CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9045|Reply: 136

"For You Aciks Mulut Bawang, You Perv And Busybody Outsiders!" Liyana Jasmay Tunjuk Jari Tengah

  [Copy link]
Post time 20-1-2023 09:36 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini, pelakon dan penerbit Liyana Jasmay memuat naik sekeping foto di akaun TikToknya bersama beberapa orang individu.


Menerusi foto tersebut, dapat dilihat bahawa Liyana sedang berada di set penggambaran bagi sebuah drama terbarunya yang berjudul Alice Kampung Baru.




Foto: tiktok




Apa yang menarik perhatian adalah foto tersebut memaparkan Liyana Jasmay, 35, menunjukkan isyarat jari tengah dan kapsyen yang ditulis.


“For you aciks mulut bawang, you perv and busybody outsiders!” tulis Liyana.





Menjengah di ruangan komen, rata-rata warganet memberi reaksi seperti menyokong tindakan Liyana.


Namun begitu, Liyana tidak menyebut mana-mana nama individu dan tidak tahu ditujukan kepada siapa hantaran tersebut. -CARI


Sumber: XTRA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2023 09:55 AM | Show all posts
dia ni da bercerai ke? tiba2 berubah penampilan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 09:57 AM | Show all posts
dh jd mak2 pn perangai camnie.. sedihhhhhhhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:01 AM | Show all posts
iols suka dgn lakonan dia tp sejak 2menjak ni, suka sgt melayan acik2 bawang
dh ko retis, segala benda la netizen tgk dan komen.. hadap jelaaa
acik2 bawang tgk retis on off tudung pn, jd bahan.. normal la kan

cuma dia ni kenapa dh nmpak makin  berlengas ek?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:06 AM | Show all posts
kan..mcm malas bersiap. ada jek jenis tak bersiap tapi tak la selekeh mane.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:08 AM | Show all posts
die ni dah kenapa..acah2 bagus..tampa kang
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:10 AM | Show all posts
tak padan kepam, busuk
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dari sek aku tak suka dia ni. Gedik lebih je. Opsss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2023 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan utk kita lah, kita acik porum.. dia bg jari tengah kt acik bawangs
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua baru uolls nak rebels ala2 dak2 baru tumbuh bulu. Dah terlambett
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:25 AM | Show all posts
apa masalah dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:43 AM | Show all posts
She-Ra replied at 20-1-2023 10:01 AM
iols suka dgn lakonan dia tp sejak 2menjak ni, suka sgt melayan acik2 bawang
dh ko retis, segala be ...

Dlm dunia ni, ummah Melesia yg pling cpat pnas klau tngok prmpuan x pkai tdung. Yg non Muslim pun klau boleh d sruh brtdung.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:49 AM | Show all posts
Nuyak replied at 20-1-2023 09:55 AM
dia ni da bercerai ke? tiba2 berubah penampilan...

cerai ke?

sheols ni duduk dekat semi-d area kemensah tu... laki provide everything... scary gak area cerun2 rumah tu, banyak monyet2... sheols quite nice kalo buat besday anak, mesti jemput jiran tetangga (tp kecik je la taman perumahan sheols tu ada 2 lorong aje)....  jiran my exSIL
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik bawang ada kutuk dia lagi ke berimej kg.com? Aciks mulut bawang? U means membawang? Ayo, rosak la slanga forum.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 11:01 AM | Show all posts
Halah halah halah bulu pubik baru tumbuh ke dekk nak acah2 rebel apoo la ko acik kepam ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 20-1-2023 10:49 AM
cerai ke?

sheols ni duduk dekat semi-d area kemensah tu... laki provide everything... scary gak ar ...

Area kemensah itu bukan ramai orang kaya ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2023 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye ye je ko...padahal x dak org peduli kan daaa... hahahaha..lama x dgr cite..tetibe plakkk





Sedeh!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah ape2 die ni
Buat cite pn syok sendiri
Berlakon sendiri Ataupn bawak bff die si jue tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 11:10 AM | Show all posts
jambatannetizen replied at 20-1-2023 11:02 AM
Area kemensah itu bukan ramai orang kaya ke?

zaman dia beli tu... 2010... rumah semid tu baru rm1.3 mil
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 11:22 AM | Show all posts
Dia pun dah nampak acik-acik jugak. Kepam & tak semenggah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:34 PM GMT+8 , Processed in 0.110733 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list