CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3638|Reply: 7

HISTORY CHANNEL : SUDIRMAN HJ ARSHAD

[Copy link]
Post time 21-2-2011 08:16 AM | Show all posts |Read mode
Salam semua siapa yang tengok history channel semalam pasal Sudirman?......Ada apa2 nak komen tak?...Rasa semalam 1 jam tu tak cukup lar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-2-2011 05:08 PM | Show all posts
member aku ckp, baju kat london tu cam gay.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 10:57 PM | Show all posts
baru tahu sebab kematian sudirman..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-2-2011 07:56 AM | Show all posts
itu lar gaya sudirman....ms tu fesyen mcm tu takde nak timbulkan kontroversi mcm dunia artis msia skang ni.....kalau skang pakai mcm tu wat persembahan mmg kena hentam dah......apa2 pun arwah sudir mmg hebat persembahan dia masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 08:11 PM | Show all posts
xde cenel tu..xde ker sesapa yg upload kt utube?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2011 03:50 PM | Show all posts
kenapa tak ada interview dengan Noor Kumalasari. bestfriend allahyarham
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2011 12:40 AM | Show all posts
1 jam yang tak puas sebab coverage biografinya tak banyak.  mungkin ada maklumat2 yg ahli keluarganya tak nak bagi complete mcm doku pramlee baru2 ni.

masa kecik2 dulu aku minat gile dgn arwah. lps arwah meninggal, aku agak sedih jugak, dan dapat satu penyakit yg dinamakan pnuemonia atau radang paru2. teruk jugak aku kena dulu. lepas tgk doku sudirman, dan diceritakan kematiannya disebabkan pnuemonia, aku tfikir.. dulu aku sedih sudirman meninggal smpai dapat penyakit sama dengan arwah ke?

coincidence ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2011 04:33 PM | Show all posts
dulu aku penah post kat sini pasal dokumen p ramlee tu aku ada gak bagitau harap2 astro wat dokumen sudirman tu tup2 dah ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 05:54 PM GMT+8 , Processed in 0.085851 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list