CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Y_me?

Jam tangan mencerminkan gaya hidup anda?

  [Copy link]
 Author| Post time 7-1-2011 04:20 PM | Show all posts
Reply 40# Fantaghiro
kau kena beli yang 10ATM atau 100m waterproof depth, jenis2 scuba tu, baru tak masuk air, jam 10 hinggit tu macam jam tikam2 judi jer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2011 05:08 PM | Show all posts
Reply  Fantaghiro
kau kena beli yang 10ATM atau 100m waterproof depth, jenis2 scuba tu, baru tak m ...
Y_me? Post at 7-1-2011 16:20


mmg betoi sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 05:27 PM | Show all posts
jam tangan adalah gaya org lelaki... lagi mahal harganya lagi bergaya seseorg itu

so ko pilih apa? kalo aku pilih jam paling mahal yg mampu aku beli... Oris pilihan ku...

maybe dalam 10k kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 05:30 PM | Show all posts
kalo ko seorang businessmen jam tangan sangat memainkn peranan...

depa ni kalo bercakap suka angkat tangan supaya org boleh nampak jam ape

yg depa pakai....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 06:02 PM | Show all posts
aku pakai jem timex ala2 maskulin gitu..murah jekk..xmampoo kekdahnyer
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 06:28 PM | Show all posts
5k tuh bukan banyak pon... ko beli swatch je.. ade je jam swatch yg gagah2.... tahan lame tau... jam aku dah 12 thn pon tahan lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 06:32 PM | Show all posts
aku x suke pakai jam tangan.. nape...? dulu masa skola ayah aku belikan jam. aku jaga la bebaik. yela.. ayah yg belikan. pastu masuk asrama jam tu kena curik. betapa cedihnya aku. Fobia sampai skarang nk pakai jam dah. Ade sorang awek belikan aku jam Rolex, dia beli kat France x tau la bape rege.. yang aku tau x de pon design jam tu kat Malaysia. Tp aku jarang pakai... hehhehee... Fobia takut ilang lg.... So simpan je la dlm kotak. wat sentimental value... kik..kik... skang guna jam nset jer...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 06:38 PM | Show all posts
Reply 47# acesecure

rolek ori ka replica?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2011 06:39 PM | Show all posts
aku pakai jam calculator je
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 06:44 PM | Show all posts
Ori bro... hahhaa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 07:19 PM | Show all posts
victorinox swiss army..ak da lme usha kt mid..geram tol..2.6k boley sgt ko beli..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 07:30 PM | Show all posts
Reply  Y_me?


    hahahaha... ye laaaa.......mmg mcm org tua2 pun 1 gak...tp org tua2 pun  ...
bintang_hati Post at 7-1-2011 14:06



bukan ke ramai ah beng & ahlong yg pakai jam tangan gold ni ? kalu tk silap aku laa
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 07:43 PM | Show all posts
victorinox swiss army..ak da lme usha kt mid..geram tol..2.6k boley sgt ko beli..
drago86 Post at 7-1-2011 19:19


aku pun suka victorinox swiss army.
ade satu model yg limited edition aku beli kat swiss.. tak masuk market msia..huhu..sayang nk pakai sbb tali leather. takut calar tali, glass takpe sbb sapphire glass, tk senang calar..
sbb selalu terlanggar benda2 kalu pakai jam . so hari2 pakai jam Swiss Expedition yg rege RM150 tu jer..dah calar balar pun tak kisah sgt sbb jam murah...tp tahan jam ni, dah beberapa tahun pakai tkde ape2 rosak lg..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 08:07 PM | Show all posts
target tahun ni nak beli red army vostok ke...zeppelin ke. fuhh! mencerminkan personaliti!
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 08:13 PM | Show all posts
Reply 16# melinda_gordon

hehe..pahni abg hike pakai jam 15 hengget lak...kiter tgk amcm...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 08:53 PM | Show all posts
Reply 18# bintang_hati


silau mata....
sy watch collector.
mgkin 1 kepuasan pkai jam mahal. tp x rs hebat pn.
biase2 jer..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2011 09:00 PM | Show all posts
aku pakai jam calculator je
bronok Post at 7-1-2011 18:39



    ermm... kat calculator ada jam ke :-O... kalo ada kena beli ni.. ni mesti calculator made in china yg bila tekan no. bunti tet...tet heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 09:14 PM | Show all posts
ermm... kat calculator ada jam ke :-O... kalo ada kena beli ni.. ni mesti calculator made  ...
mozaiakis Post at 7-1-2011 21:00


silap tu
kat jam yg ada calculator



jam remote control pun ok..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2011 09:42 PM | Show all posts
Reply 46# True-X

swatch for teens.....5K boleh dapat byk tuh....aku punya bajet 2K jer...dapat ler Tissot, Victorinox dan sewaktu dengan nyer...jam yang ni untuk melaram ler bro....kalau main tennis atau pi memancing aku pakai casio jer...hilang pun tak apa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 10:00 PM | Show all posts
fly gune jam cyma
abah belikan ...
rega 1.8K kot ...
rezeki jgn ditolak .. :-)

pe2 pun x semestinya dgn pakai brg mahal2 means org tu berjaya
kekdg org yg x pakai brg mahal2 tu pun org berjaya gak
cuma malas nak dress smart
kekdg pemakaian cm biasa2 jer
tp position, gaji kita tau ke
maybe org tu jenis x ske menunjuk ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 04:31 AM GMT+8 , Processed in 0.085360 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list