CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 411|Reply: 3

[Tempatan] Brace for impact : Banyak lagi gangguan perkhidmatan LRT Kelana Jaya akan berlaku 6 bulan akan datang

  [Copy link]
Post time 8-12-2022 02:25 PM | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 8-12-2022 03:27 PM





KUALA LUMPUR: Menteri Pengangkutan, Anthony Loke Siew Fook menegaskan perkhidmatan Transit Aliran Ringan (LRT) masih belum stabil sepenuhnya berikutan terdapat beberapa isu teknikal yang harus diberi perhatian.

Harapan beliau, menjelang Jun 2023, perkhidmatan tersebut akan lebih stabil selain tiada lagi isu perkhidmatan tergendala.
"Pada waktu ini, perkhidmatan masih belum stabil. Saya mohon maaf kepada penumpang. Dalam beberapa bulan akan datang, memang akan ada perkhidmatan tergendala dari semasa ke semasa.

Pihak Prasarana sudah diminta sudah diminta untuk pandang serius isu ini, wujudkan pelan sokongan untuk memastikan kita dapat meminimumkan kesan kepada pengguna," katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media selepas mengadakan lawatan kerja ke Prasarana Malaysia Berhad, di sini, pada Khamis.

Awani

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tingat sblm ni..kes camni depa suh menteri letak jawatan...INI KALI apa pulok 'citer' drng...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak apa, @aechae banyak duit e-wallet GrabCar berkepuk-kepuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
It's about time kot..laluan lrt kelana jaya-gombak kan dr zmn tun m lg. For sure ada kena overhaul or tukar @Upgrade new
system/train/rel maintenance pe semua. Benda guna hari2...mesti ada yg rosak here n there... Dedulu aku naik pun..ada je tren dia yg pintu ni jem xbukak..pintu lain bukak time berenti, tapi xdak le meroyan kat fb ka apa...rilex sudah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:09 AM GMT+8 , Processed in 0.094386 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list