PM | Show all posts
FYI. Last week my friend pergi dia kata nak guna swimming pool dah ada charges...
dewasa RM 30 hinggit, cuba bayangkan, family dia ada 2 dewasa dan anak dia ada 6 org ( 3 org dah consider dewasa sebab atas 12 thn)

Saya pernah pergi awal tahun 2010 tapi masa tu takde bayar apa2 pun, cuma bayar sewa bilik aje,
saya mmg teringin nak gi tapi betul ke ada charge lain selain dari sewa bilik?
cer crite...cer crite...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2011 09:41 AM | Show all posts
FYI. Last week my friend pergi dia kata nak guna swimming pool dah ada charges...
dewasa RM 30 hing ...
Ryz Post at 29-3-2011 17:15



    yer mmg ada charges ...mulai jan 2011 dah start rule baru ...dewasa rm30 ,kanak2 rm15 ,bwh 90cm rm5 ,
utk 2 hari 1 mlm..akan dapat 2 warna wristband ..satu pakai masa petang ..satu lagik utk pagi esok

sbb tu harga bilik dah turun...
details pasal ni ada kat blog saya http://tiarabeachmurah.blogspot.com

kwn awk pegi amik ngn private unit ker?ker amik ngn resort?selalu kalau ngn owner..mesti akan tau hal ni awal2 sblm pegi
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2011 01:46 PM | Show all posts
Ntah le, ngan private rasanya, sebab dia dpt no dr internet, bayar deposit, kunci ambik kat pintu masuk, rasanya owner tu tak bagitau kot.

tapi kalau RM30 dewasa & kanak2 RM15, kene pikir balik le kalau nak gi.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2011 11:33 AM | Show all posts
selamat pagi isnin,
tempahan utk cuti sekolah bulan 5 dah dibukak....  
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2011 11:01 AM | Show all posts
selamat pagi isnin,
tempahan utk cuti sekolah bulan 5 dah dibukak....
biscuit_merie Post at 4-4-2011 11:33



    Boleh muat 2 dewasa dan 4 kanak2 7-1 thn x?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2011 09:41 AM | Show all posts
Reply 13# radinsya


    sori baru reply..
utk katil super single tu muat utk 2 dewasas 2 kanak2.....kalau bawak toto boleh la bentang kat living tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2011 11:05 AM | Show all posts
bestnyer.... ingat nak kesini cuti jun nanti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2011 11:24 AM | Show all posts
Reply 15# safia


    jom safia

tarikh2 masih available utk cuti sekolah..
check in 27 mei,  ,30 mei,31mei
check in 1,2,3 june ,7,8,9,10 june

jom tempah sekarang..!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2011 01:16 PM | Show all posts
check in 1,2,3 june ,7,8,9,10 june


i ingat nak dtg awl bln jun x per nanti i cal u ek, i dh tgk web tiara ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2011 09:10 AM | Show all posts
assalamualaikum...lama tak jenguk forum..

dah plan ke cuti sekolah nnt nak bawak anak2 gi mana?kalau belum ada idea..saya cadangkan pegi tiara beach resort
konfem anak2 suka bermain air..selain senang nak pantau anak ..tiada ancaman ombak besar ..ada lifeguard dok jaga kat pool ..

jom tempah sekarang..utk nov dan dec dah dibukak!

019-2616765 -puan ana
http://tiarabeachmurah.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2011 01:40 PM | Show all posts
salam,
nak tanyalah, utk main dlm pool tu kena byr ker?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2011 04:26 PM | Show all posts
Reply 19# violet78


    aaa..kena bayar dah ..
harga wristband leh PM saya kalau nak tau detail..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 03:14 AM GMT+8 , Processed in 0.078658 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list