CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1540|Reply: 14

[Dunia] Rebah ketika melatih anjing, Puteri tunggal Raja Vajiralongkorn masih koma

  [Copy link]
Post time 9-1-2023 08:31 AM | Show all posts |Read mode
BANGKOK: Puteri Thailand, Puteri Bajrakitiyabha Narendira Debyavati yang dimasukkan ke hospital pada bulan lalu masih dalam keadaan tidak sedarkan diri.

Hospital Memorial King Chulalongkorn di Bangkok memaklumkan puteri raja itu sedang menerima rawatan berkaitan “jantung, paru-paru dan buah pinggang”, menurut Royal Household Bureau.

Puteri raja berusia 44 tahun itu dimasukkan ke hospital berkenaan sejak 15 Dis lalu akibat serangan jantung.

Menurut pasukan perubatan, keadaan puteri yang masih tidak sedarkan diri itu disebabkan aritmia dan jangkitan Mycoplasma.

“Doktor masih terus memantau dengan teliti keadaan puteri,” menurut kenyataan pihak istana.

Puteri Bajrakitiyabha, anakanda sulung Raja Thailand Raja Mahal Vajiralongkorn dilaporkan rebah ketika melatih anjingnya untuk kejohanan Working Dog Championship di wilayah Nakhon Ratchasima pada 15 Dis.

Puteri Bajrakitiyabha merupakan puteri tunggal Raja Vajiralongkorn dan isteri pertamanya, Puteri Soamsawali.

https://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/dunia/2023/01/08/puteri-bajrakitiyabha-masih-tidak-sedarkan-diri/




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-1-2023 10:21 AM | Show all posts
aku baru nak meminang dia

tapi tulah
Jodoh tu mungkin ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2023 04:15 PM | Show all posts
set2 sakit jantung mengejut la ni kan. Talak hailan lor.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2023 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
@slavehunter
@pengecatbintang
@snazzydaisy
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2023 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Org2 kaya ni x buat medical checkup ke..dah masuk 40 elok buat le full checkup klau byk duit. Skang yg b40 klau duit x cukup blh buat checkup free je melalui Skim Peduli Kesihatan untuk B40 (Peka B40)
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2023 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Announce jela kematian dia, sampai bila nak simpan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2023 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena santau siam
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2023 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu lg dah kata sakit kan.....

Tetiba kata jatuh masa latih anjing...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-1-2023 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
bkn ke  arwah dh meninggal ke..tunggu nk announce jer
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 9-1-2023 04:17 PM
@slavehunter
@pengecatbintang
@snazzydaisy

Hahaha. . Motip tag me?

Sis why you dah lama tak buka thread? I MISS your thread issues, current international issues, not Malaysia boring news.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2023 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Lamanya nak umum
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2023 04:09 PM | Show all posts

Ontah La Sis

slavehunter replied at 11-1-2023 05:29 PM
Hahaha. . Motip tag me?

Sis why you dah lama tak buka thread? I MISS your thread issues, cu ...

Musim hibernate kot..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2023 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 12-1-2023 04:09 PM
Musim hibernate kot..

Faham. Musim hibernate due to vaxx shedding.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2023 06:59 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 9-1-2023 04:17 PM
@slavehunter
@pengecatbintang
@snazzydaisy


The Royal Family has been alerted that the princess is most likely a victim of the jab!!


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2023 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-3-2023 09:22 AM GMT+8 , Processed in 0.121168 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list