CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 120754|Reply: 2306

[Edisi Bertutup Tapi Bau Pekong] Neelofa Dengki Dengan Orang Travel Oversea?

    [Copy link]
Post time 2-1-2023 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode


Bukan main lagi si bungkos ni menasihati orang lain yang post2 pasal pegi oversea sambil termenung di jendela 8Petaling mengadap MR DIY.

Suka hati la orang nak post apa travel oversea yang dia sakit hati dah kenapa? Cuba kalau dia yang pergi mesti terpaling show off

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-1-2023 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kurang siuman ka acik ni fefeling sangat post gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:40 PM | Show all posts
Tak habis2 dengki dgn rezeki org
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lopa gemuk bye
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by likilu at 2-1-2023 07:43 PM

Eh hello, jadi kat dia bolehlah mengata cuba jadi kat diri sendiri

Bayangkan eh sejak kawen ajak suami ni langkawi nilai turun naik mahkamah
Lepastu dah beranak dah hint rasa terpenjara family buat tak kisah pun baby dia
Lepastu kakak acik nephew sedap sedap jalan sampai ke dubai
Mak ngan adik tiri pulak pergi mekah semua tak ajak dia
Tahu tahu laki sendiri pun pergi mekah tak bawak dia

Cuma pernah sekali je family ajak gi travel sama. Tu pun janda baik tak sampai sejam dari Sri petaling.

Mana tak terasa oiii. Lmk sendiri cakap dia perempuan paling kuat . Kalau tak kuat dah balik kelate dah nusio ni. Baliklah jumpo ayah temukan ngan cucu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Erk? Mcm x perlu je ckp mcm tu. Suka hati lah org nak post apa pun..Lopa ada masalah hati ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Eleh sakit dada lettew. Delete dah ke? Beriya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2023 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengki nya la hai jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
"my past years taught me this"

Yelah tuuuu.... Sampai skrg sama je perangai ko mcm tu, jahh...hadap views and likes...x de beza pun ngan yg lepas² tu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyindir mak n adik sendiri kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah dah delete post igs tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ellehhhh..dia raba peha laki pun nk tunjuk kt org..bagi laki air pun nk post..pastu dengki kt org padahal diri sendiri batak likes dan pujian dr benaks
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah perli seteru holidays ke Yurop ke tuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar kat fb rata2 sound balik hajah. Semua dah boleh baca yg tersurat dan tersirat. Predictable sgt ko jah. Sejenis dia buat takpe, jgn org lain buat! Time tu lah keluar segala falsampah i know this i know that trust me bullshittt
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Berniqab tutup sluruh muka skalipun tak dpt tutup hati busuk. Kalo da buat status cmtu mmg busuk hati la dengki ngan org. Tiber plak ko pndai judge tujuan org pi travel. Kat rotikaya tu org lahar sesaje dia ni. Rasakan! Org pun tau status ni bunyi busuk hati!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2023 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani mgata mak sndiri lop. Dasar ank derhaka
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian... Pi la cari laki yg boleh bawa jalan2...
Tengok nabila tu... Kahwin banyak kali... Boleh try and error... Tak sesuai, cerai je...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar tu yer para seleburiti dan influenza sekalian?
Tak perlu travel the world utk menunjuk2 serta batak likes dan puji-pujian
Duk terperuk dlm sarang burung merpati pun bulih menunjuk2 serta batak likes dan puji-pujian
Bukan tayang lihatlah dunia aku kat over the sea la tapinya
Tapi tayang aku merenyam dgn laki tak padan dgn berniqob kelubung abih, ko hado?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengata awal dan scha ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:24 AM GMT+8 , Processed in 0.527416 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list