CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 8545|Reply: 61

[Tempatan] Janji Dicapati Tatakelaut: My 2018 proposal for petrol to be set at RM1.50 per litre not feasible now - Anwar

  [Copy link]
Post time 20-9-2023 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Highflyer19 at 20-9-2023 05:31 AM


Prime Minister Datuk Seri Anwar Ibrahim said that the price of petrol cannot be lowered to RM1.50 per litre due to the current price of crude oil. - NSTP file pic

KUALA LUMPUR: Prime Minister Datuk Seri Anwar Ibrahim said that the price of petrol cannot be lowered to RM1.50 per litre due to the current price of crude oil.

Anwar said the current price of petrol in Malaysia was still low compared to other countries,

"The price of petrol in Malaysia is still low at RM2.05 per litre, compared to Saudi Arabia which sets it at (the equivalent of) RM2.84 per litre."

As such, said Anwar, it was not right that the proposal he put forward in 2018 continues to be manipulated by certain quarters without taking into account current developments.

"At that time (2018), the price of petrol in Saudi Arabia was 50 cents per litre, while in Malaysia it was RM2.21 per litre.

"Now that I have become the prime minister, what is the price of petrol?

"Petrol in Saudi Arabia is RM2.84 per litre, while in Malaysia it is RM2.05 per litre.

"We have to take this into account, the rise or fall of petrol prices where it means that our prices are still low.

"Therefore, it is not accurate for you (opposition members) to continue using comments made together when we were in Pakatan Rakyat, before," he said in his speech during the winding up session of the 12th Malaysia Plan (12MP) mid-term review at the Dewan Rakyat, here, today.


https://www.nst.com.my/news/nation/2023/09/957340/anwar-my-2018-proposal-petrol-be-set-rm150-litre-not-feasible-now

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2023 07:05 AM | Show all posts
macam2 pulak alasan... sama je alasan macam bN bagi dulu tu.. minyak kita masih murah...
Masa dulu, time cakap berdegang2.. tak nak pulak compare dengan Saudi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Bapak munafik terpalin munafik
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 07:14 AM | Show all posts
jika dipenuhi janji ni..

apa akan jadi dgn hutang negara..

jadik RM2.5 trillion by end of 2024?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
So masih jadi pembangkang, tak fikir pulak masih bagi janji .... memang tak beza dgn pemimpin lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
BartholomewKuma replied at 20-9-2023 07:09 AM
Bapak munafik terpalin munafik

Setuju sgt....tak sesuai utk jd pemimpin.

Naik pun sb byk menipu rakyat.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-9-2023 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 20-9-2023 07:16 AM
So masih jadi pembangkang, tak fikir pulak masih bagi janji .... memang tak beza dgn pemimpin lain

Sekarang menunggang hutang negara pulek uols..pundek je la yg percaya dgn janji manis dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 07:55 AM | Show all posts
sapa suruh percaya, mmg masa tu pun x boleh bagi rm1.50.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2023 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tu knp tabur janji? Serupa juga lepaskan wak,  spin selagi boleh. Pmx punya peel dia suka ckp hembus mcm kt parlimen smlm
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Janji Dicapati 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau x meniu, bukan ..........namanya (sila isi tempat kosong)
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang masih percaya ckp peliwat memang bahalol
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 21-9-2023 08:42 AM
Yang masih percaya ckp peliwat memang bahalol

Bila kita nak terlentang atas jalan?demonstrasi pembaringan? Cakap perabis air lioq buat per?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 09:08 AM | Show all posts
Dia akan jadi feasible bila dia jadi pembangkang balik...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 09:14 AM | Show all posts
Non ni takde tatakeromo jadi PM...
bila dah jadi PM semua tak boleh la... masa nak jadi PM semua boleh.

Dekat setahun ni jadi PM tak nampak apa kemajuan significant yang dia capai selain tour sana-sini.

Sorry to say, aura jahat dia terserlah sangat. Banding dengan Jibby walaupun dia korup, tapi aura jahat tu takde kat muka Jibby.

Non = Wak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2023 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku bukan apa la kan. Itu janji berapa tahun masih nak ratib ni mcmna la nak move foward
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
darkness replied at 21-9-2023 09:20 AM
Aku bukan apa la kan. Itu janji berapa tahun masih nak ratib ni mcmna la nak move foward

Sorry not sorry...janji dia yg baru2 ni pun dia tak tepati.. tetiba leh bercium dgn wak jahit..terpaling munafik..kalau jibby ke abahkau ke dah tentu2 ko nmpk mmg jahat depan2..tgk pun tau..tp dia ni acah2 baik tp tetibahhh wau..bercium ngan wak jahit?? Iols mmg takleh terima..kemain lagu penyamun masa berkempen mengata pihak lawan..tp rupanya???
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 09:26 AM | Show all posts
semua ahli politik sama sahaja...yg lagi bangang pd sesiapa sokong BN time najbib dulu, habis di sakau duit rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 21-9-2023 09:24 AM
Sorry not sorry...janji dia yg baru2 ni pun dia tak tepati.. tetiba leh bercium dgn wak jahit..ter ...

Aku tidak nafikan juga pasal lagu penyamun tu tapi meratib janji brapa tahun lepas tu xperludah kut juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

8-12-2023 05:20 PM GMT+8 , Processed in 0.076403 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list