CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 32917|Reply: 345

"Hari Majlis Merisik Pun Nak Gaduh, Mengongkong, Cemburu Nak Mampos Sampai Skodeng Sarah," Rakan Dedah Perangai Syamsul Yusof

  [Copy link]
Post time 5-1-2023 07:35 PM | Show all posts |Read mode
Kawan Puteri Sarah meluahkan rasa marah dan kecewa dengan Syamsul Yusof yang dahulunya beriya nak sangat dengan Sarah tapi sekarang curang!


Melalui Insta Story, dia ada mendedahkan perangai Syamsul masa nak kahwin dengan Sarah dahulu.




Foto: IG




"Time dia tergila-gilakan Sarah, time tu jugak dia nak size cincin. Dia tak kira dah Sarah tengah busy outstation ke, tengah shooting ke dia peduli apa.


Hari majlis merisik pun nak bergaduh, perangai macam budak-budak. SY ni cemburu nak mampos ye. Dia boleh skodeng (mengendap) dari jauh waktu Sarah kerja. Dengan erti kata lain dia sangat mengongkong Sarah!"






Foto: Murai.my






"Tengah sakit denggi pun nak juga teruskan majlis kahwin.


Tambahnya semua kata Syamsul akan dituruti oleh Sarah. Tak boleh pakai ketat, tak boleh keluar kerja dan bergambar dengan lelaki.


Katanya dia bukan suka-suka nak dedah tapi sakit hati dengan netizen yang tidak mengetahui kisah sebenar di antara Syamsul dan Puteri Sarah. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2023 07:41 PM | Show all posts
Kerusi telur tergantung ini ada banyak rekaan. Rekaan Eropah ada, rekaan Asia pun ada. Harga pun berbeza-beza.

Maaf OT.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
motep nk emo. mmg le org taktau hujung pangkal cerita. netizen kwn dgn ps mcm ko ke. kwn dia ni forumer ke.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr zman diana pn leh nmpk baran n kaki kongkong sol ni.. Skg jd kaki kangkang plk..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga baik² buat Sarah
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Serupa ja rupanya perangai masa bercinta dengan Diana. Ingatkan dah ok.

Takpa la. Now turn Ira Kazar pula.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lightheaded67 replied at 5-1-2023 12:09 PM
motep nk emo. mmg le org taktau hujung pangkal cerita. netizen kwn dgn ps mcm ko ke. kwn dia ni foru ...

Sebab dia sayang kawan dia. Tu dia emoji.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
limesherbet replied at 5-1-2023 12:21 PM
Biase la, perasaan manusia boleh berubah...kalau dulu sayang, boleh je berubah jadi tak sayang. So t ...

Orang yang dah tak sayang tu, perlu muhasabah post mortem diri sendiri juga kan sis?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2023 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ira kazar mesti sanggup dipukul diterajang si sol asal dpt hidup mewah...ape sangat la dgn baran si sol ..pandai la ira goyang inul depan sol nati nk bagi hilang baran
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh SY ni ada musim2 dia. Time alim dulu kemain suruh bini tutup litup, la ni SY pun dress up mcm bohjan dia carinya perempuan rupa bohsia pula. Mcm2 hal SY.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Realpeople17 at 5-1-2023 08:34 PM

Ooo no wonder dlu ps sendu je tak blakon. No wonder dlu pnampilan dia mmg nmpk muslimah. Mmg nmpk dlu dia devoted herself pd laki dia. Pengorbanan yg sia2 rupenye. Please love yourself more now ps.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sarah menikah pakai drip ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-1-2023 08:30 PM
Orang yang dah tak sayang tu, perlu muhasabah post mortem diri sendiri juga kan sis?

Kannn. Ingat wife ni mcm lampin pakai buang ke. Suka2 nak suka2 tgl. Eh panas lak aku
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 5-1-2023 08:32 PM
Ooo no wonder dlu ps sendu je tak blakon. No wonder dlu pnampilan dia mmg nmpk muslimah. Mmg nmpk dl ...

Kannn. Kesian kan. Mesti dia nyesal gilerr kan. Kemain dia cb ikut kehedak sol. Skali sol menggatal jugak ngn bohsia jlnn. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-1-2023 08:34 PM
Sarah menikah pakai drip ke?

Bukan sarah. Sol rsnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasi londeh lagi la semua pasal.sol
We want more
Biar jantan telur londeh tu tak boleh tidur malam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-1-2023 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-1-2023 08:34 PM
Sarah menikah pakai drip ke?

Sol. Kena denggi tak silap masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau xpanjang jodoh dengan Sol, harap Ammar dengan Sarah semula biar kojol Sol kedengkian
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu time dia sayang gila dgn ps ..skrg ada prmpuan muda lain yg dia sayang.sbb tu ir kena saman ke keji ke dia buat xtau je.sbb dia tau sy sayang dia.
Ni jenis kalau sayang nk melekat 24jam.
Tup2 anak dah dua,kasih syg ps dh trbahagi 3.dia cari yg boleh syg dia 100% pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2023 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian Sarah....ye aku pun harap sangat ending yg terbaik utk Sarah n anak2....
Lelaki tak guna utk pompuan yg tak guna. Org mcm sol ni akan jadi lagi teruk as they aged....ni belum lagi masuk midlife crises....dah masuk lagi teruk agaknye...biar si anak zakar tu yg hadap nanti...padan muka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 08:42 AM GMT+8 , Processed in 0.164619 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list