CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: muqrisz

..

[Copy link]
Post time 7-3-2011 09:37 AM | Show all posts
Reply 19# muqrisz

hai muqrisz...

saya baru terbaca thread awak ni..

saya pun penjawat awam baru..berkerja di kem.perumahan kerajaan tempatan.

masuk 21 julai 2010...

time raya hari tu memang tak dpat la...

tapi 1 disember 2010 saya dapat rm1000...

saya dapat FULL untuk bantuan kewangan kedua2nya...

kan dah ada pekeliling baru menggantikan yang lama..

Alhamdulillah..awk dapat balik tak duit yang kurang tu..?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2011 10:13 PM | Show all posts
Reply  muqrisz

hai muqrisz...

saya baru terbaca thread awak ni..

saya pun penjawat awam ba ...
gee_poziah Post at 7-3-2011 09:37



    salam..awk ader x pekeliling yang baru tue....saya nk refer n leh usul balik...tlg yerr..kira ok la awk dapat  balik rm1000 (raya+bonus)...maksudnyer awk xdpt half la ek duit bonus tue coz awk masuk bln 7.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2011 09:14 AM | Show all posts
Reply 22# muqrisz

ha ah..saya dapat full..pekeliling baru tu kalau tak silap menyatakan semua penjawat awam layak menerima bantuan kewangan.tak kira berapa lama tempoh berkerja..takpe,nanti saya tanya c.c saya..pastu saya pm awak pasal pekeliling tu yer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2011 09:14 PM | Show all posts
Reply  muqrisz

ha ah..saya dapat full..pekeliling baru tu kalau tak silap menyatakan semua penja ...
gee_poziah Post at 9-3-2011 09:14



    tuela..hope sgt awk dpt bantu saya..tq....nk sgt tgk pekeliling baru tue..pasal ada yg cakap saper yg lapor diri bulan 9 dpt full..sy pernh check kt jabatan akauntan negara..diorg pun ckp mcmtue jgakk...nnti pm sy yerr,,,tq gee
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:26 AM GMT+8 , Processed in 0.071782 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list