CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Politik] Bukan hanya Anwar, Ismail pun tolak guna kereta rasmi baharu malah terus tinggal di rumah peribadi

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mercedes s600 tak nak pakai BMW jemput sultan Brunei blh. BMW kereta byk parking dekat PPR kl ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 07:39 PM | Show all posts
lostnfaun replied at 28-11-2022 07:33 PM
Persoalan dia
1) siapa yg order
2) siapa yg dpt tender supply kereta tue

inilah soalan yg terpaling penting dan juga sbb2 kenapa anwar x kowser pakai  kete baru.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Alololo
Tomeinya gambar Tok Mail duduk berselimpuh dengan oyen
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 28-11-2022 06:32 PM
kan semua dah takut ada hantu rambut kembang

tunggu yang ada telur je lah pindah masuk

Serius ke ada hantu rambut kembang
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita sangka kitalah yang terpaling pertama tolak mercedes

Rupanya ada lagi orang yang terpaling dari kita
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 28-11-2022 06:24 PM
Hahaha....pak mael tak heboh2 pun.

Then siapa yang beli merc? Pm yer dahulu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:47 PM | Show all posts
Aku syak zmn atuk...masa dialah semua menteri tukar Velfire kan?...mungkin ada dlm pekej
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pasa replied at 28-11-2022 07:37 PM
Mercedes s600 tak nak pakai BMW jemput sultan Brunei blh. BMW kereta byk parking dekat PPR kl ni.

BMW tu model lama dah 10 tahun. 3 series je pun. Harga between 50 to 100 k je. Sah2 la berlambak model ni di mana2

Merc s600 tu kalau belum dipakai boleh la jual dgn harga tinggi. Okay la masuk balik duit tu dalam akaun kerajaan

Pelik aku orang yang cynical pasal benda ni. Maybe suka agaknya pemimpin penyakau mcm sebelum ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
vespa_oren replied at 28-11-2022 07:19 PM
jadi time siapa mercedes tu order

Dengar2 orang kata pak yidin yang order..

Pak yidin tak sempat pakai. Pak mail lagi tak sempat pakai. Kete tak siap lagi time tu. Dah siap tak jadi pm pulakk
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbbnya masa yiddin tu dah renovate pun kan tah2 tak siap2 pun lg renovate nya masa yiddin letak jawatan tu.
So nak wat pe renovate berkali2, rasanya tun aritu pun tak duk situ kan? Kesah lak dia pun dah penah duk seri perdana tu org 1st lagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 28-11-2022 06:39 PM
Kesian pulak tgk gambar Pak mail Tu..kn game kaw2 di wak jahit

Gambar lama tu masa dia masih mntrri kanan kot ke baru jd PM lupa dah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi bapak dafi ni kenapa tak sembang pasal banyak jota hengget yang dia dan Entourage dia belanja pi US dan London. Yang tu lagi signifikan jumlahnya.
Jd pm 13 bulan je bukan buat apa2 pun tapi belanja duit macam duit bapak sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kan ada dlm artikel sape yg beli, mael ni lulus utk kegunaan abahcow yg berangan jd pm ke 10?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 28-11-2022 06:24 PM
Hahaha....pak mael tak heboh2 pun.

Dah tau xnak guna kenapa luluskan dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 28-11-2022 08:02 PM
kan ada dlm artikel sape yg beli, mael ni lulus utk kegunaan abahcow yg berangan jd pm ke 10?

Humblebrag tak menjadi ke apa..
Patutla mael tak kecoh sebab dia yang luluskan
Anwar bagitau supaya rakyat tenang2. Awal2 kena lah ambik hati rakyat dan raja2 duluuuu. Dia kan dalam perhatian..so far aku suka Anwar berucap dari Mael. English dia pun better..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 08:59 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 28-11-2022 08:02 PM
kan ada dlm artikel sape yg beli, mael ni lulus utk kegunaan abahcow yg berangan jd pm ke 10?

humble naik alphard tp mercedes jgn dilupakan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 09:00 PM | Show all posts
fazila17 replied at 28-11-2022 08:01 PM
Tapi bapak dafi ni kenapa tak sembang pasal banyak jota hengget yang dia dan Entourage dia belanja p ...

harap bang non selongkar kan juga. dia takutlah tu. rasa salah satu sebab dia terpaksa bubar parlimen sebab wak jahid guna uno card dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Zuhud masing2
Syukoorr
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 28-11-2022 09:00 PM
harap bang non selongkar kan juga. dia takutlah tu. rasa salah satu sebab dia terpaksa bubar ...

Banyak kerja abang non weh pas kat Rafizi je la bab selongkar ni

Gigih masing2 menjarah duit rakyat masa berkuasa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 10:13 PM | Show all posts
fazila17 replied at 28-11-2022 10:10 PM
Banyak kerja abang non weh  pas kat Rafizi je la bab selongkar ni

Gigih masing2 menjarah du ...

baik2 rafizi botak tengah, nanti selongkar selongkar habis botak chin

22 bulan lalu pembangkang masih ada perangai politician pembangkang. harap mereka bawa imej professional sebagai penjawat awam dan majukan malaysia. kunci mulut  masing2 dan make result. rakyat nak tengok result bukan nak tengok musibat politician bercakaran.


when ph gov make result rakyat pasti suka happy. blastoff pasti dukacita
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 05:13 PM GMT+8 , Processed in 0.102942 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list