CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 2141|Reply: 46

Madonna sebak, tiket konsert laku keras

[Copy link]
Post time 4-2-2023 02:02 PM | Show all posts |Read mode
Edited by JoyahMengayah at 4-2-2023 10:18 PM

Madonna mempamerkan wajah 'mudanya' sekali lagi pada hari Khamis ketika dia bergambar ala gothic untuk mempromosikan The Celebration Tour yang bakal berlangsung.

Ikon pop, 64, yang akan memulakan siri jelajah dunia pada 15 Julai di Vancouver mempamerkan wajahnya yang bebas kedutan dengan solekan tebal, termasuk bayang metalik, pemerah pipi dan gincu merah jambu.

Penyanyi lagu Like A Prayer itu mempamirkan belahan dadanya dengan memakai korset renda monokrom, yang menampakkan sedikit bahagian perutnya dipadankan dengan jaket hitam yang elegan.

Dia juga turut menyiarkan senarai set lagu-lagu popular termasuk Crazy For You, Like A Prayer dan Papa Don't Preach.

Ini bersempena dengan permintaan 'luar biasa' untuk tiket Queen Of Pop itu yang dilaporkan telah terjual sebanyak 600,000.

Sejak dua minggu lalu, Madonna telah menambah lebih banyak tarikh untuk konsert di bandar utama seperti Los Angeles, New York dan London yang akan dilanjutkan hingga ke tahun 2024.

Konsert terakhirnya berakhir secara mengejut berikutan siri 'kecederaan' serta permulaan wabak COVID-19.

The Celebration Tour pada asalnya akan berakhir di Amsterdam pada hari Jumaat, 1 Disember di Ziggo Dome tetapi kini LA dipilih menjadi acara terakhirnya pada bulan Januari tahun 2024.

Sejurus selepas jualan tiket dibuka, Madonna menggunakan platform Instagramnya untuk menyatakan rasa terima kasihnya kepada peminat dalam satu mesej video yang penuh emosi.

Dia memberitahu 18.7 juta pengikutnya bahawa dia adalah 'wanita paling bertuah di dunia.'

  


Penghibur itu menambah: 'Saya hanya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua peminat saya tanda kasih sayang dan sokongan anda selama beberapa hari kebelakangan ini.'

'Saya tidak mengambil mudah perkara ini, saya rasa seperti wanita paling bertuah di dunia dan saya sangat berterima kasih atas sokongan anda semua.'

Madonna kelihatan sebak sambil meneruskan: 'Saya tidak sabar untuk memulakan persembahan dan meluangkan sedikit masa dengan anda semua di atas pentas untuk meraikan kejayaan empat dekad perjalanan karier saya'.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-11707543/Madonna-64-appears-youthful-gothic-inspired-outfit.html









This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2023 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah. Akak dah kansel acik ni bila sheol support budak2 tiktok bengong.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa aku kecik2 selalu tertukar madonna ni dengan Maradona  

Paling ingat madonna ni lakonan dia as eva peron dalam Evita...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu belum masuk tiktok weng dia. Lagi weng dari Britney.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. tengok video tu.. dia mention

"I feel like im the luckiest girl in the world,"

Nek, iols yang 40-an pun tak gamak bahasakan diri as "girl"... lady, woman, ok ler...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik noraniza tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Madonna ni bila too much on plastic surgery terus nampak weng dia. Ngan bf baya anak..nampak takleh terima hakikat dah tua. Arwah Whitney tu kalau hidup lagi jadi camni la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg dia buat kat muka dia....kulit tegang....nk jd remaja balik ke cane....x sesuaiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2023 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-2-2023 02:13 PM
Acik noraniza tersenyum sinis

Apasal acik Awallah Dongdang dipetik dek?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain benor muka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 4-2-2023 02:07 PM
Hahaha.. tengok video tu.. dia mention

"I feel like im the luckiest girl in the world,"


Tazzabar nak tunggu Lady Gaga melepasi usia kewafatan Rosulullah S.A.W.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis yang lebih tua dari madonna ramai yang masih performed di stage...seperti santana.. Kiss.. Journey band etc... Tidak kena keji... Aku ok saja cara dia... Plastic surgery birah kah apa... Yang penting talent dia masih diva gitew... 60s masih muda
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Rohana replied at 4-2-2023 02:31 PM
Apasal acik Awallah Dongdang dipetik dek?

Sebab konsert dia x laku kak Roh....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Rohana replied at 4-2-2023 02:31 PM
Apasal acik Awallah Dongdang dipetik dek?

Awal Ashaari tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
there's a reason Allah taala mencipta bulu kening
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 4-2-2023 02:37 PM
Retis yang lebih tua dari madonna ramai yang masih performed di stage...seperti santana.. Kiss.. Jou ...

I rasa dia mcm tingtong drug abuse... tp kalo drug mahal natural drug tu takde laa permanent brain damage
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2023 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-2-2023 02:38 PM
Sebab konsert dia x laku kak Roh....hehe

Pop etnik la sgt dek
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 4-2-2023 02:07 PM
Hahaha.. tengok video tu.. dia mention

"I feel like im the luckiest girl in the world,"

The luckiest nenek in the world.

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Auwww terharunya nek donna.

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2023 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 4-2-2023 02:07 PM
Tu belum masuk tiktok weng dia. Lagi weng dari Britney.

dedua i minat. syg btl dedua weng bile dh kertu. apesal la memane retis yg mmg berbakat ni jd weng weng. kt sini pn same.

galak sgt cucuk sane sini sampai rupe dh tak cantik mcm dlu. tp acik Britney mcm takde cucuk2. muke sheols nmpk kertu sgt tp weng mebi akibat mentally abused dek kuarge sendirik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-3-2023 01:18 AM GMT+8 , Processed in 0.099978 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list