CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 2322|Reply: 35

Ameera Khan Tayang Boyfriend Baharu?

[Copy link]
Post time 10-1-2023 09:34 AM | Show all posts |Read mode
Ameera Khan mencuri perhatian netizen apabila dilihat bersama seorang lelaki yang dikenali sebagai Yasir.


Menerusi perkongsian Ameera di Instagram, dia sedang duduk dibahagian penumpang hadapan kenderaan dan lelaki tersebut sedang berada di luar kereta di sebuah stesen minyak.


Foto: IG




“Pandangan dia, pandangan saya,” tulis Ameera di kapsyen.


  



Meninjau di ruangan komen, terdapat netizen yang membuat andaian bahawa lelaki tersebut merupakan teman lelakinya.










Namun, beberapa netizen yang tampil menjelaskan bahawa lelaki tersebut merupakan bapa saudara kepada Ameera.










Bukan itu sahaja, ada juga yang memberitahu bahawa Ameera boleh mengahwini lelaki tersebut walaupun berpangkat bapa saudara kerana lelaki tersebut bukan adik beradik kepada ibunya hanyalah sepupu. -CARI


  



  



Sumber: XTRA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-1-2023 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Same old same old... Kalau dah birah tak ke mana..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 10:46 AM | Show all posts
once little miss konjeng always miss konjeng... tak sekarang ni yang si betina ni pulak yang beriya nak explain lepas tu acah2 penat nak explain pulak apahal? acah-acah so close dengan konjeng ke? walhal hanya serpihan Lobenak yang memuja tohan keluarga pakistan ni...

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
kecelaruan identiti dia ni x habis2
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen: once little miss konjeng alway ...
aah ni mesti sejenis keje nak memeningkn kepala sendiri utk hal org lain kan..haha! Banyak pulak tu masa dia taip pnjg2 cmni..tam pamham akum
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 01:16 PM | Show all posts
Objektif berkawin dgn jantan kaya belum tercapai...until then..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 10-1-2023 10:46 AM
once little miss konjeng always miss konjeng... tak sekarang ni yang si betina ni pulak yang beriya  ...

Gigih kan nk bekap depa ni
Akak syak itu hanjeng belaan keluarga jahlop
Tu gigih protect Lmk
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 03:13 PM | Show all posts
Sazreena replied at 10-1-2023 01:16 PM
Objektif berkawin dgn jantan kaya belum tercapai...until then..

Ksian netz yg ingt sheol btul2 dh mnyembunyikn muka sheol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-1-2023 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah repair gigi belum?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 03:50 PM | Show all posts
Yasir mana ni? Ex Azira Defam ke? Yang suka juih mulut tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 03:50 PM | Show all posts
dia nak tayang merc G class tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok bgi nikah lah die nie hahahah

Mane pg tudung da.kemain aritu fans die dok memuja2 lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 10-1-2023 03:50 PM
dia nak tayang merc G class tu

Tu je kan actually
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2023 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Klo aku jadi anak org kaya cm die nie.
Baik do something good.
Ade resources
Ade peminat fanatik
Bole buat sesuatu yg bermanfaat
Syg btol
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-1-2023 05:40 PM
Klo aku jadi anak org kaya cm die nie.
Baik do something good.
Ade resources

Only yg ada wisdom je blh buat mcm u ckp tu..attitude kena bagus jgk,. Lmk ni jenis visionary ke x?  Kalau x..mcm tu je la life dia stagnant.. nothing flourish!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Syok life dia ni konon depressed, takyah keja/belajar, travel jela potray lifestyle luxury perabis duit makpak. Bagus family dia tanggung kos2 travel dia eh. 10 thn lagi apa la dia jadi kalau tak kawen org kaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2023 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 10-1-2023 05:40 PM
Klo aku jadi anak org kaya cm die nie.
Baik do something good.
Ade resources

Bapak dia kaya tak pernah tengok gmbr meeting ke kat ofis ke
Pelik betul
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 08:32 AM | Show all posts
kesah la. puih org len sesuah ko ke hulu ke hilir duk luxury2 ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 11:07 AM | Show all posts
apakah motivasi makcik ni utk bgn pg... utk tayang2 muka kat social media je ke...and ngabiskan duit makpak. Neelofa tak nasihatkan ke adik dia yg sorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Whatsofunnyth at 11-1-2023 01:37 PM
missyL replied at 10-1-2023 05:40 PM
Klo aku jadi anak org kaya cm die nie.
Baik do something good.
Ade resources


"Something good" that is in her mind, is showing her lux lifestyle on ig for her fans. Sambung belajar je dia tknk pelagi nk buat yg lain~

kt ig ramai je anak org kaya yg byk peminat yg umur tak jauh dari lemak, Mcm khadijah meor (anak sofia jane), arisa soraya, shery amin, maya leticia. Dorang berjaya sambung belajar + buat keje jdi influencer. Balance. Even sherry amin yu ada buat volenteering society

Lemak boleh je buat mcm tu juga tpi iols tengok lemak ni tk fokus. Dulu dia ada buat bisnes choco sama kek batik, skang mcm tkde bunyi bisnes tu. Dia nk jdi influencer pun boleh jga, tapi dia ni picky dia nk high brand je
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 04:16 PM GMT+8 , Processed in 0.106311 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list