CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7243|Reply: 125

Tular Nama Beberapa Lelaki Melayu Menang Peraduan Meet & Greet Dengan P*rn Star Di KL

  [Copy link]
Post time 6-12-2022 10:42 AM | Show all posts |Read mode
Tular di Twitter senarai nama pemenang peraduan yang berpeluang untuk ke sesi Meet & Greet seorang pelakon porno dari Malaysia.


Apa yang mengejutkan adalah terpampang jelas beberapa nama lelaki Melayu di dalam senarai tersebut.


Dapat dilihat Beberapa nama lelaki bermula dengan ‘Muhammad’ tertulis dalam senarai itu dan ia membuatkan ramai menyindir kesemua lelaki Melayu yang menyertai peraduan berkenaan.


Bukan itu sahaja, senarai itu sebenarnya meletakkan nama penuh pemenang namun beberapa digit nombor telefon mereka telah ditapis oleh pihak pengurusan.










Disebabkan itu netizen membuat andaian kesemua lelaki yang terlibat merahsiakan tentang penyertaan itu daripada pengetahuan isteri, kekasih atau keluarga masing-masing.


"Bayangkan sertai peraduan Meet & Greet p*rnstar, menang kemudian nama penuh dan nombor telefon ditayangkan di internet menjadi tatapan isteri/teman wanita/anak.”


Rata-ratanya mentertawakan situasi itu kerana berpendapat mereka memalukan diri sendiri.







Dalam masa yang sama ramai terkejut apabila mendapat tahu wanita tersebut sebenarnya merupakan pelakon filem dewasa kerana selama ini menyangka dia hanyalah seorang ‘influencer’ media sosial.


"Ingatkan dia artis ke influencer ke so rasa macam biasa jela meet & greet, takde benda pun. Bila tengok tweet ni baru tau siapa dia.”


Memang ‘kantoi busuk’. Sila semak mana tau kot kot ada suami atau boyfriend anda dalam senarai nama tersebut. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2022 10:45 AM | Show all posts
jantan loser tu mesti spesis babi yang duk komen aurat orang kt socmed
pastu status wasap share pasal hadis la, ayat suci la
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 10:49 AM | Show all posts
lah, ye ke? i ingatkan dia ni yang masak2 dalam ofis lepastu jamu ofismate dia makan sama2 tu.

sebabnya nama and muka macam sama. rupanya orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 10:53 AM | Show all posts
ada lagi nama2 yg tak di share kat atas tuh



tahniah ya kpd para pemenang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 10:54 AM | Show all posts
Congrats....
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada juga tgk di fb..gambo jelah mcm di atas
Iols.igt ape bende la sampai merata gambo neh
Rupanya porn star
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 10:57 AM | Show all posts
mesti yang menang ni pun ada banyak no tipon. nombor yg depa bagi ni no ds diaorang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:00 AM | Show all posts
jantan2 xguna ni jgk la yg sibuk aurat ppuan ke hulu ke hilir...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2022 11:03 AM | Show all posts
renko replied at 6-12-2022 02:45 AM
jantan loser tu mesti spesis babi yang duk komen aurat orang kt socmed
pastu status wasap share pasa ...

baru nak tulis, ko dah ke hadapan. Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:04 AM | Show all posts
ipan ke tu???

mana tau nak ukur puting sama lobang lobos ms puyiiiiikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:06 AM | Show all posts
sufi^_^ replied at 6-12-2022 11:03 AM
baru nak tulis, ko dah ke hadapan. Tq.

biasa da aku jumpa spesis2 babi acah islamik ni
padahal dia paling babi
janji dapat tunjuk baik bia org puji mcm2
bab aurat dia paling handal komen
padahal sblm komen da save dulu
hahahahahahaha sial
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:08 AM | Show all posts
lobai pas n lobainita setazah semak harun xde komen pape ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:09 AM | Show all posts
dani-rox replied at 6-12-2022 10:53 AM
ada lagi nama2 yg tak di share kat atas tuh

Owh.. Banyak lagi pemenang... List yang viral tu nama start huruf "M". Ikut alphabetical order kot. Patutlah ramai Muhammad...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 6-12-2022 11:04 AM
ipan ke tu???

mana tau nak ukur puting sama lobang lobos ms puyiiiiikkkk

Pukki:

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
MALAYSIA: Saya nak makan kek span
INDON: Saya nak makan kuih pukis

MALAYSIA: Perlu kamu
INDON: Butuh kamu

MALAYSIA: Kalau budak2, mudah jah!
INDON: Kalau anak gampang adja!

MALAYSIA: Punggung tak cukup duduk kat kerusi
INDON: Pantatnya ga bisa duduk di kursi

MALAYSIA: Sup ekor tu sedap!
INDON: Sup bontot itu enak!  

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:16 AM | Show all posts
Kitty_catz replied at 6-12-2022 11:04 AM
ipan ke tu???

mana tau nak ukur puting sama lobang lobos ms puyiiiiikkkk

ceh...wa tak main la porn star punya puting...

kalau @Kitty_catz punya puting saya nak ukur...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2022 11:17 AM | Show all posts
puiyi ni pornstar ke? bukan takat gambar lucah dia je yg bertebaran diserata internet je ke??
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:19 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:23 AM | Show all posts
poster apa yg dia nak bagi tu? curious jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2022 11:25 AM | Show all posts
renko replied at 6-12-2022 10:45 AM
jantan loser tu mesti spesis babi yang duk komen aurat orang kt socmed
pastu status wasap share pasa ...

watermark bendera palestin juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 02:21 PM GMT+8 , Processed in 0.117831 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list