CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 52430|Reply: 950

MENDIDIH....Kakak 'backup' Ira Kaza, sindir Puteri Sarah?

  [Copy link]
Post time 15-1-2023 06:01 PM | Show all posts |Read mode
Kakak 'backup' Ira Kaza, sindir Puteri Sarah?


Antara ciapan kakak Ira, Yasmin Kaza di Twitter.



Kuala Lumpur: Beberapa ciapan dari akaun Twitter milik kakak kepada isteri kedua pengarah Syamsul Yusof, Ira Kazar iaitu Yasmin Kaza didakwa menyindir Puteri Sarah dan keluarga Datuk Yusof Haslam.

Menerusi satu ciapan, kakak Ira itu didakwa mempersoalkan tindakan Puteri Sarah yang kerap memuatnaik hantaran di Instagram.

"Rosaklah perempuan perempuan yang suka 'viral' sana sini acah acah tersakiti dicurangi. Semua nak kongsi pada masyarakat lepas tu lalu di Timeline aku. Bodoh menyampah aku tengok. Engkau orang tak ada Tuhan ke?" ciapnya.

Selain itu, wanita itu turut menyifatkan tindakan Puteri Sarah adalah lucu.

"'Kinda funny' bila kau tak suka 'fake account' ganggu tapi tak sekat. 'Kinda hilarious' bila kau siap 'pinned' fitnah dari 'fake account'. 'You are damn funny, girl'. Oh and fake too," tulisnya.

Tindakan kakak Ira itu mula mendapat perhatian dan mula diperkatakan dalam kalangan warganet menerusi komen yang ditinggalkan di Instagram Puteri Sarah.

"Tengok IG akak dia Yasmin Kaza, 'if not mistaken' asyik nak menangkan adik dia ja. Pelik kalau aku jadi kakak, adik buat perangai memang takkan mengaku adik buang jauh-jauh terus," komen seorang pengguna.

Sumber:https://www.hmetro.com.my/rap/20 ... sindir-puteri-sarah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2023 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kinda kinda...kinder bouenor la famil kazarina ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak IK rempit ni isteri bernombor jugak ke?
Kalau bukan, then tentu sheols senyum terima ngan terbuka kalau skandal laki sheols ganggu sheols yach.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa lah nasib si PS ini kena jumpa dengan polan2 cenggini.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhhhh
BTW
Dia lah yang uploaded kata
“kalau tak suka, then blah ah” tuju kat
PS.
Tapi takde sape sempat SS.

Dasar keluarga uneducated, rempit!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Rempitnyaaa bahasa family depa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nurkasih74 at 15-1-2023 06:20 PM

Tu muka PS ke si Yasmin tu? Kompius
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekonon urban la tu guna kinda..tp tetap menampakkan ko satu family jenis rempit, bohsia dna kasar. Patut samdol boleh masuk dlm family ni sbb sama2 rempit.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2023 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Acah acah tersakiti dan dicurangi?
Ni bukan acah acah dah... dah kenyataan!!!.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Try hard nk nmpk urban maklumlah beripar org have2. Tp tetap nmpk ala2 bitch gaya bahasa dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tahan Puteri Sarah diuji dengan walaun2 dari DNA yang sama sebegini. Dari bapak ke anak suma attack sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih bukak twitter rempit tul bahasa dia ya mcm2 lg gak dia duk merempan
Awat koyak teruk sangat nih?
Siapa tersakiti sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kucing_gebu replied at 15-1-2023 06:32 PM
Try hard nk nmpk urban maklumlah beripar org have2. Tp tetap nmpk ala2 bitch gaya bahasa dia

Bukan ala2 bitch! Ala2 rempit HAHA
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 15-1-2023 06:32 PM
Boleh tahan Puteri Sarah diuji dengan walaun2 dari DNA yang sama sebegini. Dari bapak ke anak suma a ...

yg paling bodo n bengap tu kaza
small matter katanya… patut die p jumpa family sol tuh.. sblm kawin kat siam.

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak speaking tu terus je speaking sampai habis.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:46 PM | Show all posts
muka semua semua cop muka degawan tak mauuunye nampak urban walau 1000x kau ulang 'kinda kinda' tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2023 06:46 PM | Show all posts
Tulis apa pun, adik kau tetap dibenci mak mamat yang adik you pepet kan tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 15-1-2023 06:32 PM
Boleh tahan Puteri Sarah diuji dengan walaun2 dari DNA yang sama sebegini. Dari bapak ke anak suma a ...

Tu la pasal...kesian..dah la laki kene amek.nak hadap setan2 rempit ni 1 hal. Makan jiwa raga. Xleh ke atok ucop sound mintak family rempit ni jgn play victim.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasala air dicincang xkan putus..... Masa ni la ira kaza nak tgok sape kawan sapa lawan...   Keluarga tetap keluarga.  
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2023 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakor adik kau tuh kak. Haruslah dihencappppp

Bini sol sah ler tersakiti. Ko pulak nak mencapub. Harap laki ko pulak diamik orang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 06:41 AM GMT+8 , Processed in 0.262298 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list