CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 1581|Reply: 31

[Dunia] Dior Fashion Show di Piramid Giza, Mesir

  [Copy link]
Post time 5-12-2022 02:08 PM | Show all posts |Read mode
Edited by bunnyj3lly at 5-12-2022 02:16 PM

KAHERAH: Christian Dior buat julung kalinya mengadakan pertunjukan fesyen di Dataran Tinggi Giza berhampiran kompleks piramid terkenal di Mesir, menurut Kementerian Pelancongan dan Arkitek negara itu.
Pada Sabtu, Dior mempersembahkan koleksi lelaki musim luruh/sejuk 2023. "Ia merupakan pertunjukan pertama fesyen Dior di Mesir dan kali pertama dalam sejarah pertunjukan fesyen berlangsung di Piramid Giza," menurut kenyataan media kementerian, lapor Sputnik.
Pada Oktober, pereka Itali Stefano Ricci mengadakan pertunjukan fesyen di Mortuary Temple Hatshepsut di Luxor, selatan Mesir.










- Sumber : Twitter dan Astro Awani

I tau pasal ni pun sebab malam tadi scroll twitter, trending pasal Sehun passed by Robert Pattison, nak pergi dekat Eunwoo and berdiri sebelah Naomi Campbell. Jangan tanya laa siapa artis kpop tu, I tak kenal pun. Hahaha




Menarik juga konsep fashion show di padang pasir ni. Kena buat malam la baru sejuk kann..





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2022 02:11 PM | Show all posts
Amboi..sampai keluar coding html
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 5-12-2022 02:11 PM
Amboi..sampai keluar coding html

Baru belajar nak embed tweet. Tak jadi la pulakkk.. hahaha

so donlod jela gambar tepek sini
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow mesmerising
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 02:25 PM | Show all posts
pnjgnya runway dia
klu fesyen bersepetot je masakkk



Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Macik cuma nak tengok Cha Eun Woo jah
Ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 02:59 PM | Show all posts
wow. tengok fasion show dalam kegelapan dan kedinginan malam sambil bersaksikan langit
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat zaman galliano yg peraga gaya zaman mesir firaun dulukala...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2022 03:59 PM | Show all posts
she replied at 5-12-2022 06:57 AM
Macik cuma nak tengok Cha Eun Woo jah
Ekekekeke

beli potato chips, hari2 boleh tengok eun woo.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sufi^_^ replied at 5-12-2022 03:59 PM
beli potato chips, hari2 boleh tengok eun woo.

Anak.iols selalu beli
Dia panggil tu chips true beauty
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 04:43 PM | Show all posts
shernazz replied at 5-12-2022 04:04 PM
Anak.iols selalu beli
Dia panggil tu chips true beauty

sorry tersembur.ngekek baca true beauty tu.mentang2 rupa dia kat packaging chips tu eh.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 5-12-2022 02:57 PM
Macik cuma nak tengok Cha Eun Woo jah
Ekekekeke

Beautiful man. Haha. Si Sehun tu terus bersinar mata nampak Eun Woo. Kemainnn bila jumpa geng
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
noorhairiahma replied at 5-12-2022 02:59 PM
wow. tengok fasion show dalam kegelapan dan kedinginan malam sambil bersaksikan langit

Open sky.. untung-untung boleh star gazing sekali.. langit takde awan kan kalau kt padang pasir.. arabiann nighttt....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuuu diaaaa zaman kebangkitan firaun
Inilah tanda2 akhir tahun yakni bulan disember
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 05:10 PM | Show all posts
cantiklah background and run away dia. mmg kena baut malam baru nampak kebabomm.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tahu pon sebab cha eunwoo attend show ni hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kisahkeaku replied at 5-12-2022 04:43 PM
sorry tersembur.ngekek baca true beauty tu.mentang2 rupa dia kat packaging chips tu eh.

Tu la pasal...hahaha
Asal gi kedai jumpa chips tu..dia nak siap.ckp true beauty..haha..kalau kumpul.dah boleh jadi menara klcc dah..hahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 06:54 PM | Show all posts
sepatutnya Galliano/Dior Spring 2004 yg diperagakan kat sini





kalo hambar mcm ni baik buat kat Paris jurr

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 06:57 PM | Show all posts
personal favourite streetwear fashuuunn


Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahfake tak dpt invitation ke
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 07:27 AM GMT+8 , Processed in 0.141638 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list