CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10737|Reply: 120

Elisya Sandha Teruk Dikecam Pakai Baju Nampak Ketiak, Sudahlah Rakam Dari Tepi Habis Tersembul Payudara

  [Copy link]
Post time 19-5-2023 05:23 PM | Show all posts |Read mode
Video yang dimuat naik Elisya Sandha bermain dengan anaknya, Bunga Elhaq baru-baru ini menjadi bualan ramai.


“Me and you together forever, promise?” tulisnya di kapsyen.


Foto: IG




Pelakon tersebut dilihat memakai singlet sampai nampak ketiak dan rakaman yang dibuat daripada tepi sekaligus menyebabkan bahagian payudaranya terdedah.


Di ruangan komen ramai yang mengucap sebab nampak benda yang tak sepatutnya.







Rata-ratanya memohon agar Elisya lebih peka dalam soal ini sebelum berkongsi apa-apa video.


Baca komen:


  



“Nasihat saya kepada yang berkenaan, sebelum pos mana-mana pic tengok la dulu pic tu.



“Sama ada okay atau pun tidak sepatutnya. Sebab selagi pic tak senonoh yang kita share, mengalir saham dosa kita.




  



“Saya bukan lah nak kepoci tapi terlanjur dah nampak tegur la sikit.


“Nak tunjuk apa sebenarnya? Tak tutup aurat dah satu."




  



  



  



Sekadar info, Elisya mendirikan rumah tangga dengan anak kepada pelakon dan penerbit Sheila Rusly, Uzair Haqimy pada 21 Ogos 2021 dan dikurniakan Bunga Elhaq 18 Jun tahun lalu.


Harap sis Sheila dapat tegur menantu ya? Takut pula rosak imej dan maruah tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2023 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
La.. Dia mmg sejenis tak tutup aurat. Apa dia tunjuk tu enjoy je lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 05:25 PM | Show all posts
anak dia muka mini cyst ye... hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Amenda la netizen nie..dia pun bukan jnis menutup aurat sgt pun slama nie..kira biasa ja tue dia tunjuk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dia pun free hair kan. So Apa yang sibuk sangat dengan ketiak ke kopek dia.

Kecam je la sampai mampos. Bukan ada hukum hudud pun dalam islam yang boleh hukum orang tak tutup aurat. Hanya kena tunggu hari kiamat. Silap2 ko yang beratur untuk di humban ke dalam neraka dulu berbanding yang ko tegur suruh katup aurat tu. Acik2 non liberal bidaah wannabe gitu lah berkuntum kat ig tengok benda mungkar sesambil pura2 menegur sambil tengok benda mungkar.

Btw buruk nau rhoper menantu ko ni cyst. Retis malaysia memang evolve backward yach. Makin lama dalam industri makin kepam lah jawabnya. Contohnya si mamu sabut nyoq.

Orang lain makin hensem, lawa, segak. Yang kat malaysia semua makin kepam.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 05:36 PM | Show all posts
Cantiknya rambut dia kaler purple.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-5-2023 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Syndrom tak puas enjoy time single ke tetiba lepas dapat anak drastic pulak perubahan menantu cyst ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah lama berselera tengok Elisya ni sejak dulu lagi. Elok sangat dia rajin belanja, ada la gak stok untuk aku lepaskan rasa rindu dan sayang tatkala kesunyian. Terpancut2, rasa sangat2 indah, berbunga je hati. I love you sayang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2023 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
I rase dia akan tingting in few more years. Macam settle cepat sangat pastu rebel sebab hidup bujang tak cukup
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw Hodoh bodoh dia cukur rambut dia gituu. Laki dia bagi pulak ekkk dia berpenampilan mcmtu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
netizennn oiii. dia nk tunjuk rambut dia dari tepi, ajet lawa, filter menakotkan, dia cuma nk show off. sekian!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lain pulak tgok mukanya, sebb rambut color lain kot, anyway bunga sgt la comelnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm muka pengkid
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 06:06 PM | Show all posts
terserlah rupa paras keturunan hindu majapahit. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa betul body dia dalam baju raya kaler purple tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 19-5-2023 06:06 PM
Mcm muka pengkid

Version kavitha sidhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2023 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tahu dah dia tak tutup aurat..yang gi tgk tu kenapa..bikan saja tengok tapi teniung dan berimaginasi lagi..yang dah tahu tapi tetap nak tenung tu tak berdosa juga ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 19-5-2023 06:06 PM
Mcm muka pengkid

Version kavitha sidhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls ingat pak Azad tadi.. dah nape buat rmbut gitu mcm rebel je.

Btw anak dia si Bunga tu comelll betul..cair tgk muka dia..geramnyee...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2023 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma nak ckp, walaupun laki dia muka nak penendang tapi iols tak de la ikut derang ni.  Cuma bila tengok gambar tu tak perasan pun kena cari baru nampak.  Nurtizen ni mmg oantang lepa ke asal nampak kulit sikit di zoomed sampai 500% ke gelenyar sangat nak nengok org punya.  Tengok la ketiak berkerak kau sendiri dgn breast penuh celulite tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-10-2023 06:03 AM GMT+8 , Processed in 0.117972 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list