CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 206421|Reply: 140

CK PUAN JULITA AISYAH...BETUL KE DIA MEROYAN?

   Close [Copy link]
Post time 4-11-2010 08:31 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by pearl69 at 18-11-2010 21:22

aku kesia dgr cite terbaru cik puan tu..Mmg dia ex-Brunei stwrdss coz aku se angktn dgn dia..She was so sweet, lembut & x di sangkal mnjadi rebutan antara VVIP di Brunei..When we fly 2gether n Nstop at LOndon..we saw hsbnd dia skrg YAM Tg Muda with satu artis wanita (sume org tau kot sapa dia ni) tgh brfoya2 dlm disko at London dgn mabuk dan masa tu mmg sungguh x elok perilaku brcmbu msra dlm club tu..Tp Cik Puan sket x heran & x ambk pot pn dgn Tg Muda..Aftr few years kitorg blk negara msg2.tup2 cite Cik Puan kita yg coml lote ni nak nikah dgn YAM Tg Muda.Bila baca story dorang mcmana leh kawin mcm terngiang2 peristiwa di London dulu dan mcm x percaya..Kawin je trus jadi mesin beranak berdret2 x henti..pas tu senyap Now...Wat a shock story to hear bout her n sume da maklum peel hsbnd kesayangan dia tu.lg pn anak raja...its not new story  n sumthing yg pelik to publc pn kan.Yg bkn anak raja pn blh mgatal n brkelaku mcm tu apth lg yg dari negara yg trknl dgn story hot mcm ni....(tringat si cantik jelita pujaan hati ku Julia Rais & Idoa ku YAM Tg Azizah yg baik hati  tuh....ampun tuanku.......)..
Ada sapa2 boleh tlg update hal Cik Puan kita skrg x??Mcm x caya jer dia wat keje gila bakau umah tuh.......sian kakak ku itu...huhu....
Ampun maaf ku punta klu ada yg x btl, dan x sopan jika ada yg tersinggung or marah dgn benang ni mahap kan hamba ya tuanku2 yg mulia...hamba bdk baru belajar..(1st time post benang nih..sbb x sanggp dgr cite Cik Puan yg baik & brjiwa lmbut tu..)





THANX YIPUN.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2010 08:48 AM | Show all posts
dia ngan artis mana kt club tu?......iols x tau......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2010 09:02 AM | Show all posts
dia ngan artis mana kt club tu?......iols x tau......
martiena Post at 4-11-2010 08:48



   artis pmpuan kita jgk la....no name mentioned lah...bkn sorang...ramai kan???yg pntg drg sume da kawin n branak pinak da.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 09:29 AM | Show all posts
kalu nak gossip bagi lah clue ke apa... punyalah general statement
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 09:30 AM | Show all posts
mmg sian... ms diaorg nak gie nikah tu, diaorg stopover kat genting dulu - dok kat awana.. puan muda tingkat atas, stok gegeli tingkat bawah.. aku tau sbb makcik aku jg housekeeping kat situ masa tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 09:39 AM | Show all posts
Reply 5# adnil


    mak aihh...siap ada stok gegeli lagi?...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-11-2010 09:42 AM | Show all posts
alah mmg ada lah kerabat pahang... bukan satu, berderet.. cuma yg kesalnya, nak gi nikah pun bawak gak tu... betapa rendahnya nilai sorang isteri buat diaorg nih kan... ni lah ketua negeri yg kita terpaksa sanjung dan taat... (sib baik negeri aku tak de raja/sultan)
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 09:48 AM | Show all posts
haiyoo...kesian nye CPM...hmm..kalau tak meroyan bebetul pun leh jadi nak mengamuk gak la kalau dah lame sabar...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2010 09:52 AM | Show all posts
aku rasa yang meroyan ex-gilpren dia dulu
meroyan habis
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 09:53 AM | Show all posts
dh lama x nmpk CPM ni erk...dok tmbh anak lg keh...
dh bape agaknya skg erk...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2010 10:08 AM | Show all posts
kalu nak gossip bagi lah clue ke apa... punyalah general statement
Pygmalion Post at 4-11-2010 09:29



   alo kwn...skang nak cite psl cik Pan bkn gf terlampau / masa lampau suami dia......x prlu la bkk cite yo yo psl drg plak...............:@
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 10:41 AM | Show all posts
Reply 7# adnil

mak ai bior btul..sian nye nasib wife2 dieorg nih...huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 02:26 PM | Show all posts
Mengong punya tuan thread!! Cik Puan tu elok ada jer keadaannya ... pergi check thread Birthday sultan Pahang tu wokey

Satu lagi aku harap orang istana baca thread ni ... track your IP .
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 02:30 PM | Show all posts
Reply 12# men_cari

moga tabah menghadapi dugaan hidup..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 03:04 PM | Show all posts
Reply 13# DARSITA
cite dongeng rupenye...wat tekejut je......
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 04:12 PM | Show all posts
Post Last Edit by natashism at 3-11-2010 22:13
dia ngan artis mana kt club tu?......iols x tau......
martiena Post at 3-11-2010 14:48


Aku tahu sapa artis berkaitan. MSkan???? kan?????...sebab aku pun
penah terserempah satu kapal terbang dengan depa berdua. Berpelok-
pelok sakan masa transit sampai member aku cina, geleng-geleng kepala.
Dia orang masa tu nak ke LA, nonton World Cup tahun 93.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2010 04:19 PM | Show all posts
Reply 15# men_cari


    huhu adoi kesian la klu betul.. huhu suami dei tu mcm x tau dek untung!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 04:35 PM | Show all posts
mmm based on citer member aku yg duk pekan..mmg ader kes CPM bakar istana...pasai pa xtau laa...tue citer dia yer...bukan citer aku...harap maklum.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 04:57 PM | Show all posts
Reply 16# natashism


  sapa MS tu nat...blank jap otak aku...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2010 05:30 PM | Show all posts
melissa saila
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:14 AM GMT+8 , Processed in 0.059702 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list